To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

adr1a.

Ja ani necitam reakcie co kto tuuz popisal ale mat ako poziadavku na chlapa PEKNY?? Ty asi nie si kompletna. Jasne ze daku opicu (zenu) ci quasimoda (muza) nechce nikto ale pre zivot vztah partnerstvo manzelstvo su ine poziadavky dolezite a nie krasa. Jasne ze muzi hladia na vyzor krasu. Ale ako zena pozeraj na ine...... Pre mna skaredy muz ci zena ani neexistuju

PS. Ty sa tu poziadavkou na krasu ohanas no ty zrejme ziadna Miss nebudes. Lebo keby si bola ty sama pekna a pritazliva tak nie si sama a je o teba zaujem. Iba keby si to tak ty chcela lebo su zeny co chcu byt single. Ale ty pises ze chces a hladas muza

Bujak buj

Manzelka robila na porodnici. Chcel som tym len povedat ze si nemysli ze mlade maju bezproblemove otehotnenie a tehotenstvo. Casto sa u nich vyskytuje potrat alebo hroziaci potrat. Manzelka by ti o tom vedela rozpravat robila tam zdr. sestru.

Bujak buj

Ovecka praveze viac mladych bab ma sponntanne potraty. A okolie sa o tom ani nedozvie ze ta ci ta potratila lebo brucho nieje este vidiet takze ani okolie netusi ze bola tehotna. A maloktora sa ti tym bude chvalit.

lucilla.

aha a koľko mladších báb má problémy otehotiet taktiež?.. koľké z nich potratia... tiež sa stane aj v 20ke že príde k potratu... Ono je to všetko krásne stihnúť dieťa za mlada nájsť si takého partnera ktorý neutečie ked zistí že je baba tehotná... ale v živote to jednoducho takto dokonale nefunguje,... preto neodsudzujem ženy ktoré majú dieťa aj neskôr.. určite nato majú svoje dôvody prečo to tak je... mám v okolí prípady akurát teraz kedy mali moje kamarátky a kolegyne dieťa tiež okolo 30tky +- a všetko bolo absolútne v poriadku :) žiaden problém. Tak zasa netreba hned strašiť zlé sa môže stať vždy či je žena mladá či staršia....

0vecka

lucilla lenze mi sa bavime o 35tke.... a teraz si predstav realny scenar ze pride k potratu (Joleen asi teraz vyskoci ze znova spominam potraty) sanca na potrat je asi 30% cize realna... kym sa podari dalsie tak prejde kludne rok a kym k nemu doslo mohlo prejst pol roka teda druhe otehotnenie sa realizuje v 36,5 dieta pride tak v 37-37,5 ak by chcela mat este jedno tak sme na 39 rokoch ale skor na 40-41 do dochodku pojde kedy v 65? to kludne to dieta moze este studovat a vnucat sa uz nedozije... popripade ked pridu vnucata tak sa jej deti budu musiet o nu starat nehovoriac o nejakej podpore starych rodicov... nehovorim ze peniaze niesu dolezite ale toto je imho obycajna hovadina...