To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

lucilla

podľa mňa je veľká nezodpovednosť mať dieťa v mladšom veku a nevedieť ho zabezpečiť nemať financie nato aby sa o neho človek postaral. To radšej ozaj nech má žena dieťa v 30tke kedy už má kde bývať má niečo našetrené než ked ho porodí do ,,ničoho,, a nervuje sa každý deň o svoje prežitie,. A dnes si nájsť partnera čo chce rodinu v 25 tke je takmer nemyslitelné . Poznám veľa báb čo majú ešte pred 30tkou a dieťa by aj chceli ale muž má na všetko čas. A to nehovorím o mužoch čo ženu odkopnú len čo sa dozvedia že je tehotná...

odľud

Sevrin bolo by dobre doplnit ze by mal byt este

100% citlivy empaticky vnimavy skoro az vediet citat myslienky lebo uz len tu v tychto temach vidiet tie otazky nestastnych zien ako od muza cosi chcela ale nepovedala a jeho debila to nenapadlo.

dalej 100% drsny skoro az bezcitny psychopat samozrejme nie k nej a detom a len vtedy ked treba k niekomu.

a este treba dodat ze ked by si mal nejake drobne namietky voci tymto poziadavkam, len taku poznamocku ze to je mozno trosku pritiahnute za vlasy, odpovedia ti ze to je evolucne podmienene, ze to priroda tak zariadila tak co pindas ty si asi nejaky slaby kus ktory priroda nevyradila ;)

Sevrin

Tak skopírujem z inej témy:

no čo ti na to povedať :D ja mám takú istú skúsenosť so ženami - všetko dôležité majsterky sveta, ktorým fakt nie je nič dobré. Ideálna predstava chlapa?

- frajer 100%
- zábavný 100%
- atraktívny 100%
- bohatý 100%
- dom + auto 100%
- zabezpečený 100%
- vzdelaný 100%
- má rád deti 100%
- zmysel pre rodinu 100%
- má záujmy rovnaké ako žena 100%

Niečo je na 99%? Máš smolu chlapče, si nezaujímavý, dovidenia. Taká je realita :)

0vecka

jjjj ma pravdu...

my sme tiez zacali na tom makat v 28cke... obaja uplne zdravi a podarilo sa az po 7mich mesiacoch ... co som sa pytal kolegov tak to sme mali este stastie... mame v kancli viacerych u ktorych to vyslo az po roku a pol a dvoch ktori si museli pockat 2 roky a zopar ktorym to vyslo az umelym oplodnenim...

ono sa tvarit ze zena ma cas do 40tky je blbost... imho mat prve dieta po 35 je velmi velka nezodpovednost... neviem ci ste si pozerali sance potratov a defektov po 35tke...

Martinka300

Ja som mala svoje prvé dieťa v 30tke a naozaj si neviem predstaviť že by to bolo bývalo skôr . Malá je zdravé krásne dieťatko. V 25tke som skončila vysokú školu potom som sa zamestnala a šetrila si peniaze na budúcnosť. Popravde si fakt neviem prestaviť že by som mala dieťa len kôli ,,vhodnému veku ,, hned po škole a v podstate bez ničoho . Aj nato treba pozerať aké je to dnes ,,úžasné,, na Slovesku založiť si rodinu a mať deti. Inak bavi ma tu fakt ze s 30 ročnej ženy sa tu ide robiť pomaly babička a muž ked má decko aj v 50tke je hrdina :))))

lucillaa

mne sa najviac páči ako sa každý pozerá len na ženy... muž osloví ženu či je starý mladý tučný chudý či vyzerá alebo nevyzerá dobre proste nerieši nič... ked príde rad na ženu tak je tučná,chudá ,primladá,pristará, taká či onaká... už by bolo konečne na čase zmeniť tieto zaužívané pravidlá a aj tak nie každý má to šťastie že stretne životnú lásku v 25tke do roka bude svadba a decko. Ano vela párov má problém mat dieťa ale je to aj tým životným štýlom dievčatá užívajú antikoncepciu tlačia do seba nezdravé hormóny a potom sa polovica z nich lieči na neplodnosť.

Messje

Normalni muzi nevymreli.Len ludia uz maju prilis vysoke naroky na partnera.Nesmie sa stretavat s kamaratmi,minat svoje peniaze,musi varit,mat dobre auto,dom,3x v roku chodit na dovolenky,za prstenom obehat pol europy...to su vsetko problemy ktore čítam tu.
A...hladat niekoho na pokeci...no ani sa necudujem ze ma niekto taky nazor na chlapov.Tam ho nenájdeš.
Netlacit na pilu,nesilit chciet ho mat hned a najdes.Len netreba lovit v spinavych vodach.

rozborka_autorky

Aj vo vyssom veku sa mozu narodit zdrave deti. Ale plati, cim vacsi vek, tym vyssie riziko. Dnes byva u parov casto problem otehotniet.
Mlada zena ma vyssi pocet napadnikov. Starsia ich uz ma menej.
Hovori sa, ze muzi zreju ako vino a tak sa im stava, ze v urcitom veku maju viac prilezitosti na vyber partnerky, ako v mladosti. Ak sa im da, zvolia si mladsiu. Je to ako v obchode. Je akcia na tovar a kto dojde posledny, uz je tovar rozchytany, ci ostanu len zbytky.

jjjj

lucilla - dnes má veľa párov problém s počatím, môže za to veľa faktorov, často aj mladší majú problém, prejde rok a nič. V 34 môžeš takto prísť o pol roka - rok, potom to začnete riešiť s doktorom, konečne sa časom podarí, do toho príde samovoľný potrat ... a ani nezbadáš a ten čas utečie ako nič.