to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
normalny: Máš možnosť si nájsť normálnu ženu, s touto sa rozviesť a zobrať jej dieťa? Pohroz jej. Nemám rád mrchy.
elenna - podľa mňa je to hlavne preto, že manželstvo sa prestalo chápať ako životná úloha, poslanie, ako služba. Skrátka ako niečo, prečo človek obetuje svoje záujmy, svoj život.
Teraz sa manželstvo resp. vzťah chápe ako niečo, z čoho musím niečo mať. Je to niečo, čo mi má slúžiť. Má mi to prinášať niečo príjemné, má to napĺňať nejaké moje potreby. Keď to nedostávam, tak manželstvo resp. vzťah sú "nefunkčné".
Keď sa stretnú dvaja, ktorí sú orientovaní na to, že chcú slúžiť, tak im to funguje. Keď sa stretnú dvaja, ktorí hlavne niečo očakávajú, tak pri prvej kríze sa nepýtajú, v čom mám nedostatky, ako mám manželstvu slúžiť, ale študujú, v čom mi nevyhovel partner a aké moje nároky nespĺňa.
Druhá vec, že viem, že nie len ja, ale aj ten môj partner má v prvom rade sa pýtať ako slúžiť manželstvu. Naši známi sa rozišli preto, lebo on uznával jej nároky (podotýkam domnelé) ako legitímne a vyhodnotil sa, že ich nevie splniť, tak ju nechal. Keby sa na zmysel vzťahu pozeral ako na službu, nebolo by sa to stalo.
Naši prarodičia od počiatku mysleli na to, že manželstvo je práca. Viem podľa čoho si vyberal dedko moju babku. Chcel hlavne dobrého spoluhráča do tímu, lebo mal plány.
Aha takže je stále rovnaká doba podľa niektorých. Tak prečo terajšie manželstvá mladým vydržia rok dva pokiaľ nepríde prvá kríza prečo je toľko nespočetne veľa nevery a nemanželské deti a taktiež 50% rozvodovosť? SOm už staršia žena žila som v tej dobe dávnejšie aj v tejto a naozaj sa to nedá porovnať.
Zeny za nic nemozu. Ani ta moja, ta je najuzasnejsia, ze z toho uzasu otvaram usta, ako tela na nove vrata. O byvanie som sa postaral ja, ona nemusela ani prstom pohnut, ani prispiet. Zarabam ja, lebo predtym nez sla na matersku, zarabala menej nez upratovacka a to sa robila dolezitou.
Chut na sex nema ziadnu, takze ked to robime, dava to na sebe poznat, ze to znechucuje aj mne. Pritom nemam problem s milovanim, experimentovanim, len ona nema absolutne ziadnu chut na sex. A ze ja som naruzivy a bral by som sex aj 3-5x denne je moj problem. Uz vyse tyzdna nebol sex a jej to vyhovuje. Dokonca by jej nevadilo, sama to v minulosti navrhovala, zeby som si nasiel milenku. Len sa nesmiem zamilovat, lebo by som ju financoval a to by bolo zle. Ale ja nechcem milenku a nemienim si hladat bokovky.
Staci, ze sa v rodine pohada, pricom ide o nejaku kravinu, zeby to nestalo za rec a ona uz berie dieta a tvari sa, ze ma opusta, aby ma vytrestala, ze ja jej nedrzim stranu v nejakej hadke, do ktorej sa nechcem zapojit, lebo vidim, ze ide o hluposti.
Nedavno som si dovolil podotknut uz neskor vecer, ked dieta bolo hladne a ja som mu robil jedlo, zeby si mohla po sebe aspon ten riad z ranajok poumavyt, pripadne aj ten, co ostal z obeda. Nato hned vyskocila, ze ona neni sluzka /a ja asi som, lebo ho mozem umyvat bez ohladu na to, kto ho urobil/. A ze ked sa mi nepaci, tak, tak nech si necham dieta a ona pojde prec. Uz som mal na jazyku, ci by to aj slubila, ze ju chytim za slovo.... :-D
Minule sme nieco robili a ja som spadol na chrbat, ale tak, ze sa zdalo, ze som si zlomil chrbticu, alebo bedra. Prisla sa pozriet, co lezim na zemi a stala tam bez zaujmu a bez citu, ako nejaka socha. Zatial co ja som sa v bolestiach valal po zemi. Ani ruku mi nepodala, ani slovo nepovedala, ci sa mi nic nestalo.
Potom sa bude tvarit, ze bozkavat, tulit sa je dobre. Ale aby som sa nevzrusil, lebo by som chcel ten prisersny sex. Ked sa male narodilo, tak z vlastnej pohodlnosti mu ukoncila dojcenie. Ze jej prsia nevyhataha a z flasky ho mozem krmit aj ja.
