to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
Ano, to znie velmi narcisticky, ze zena si zasluzi priazen a zabezpecenie od muza len tym ze je s nim. Po lekaroch chodia aj muzi predsa, ked potrebuju a nervy, tak to radsej ani nespominaj.
Zyuk: A cim si to podla teba ta zena ma zasluzit? Vies to vobec? A vie to ta zena? Podla mna si to zasluzi uz, len tym, ze je s danym muzom. Povedzme si uprimne, nie je to s nami vobec lahke. Vies kolko usilia a nervov to stoji zenu plnit take priania muza a niektore aj nerealne? A trpezlivosti, kym si uvedomime, ze ju berieme vazne, zodpovedne, pustime ju do svojho zivota, beha po lekaroch, lebo im sex s nami sposobuje ovela viac zdravotnych komplikacii, ako nam atd. Zaujima ma, co si TY predstavujes pod tym, ze si ta zena zasluzi vobec tvoju priazen, lebo to znie dost narcisticky.
Reaktor,
kedysi boli ulohy rozdelene.Muz zabezpecoval zenu a deti-zarobil na dom, auto,atd a zena sa starala o domacu pohodu-prala , zehlila, upratovala.Dnes zeny nerobia, ani nechcu robit nic z toho, miesto toho sleduju, aky je najnovsi krem na vrasky a kam sa chodi na dovolenku a podobne hluposti, ale od muza stale pozaduju maximum.No nevy.ral by si sa na taku? Ved to je skor potom rodicovsky vztah, ze muz sa ma starat o zenu, ako keby to bolo dieta a nie rovnocenny partner.
Vidím tu len nadávanie na jednu či druhú stranu, všetko je to o kompromisoch, porevoluční ľudia sú vychovávaní viac egoisticky a preto to tak v dnešnej dobe vyzerá. Takže ubrať jedna strana, ubrať druhá strana a všetko sa dá. Keď sa ako rodina teraz zídeme a vidíme ako sa majú naši rodičia radi po 40 rokoch spoločného života len sa smejeme, že ako to dokázali. Obaja sa zhodli, že išli za spoločným cieľom a raz ustúpil jeden a potom zase druhý.
Všetci čo tu píšte do tejto témy chcete asi v prvom rade zatiaľ len ten svoj jeden cieľ a to je kameň úrazu.
Uloha muza urcite nie je plnit zelania nejakej rozmaznanej, p.cky, ktora nevie od dobroty, co robit. Ta zena si to musi niecim zasluzit, myslim nie len tym, ze da nohy od seba. Ako cakat a nadavat na muzov je to najjednoduchsie.To tu s potesenim robi kazda.Ale ze sama za nic nestoji, to ju uz nezaujima.
Zivot ma vlastny beh. Niekto moze svojho praveho stretnut v 20 rokoch a iny v 35.
V najdolezitejsich veciach sa treba nechat zivotom viest, rozumiet mu, co odo mna v danej chvily chce, ci mi posiela zivotneho partnera, alebo mam cakat. Filip tt krasny prispevok a ja sa s nim uplne stotoznujem. Konecne normalny nazor
normalny tak naco si s nou ked vies ze ta chcela len pre byt? :D
áno chlap môže chciet mladú a krásnu otázke je ale či ona chce jeho. Dnešné študentky s 10 eurami vo vrecku majú totiž také nároky na chlapa ako keby boli prezidentove dcery :-D Alebo s ním mladucha je iba chvíľu pokiaľ ešte ako tak dobre vyzerá a niečo má. Potom sa odkopnutý vraciate k tým otrasným 30tničkam čo už sú súce na truhlu a k ničomu. Toto sú muži.
To je nieco tak nechutne fnukajuci, usmrkany, na zeny nadavajuci, vyhovarajuci sa chlap. VZDY TO BOLA ULOHA MUZOV! Halooo tak sa zobudte. Preco zarabate viac ako zeny? No asi preto, aby ste zivili rodinu. Jezis mnohi si zoberu hypo a preziju. Vy mate na vsetko vyhovorky, lebo ste lenivi ako vsi a nechce sa vam od mamicky. Samozrejme, ze ste neschopni, ked nemate kam zobrat zenu, na com a za co. Dokonca poznam chlapov, ktori ani vodicak nemaju. To uz je co za chlapa? Obycajna sracka. Chlap sa ma o rodinu postarat. My zeny za to nemozeme, sme proste tak naprogramovane evoluciou. Jednoducho deti splodime s tym, ktori sa o nas postara. Ziadna zena neplanuje decko s niekym, aby ostala s tym deckom nakoniec sama. Ste neschopni a este sa povazujete za normalnych? Svoje mindraky si liecite tym, ze kydate na zeny. Hnus. Mater vas zle vychovala, obycajnych chudacikov z vas vychovala a sracky.
To nie sú dedinské názory, to je realita. Osobne, keby som poznal aspoň 1 prípad z bežného života tak by som napísal niečo iné, ale bohužiaľ nepoznám. Napr. len vo svojom vchode mám dlhodobo také 4 ženy, ktoré v danej veci 15 rokov ani ťuk a dosť často som sa nadtým zamýšľal. Nesúdim ich, majú zrejme už iný zmysel života.