To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

devil

exwhyz:

"To s tými závislosťami asi máš pravdu, z tvojho pohľadu. Ale keď si chlap vypije, dajme tomu, každý druhý, ba takmer každý deň a fajčí od rána do večera, tak to hádam nie je až také zlé, či áno?
Správni chlapi nevymreli, ale ženy prestali byť tolerantné, a preto sa tak ťažko vytvárajú nové vzťahy.
Treba začať loviť v iných dimenziách a nie na Zemi."

keď ti za to pitie a cigy platia a máš to ako súčasť prácovnej doby, vtedy to je ok.....takže ti mám dohodiť nejakú štíhlu čiernovlásku čo vie cestovať astrálom? :-}

žena*realistka

Tu ide o to že je problém nájsť si normálneho partnera na vzťah v dnešnej dobe v akomkoľvek veku. Či máte 20,25,30 40. Fakt čo poznám asi 1% vzťahov je ,,zdravých,, a normálnych. Inak je všade samá nevera,rozchod pri prvom probléme,opúšťanie báb ked sa chlap dozvie že sú tehotné,vezmete si s partnerom hypo na bývanie a partner vás následne nechá lebo nejaká sukňa bola krajšia... žiadna snaha ľudí o to aby držali pokope nech sa stane čokoľvek proste ....