to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
absolútne nesúhlasím s názorom že každý človek ktorý sa nevydá či neožení do určitého veku je defektný nenormálny asociál a podobne. Strašne sa mi nepáči tento názor pretože do nikoho nevidíte neviete čo si ten človek prežil a prečo je to tak ako to je. Darmo máte od strednej školy nádherný vzťah ked vás partner zo dňa na deň opustí pre druhú a stratíte úplne všetko. A čo sa týka toho hľadania si partnera moja kamarátka mala manžela ktorý pil bil ju aj dieťa. Vydávala sa mladá a šťastná. Rozviedla sa v 35tke a v ten istý rok spoznala v práci svojho nového partnera. Miluje ju aj jej synčeka sú spolu šťastný .Takže aj 35tka s dieťaťom môže byť ešte šťastná a má nato právo. Budte prosím tolerantnejší ľudia a zmente tie dedinské názory... dakujem :-D
ja tiež zapadám do kategórie 25 ročných báb a bez partnera ale zistila som že mi je tak fakt lepšie... minulý rok som zrušila svadbu ked som zistila čo mám v skutočnosti pri sebe.a neľutujem dobre som urobila. ked som bola mladšia naivne som verila v lásku strašne som chcela deti a krásnu rodinu myslela som si že všetko v živote funguje ideálne ... a po mojich 2 vážnych vzťahoch sa mi už nechce vôbec nič... prvý si vodil za mojim chrbtom druhú babu do svojho bytu celý čas čo sme spolu chodili a druhý vzťah bol po čase niečo príšerné partner ma mal len preto lebo ma využíval pre požičiavanie peňazí a nato aby ho mal stále kto zachraňovať... tiež mi idú občas nanervy otázky že kedy budem mať vzťah a deti ale mne sa v dnešnej dobe už fakt nechce nič.. ked si zmyslím že dnes fakt nemôžete veriť ani najbližšiemu človeku že ten koho milujete vás oserie viac ako niekto od koho by ste to čakali je mi zle... moja sestra len aby nemala nálepku slobodná baba trpí pri sebe muža čo ju podvádza dá jej facku obmedzuje ju nemôže chodiť von... to je naozaj lepšie byť sám než trpieť taký vzťah...
Normalny. A este mi povedz, ze ty si bol pre svoju zenu jej prvy a ona zas tvoja prva :D to reagujem k tej lucii. Jasne ze ani mne sa toto nemusi pacit, ako sa dali spolu dokopy, ale zas poznam XY parov, ktori su spolu a ani nevedia preco. Ci len preto aby neboli sami, ci zo zotrvacosti zvyku, ai. Kazdy niekoho uz mal ci ma. Malokto najde na 1x partnera na cely zivot..
A k tebe a k tej poznamke, ze mas aku mas zenu, nuz, tvoja volba, tvoj vyber a tvoja blbost ci skor udel.
Ak ta chcela ta tvoja len kvoli bytu, nemal si jej to vesat na krk a hovoritjej nieco. No zas asi by si ju nemal ako inak ziskat a cim/inym zaujat.
Autorka prispevku. Preco si ticho a nereagujes, nic nepises?)
Mne inak cele tieto prispevky pridu ako praca adminov, aby to tu aspon trochu zilo.
A mnohe prispevky akoby tu nanovo zakladali "ozivovali". Lebo ja mam ok pamat a vidim tu nanovo (deja vu :D ) prispevky na ktore som uz volakedy davnejsieprispievala a radila
Normalny. A este mi povedz, ze ty si bol pre svoju zenu jej prvy a ona zas tvoja prva :D to reagujem k tej lucii. Jasne ze ani mne sa toto nemusi pacit, ako sa dali spolu dokopy, ale zas poznam XY parov, ktori su spolu a ani nevedia preco. Ci len preto aby neboli sami, ci zo zotrvacosti zvyku, ai. Kazdy niekoho uz mal ci ma. Malokto najde na 1x partnera na cely zivot..
A k tebe a k tej poznamke, ze mas aku mas zenu, nuz, tvoja volba, tvoj vyber a tvoja blbost ci skor udel.
Ak ta chcela ta tvoja len kvoli bytu, nemal si jej to vesat na krk a hovoritjej nieco. No zas asi by si ju nemal ako inak ziskat a cim/inym zaujat.
Autorka prispevku. Preco si ticho a nereagujes, nic nepises?)
Mne inak cele tieto prispevky pridu ako praca adminov, aby to tu aspon trochu zilo.
A mnohe prispevky akoby tu nanovo zakladali "ozivovali". Lebo ja mam ok pamat a vidim tu nanovo (deja vu :D ) prispevky na ktore som uz volakedy davnejsieprispievala a radila
Lucia.s 30.07.2016 12:34:00 - gratulujeme. Mas chlapa, co podviedol druhu, aby mal s tebou vztah. To je charakter s velkym CH. Hotovy ideal.
kks 30.07.2016 22:40:32 - veru, to su tragicke kombinacie. Ked je neschopna a aspon rada priatela pomiluje, ale ked je neschopna a ani pominlovat nevie, ci dokonca chut nema...Co s nimi? Tu uz sa stracaju posledne kvapky ucty a natiskaju sa otazky, co s takou zenou, ked je uplne k nicomu nepouzitelna ?
velky brat - velmi trefne napisane slovo, ktore presne vystihuju situaciu na Slovensku. Do kamena tesat a vyucovat zenam na skolach.... Sam mam podobne skusenosti. Muz musi tamto, hento a zena nemusi nic /ani ten sex vo vztahu/. Muz, aby mal majetok, peniaze, dobru pracu a zaroven bol skoro doma, pomahal vo vsetkom. A zena nemusi nic, ale moze vsetko. A najlepsie len chciet, chciet a chciet. Ziadna sebareflexia.
K muzom, co byvaju u rodicov :
sam som byval este po 30-tke u rodicov a priebeh to malo asi taky, ze akonahle byvate u rodicov, je jasne, ze nemate byt, pripadne neohurujete autom. A zenam to nevysvetlite, ze si nezavesite na krk hypoteku, alebo podnajom zbytocne, ked nemate partnerku, alebo nebudete mat zbytocnu nehnutelnost, ktora neskor nemusi obom vyhovovat. Povedzme, ze tak byvate 10-15 rokov u rodicov a za tu dobu si mozete nasetrit slusne peniaze, uz aj na byt. Bolo zaujimave sledovat, ako sa situacia zmenila, len co som kupil byt. Nebyt toho, tak nemam ani zenu, ani deti, lebo zena je tiez presne ten typ, co ona nemusi nic. Kym som byt nemal, tak som bol nezaujimavy. V mojom okoli podobny priebeh u chlapov, co som poznal.
a co poviete na tých čo si kúpia byt na hypotéku, ale niektoré izby tam prenajímajú nieľko rokov a takto s cudzími ľuďmi sa tam ich priateľky konfrontujú?
Sstrapka, dobre a pravdivo si to napisala a v tom je prave ten problem, ze tie dnesnezeny nevedia nic, ani to pero vyhonit.Naco by muz takej kupoval dom a sadil stromy?
Hovori sa: Postav dom, zasad strom a splod syna. Nie, byvajme u rodicov, kde muz ma od mamicky full servis, odklada mu za ritou, sex si uzit zena nemoze a podla mamicky nevie nic, este by jej ukazala aj ako honit pero synacikovi, lebo ani to nevie. Ak to chlapom nedocvakne preco to zenam vadi a preco chcu chlapa, ktory sa vie o rodinu postarat, tak su riadne tupi. Muzi zpohodlneli, vdaka vychove ich mamiciek.