to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
Beyjk je chlap ako bejk, staci si precitat "jeho" prispevok o 08:08
"My zeny za to nemozeme, sme proste tak naprogramovane evoluciou. Jednoducho deti splodime s tym, ktori sa o nas postara."
Chlap by sem taketo bludy nepisal.
heh.. presne akoby som pocul jednu svoju pribuznu. Tiez mala na chlapov mimoriadne velke naroky, myslela si o sebe, ze je naozaj nejaka extratrieda. Je to uplne priemerna zena, ani skareda, ani pekna, nema ani "osobnost". Ked bola vo veku okolo 20 rokov, tak kazdeho chlapca odhanala, ak ju niekam pozvali, nesla, neodpisovala. Hrala sa na nedobytnu. Viem, ze mala jeden vztah, nie moc dlhy, ktory trval asi 2 roky, ale sama dala muzovi kopacky, lebo vraj ju nudil. Viem, ze naroky mala dost vysoke, lebo to skusala u jedneho mojho dobreho kamarata. Inteligentny, s humorom, vysoky, fesak, sportovec, vzdelany s velmi slusnym prijmom, proste vysnivany princ vacsiny mladych zien.. ona to unho skusala, ale samozrejme.. aj on mal svoje "mensie naroky" tak ju dost rychlo schladil...on leti proste na typicke vysportovane baby, ktore sa o seba velmi staraju. Co ona nebola. Podla mna dodnes to rozdychava. A dnes? Dnes jej pomaly tiahne na styridsiatku, je zatrpkla, ale zo svojich manierov zatial neupusta. Stale caka na niekoho dokonaleho, ktory skromne doplni jej uzasnu osobnost.. ale cas hra neuprosne proti nej a napadnici uz akosi nepribudaju...
na margo 30 ročných báb a zaužívaných rád a vzorov na Sk...moja sestra podotýkam zdravá baba porodila v 25tke mrtveho chlapčeka a úplne zdravé dieťatko mala až tento rok v 30tke... tak prestante stresovať...
Si predstav, som chlap narozdiel od teba. Mimochodom, len uboziak pouziva rovnake argumenty a opakuje to iste, len to otoci proti druhej strane, ked je zahnany do kuta a dojdu mu argumenty. Takze u teba si to zena zasluzi tak, ze ti bude robit sluzku, ako tvoja mamicka. Cize ona ti da veceru a za to sa moze pozriet na tvojho vtaka, ked ti predlozi pred nos ranajky zato sa ho moze dotknut atd.? :D Ty si fakt chora hlava.
Ty si chlap,Beyk? Lebo sem pises ako nejaka zakomplexovana zena, co sa odbavuje po forach kydanim na muzov,
No keby si pozornejsie cital, tak som pisal, ze ulohy sa maju delit a nie ze muz sa ma starat o zenu, ako o nejake rozmaznane decko.
Inak je problem s partnerkami nemam.Tema je o tom, ze zeny si nevedia najst muza, lebo ich muzi nechcu.Pozri si to.Je to v nadpise a aj v dalsich príspevkoch.
A fakt, len narcisticke prasa si neuvedomuje, kolko zeny vytrpia, ze si ty zasunies. Urcite si musi zasluzit aj tvojho cteneho vtaka :D Nie vsetci okolo teba su narcisti, to ty sam si narcis.
Ja som chlap kriste :D ani to si nebol schopny pochopit z textu? No odpovedz na otazku, co sa tomu vyhybas? Presne tak, problem je v tom, ze muzi su zozensteli, chcu, aby zena za nich platila a snazila sa o ich priazen :D Skutocny chlap toto fakt nepotrebuje a nevyzaduje. Chce to viac testosteronu a menej estrogenu.
Beyk,
a teba odkial vypustili? Si tu liecis nejake komplexy.Stve ta , ze ta ziadny nechce, a ze sa vsetci o teba nebiju? Ani sa necudujem, lebo som este nestretol chlapa, ktory by bol so zenou preto, ze ona chodi k lekarovi. Si vazne pripad pre psychiatra.
No vyjadri sa konkretne, cim si to u teba ma zena zasluzit, lebo asi ani sam nevies, by som povedal. Ja to vidim tak, ze sem si chodia liecit mindraky muzi kydanim na zeny, lebo: bud su pod papucou doma, cepuje ich matka, alebo maju nad sebou sefku a ich ego sa s tym nevie vyrovnat, postavit sa im nedokazu a tak nadavaju po internete na zeny. Dufam, ze takyto chlap nikdy ziadnu neukoristi, lebo chuda ta baba. A aj tak mu skor, ci neskor zdrhne, lebo toto ziadna trpiet nebude, ver mi. Nikto vam neprikazuje mat zenu, kto chce nieco mat, musi aj obetovat. Tak to v zivote chodi. Nic nemas zadarmo. Si myslis, ze sa najde nejaka hlupana, ktora sa bude snazit, aby si ta zasluzila? Ty kde zijes? Vzdy to bolo naopak a ked si zozenstely tak si hladaj k sebe rovnaku buznu, ktora sa bude snazit o tvoju priazen :D mam dost z vas niektorych. Sa s mojou na vas dobre rehoceme.
no ten ktory si vyberie z tych dnesnych mladych bab toho dopredu lutujem... nevedia spravit nic len sa tahakmi udrzat na vysokej skole nebrigaduju nevedia spravit ani caj rodicia im vsetko kupuju.... vela stastia... jednu taku som mal a starsiu partnerku si neviem vynachvalit.. Mimochodom mam 30 moja terajsia tiez a je to uplne ine... rozumieme si ludsky,nazorovo,povahovo a mame rovnake priority..