Taka je pozorna, ze cele dni presedi na internete, socialnych sietach a nakupuje si handricky. Alebo predava. Napr. daruje mi nejaky sveter a po par mesiacoch, ked ho hladam, ze ona ho predala a miesto toho, ze mi kupila nieco ine.
Inak je skvela, naroky ma ako z grofskeho rodu a ruky od roboty ako tulen. Skvele vypeka, ale vobec jej nevadi, ze ja vobec nemusim sladke a je mi to ukradnute. Miesto aby navarila, radsej by vypekala sladkosti, ale varit sa jej nechce. Rozumy dava kade-tade, ale zial, ked sa na ne spolahnem, lebo jej chcem verit, tak to zle dopadne. Vydavat by sa chcela - aby sme sa zobrali, ale ja sa divim naco, ked ma chce pri kazdej prkotine opustit. Ono jej to v minulosti poradili kamaratky, ze ako vydata je lepsie pravne a majetkovo chranena. Ale coze by uz ona pravne a majetkovo ochranovala, ked absolutne nic nema /len ja/ ?
A ako sa k tomu clovek dostane ? Zo zaciatku vztahu, bola naruziva, sex bol intenzivny, dokonca aj oral mi urobila. Ale postupne stracala chut. Navarila, snazila sa, myslel som si, ake mam stastie a aka je to sikovna zienka. Co si myslim teraz o nej ? Ze je leniva, lemra lemrava a k tomu este frigidna. Ale kym som sa spamatal, uz sme mali aj dieta a ona dostala do ruky novu hracku a paku na mna. Niekedy si myslite, ze spoznate cloveka, ale ludia sa menia a clovek sa moze vyfarbit aj po rokoch... Momentalne neviem, co si mam o nas mysliet. Lebo na jednej strane sa tvari akoby nic a len ja mam problem, ona ziadny nema. Niekedy rozmyslam, ci je psychicky v poriadku, aj ked ona si mysli o mne, ze ja som cudak. Samozrejme este k tomu som skrob, aj ked ona i nasa rodina dostava rocne odo mna mnozstvo drahych darov. Ale aby na ne bolo, tak clovek musi zarobit a drzat sa nejakych pravidiel v minani. Pred kamaratkami sa potom vystatuje, ze ona si vedela vybrat muza a v komuniacii so mnou, som taky, onaky a nic neni dobre. Pretoze ona moze len chciet a treba to plnit /ja nemam narok na nejake poziadavky ci potreby, ktore jej krizia plany, ci chut/. Takze momentalne sme v takom vakuu, stagnacii, kde cakam, ze sa nejak rozhybe a dostane rozum a ona caka, ze jej budem plnit jej ocakavania /co sa nestane/. A medzi tym niekde je nase dieta, ktore by raz chcela a raz ho dala mne. A stale je unavena ako "vsetko robi ona". Div, ze som sa nezasmial, ked mi to povedala.
Takze takto niektore zeny za nic nemozu a muz je ten hajzel.
slobodne zeny a muzi su ovela kludnejsie vyrovnanejsie krajsie ako tie co z donutenia okolia v mladosti zalozili rodinu rodili ako ceresne aby na nich nikto neukazoval prstom ..strasne malo manzelstiev mame stastnych na Slovensku co poznam tvaria sa tak len naoko alebo sa do par rokov rozvedu a nevedia si prist na meno..fakt sa to vobec neoplati brat sa dneska cest vynimkam ktorym to vydrzi ale ozaj je ich malo vacsina ludi spolu nieje stastna preto je kazde druhe manzelstvo nevera nemanzelske decka a podobne...mam susedku je krasna starostliva 25 rocna baba ma dve male decka...a teraz sa rozvadza... a nepomohla jej ani krasa ani mladost ani to ze by rodine dala modre z neba... muz ju skratka kopol do prdele a basta..Ja sa nedivim ze su ludia sami ...co mam pripady z okolia po rozvode s novym partnerom su stastnejsi ako vsetky tie roky v nefunkcnom manzelstve prajem nadherny pozehnany den :-D
to su zase take kecy ze za vsetko moze niekto iny... zli chlapi alebo tato doba... ak si niekto zdravy a nieje to fakt ze pripad vo veku 20-30 rokov nevie dlhodobo nikoho najst tak je chybyna jeho strane a prave na sebe by mal nieco zmenit a nerozkrikovat sa na vsetky strany ako je cely svet zly
divocina1 31.07.2016 09:54:53
1 - nechcela ma len pre byt, ale aj pre byt,
2 - lebo nemyslim si, ze dnes je trava u susedky zelensia, ale - ze z dazda by som siel pod odkvap,
3 - lebo deti
ja tu píšem o mužoch ktory maju stabilnú frajerku a okrem toho si hľadajú ešte druhé baby na sex....taky nech nema vztah ked sa nato necíti a nech neničí život babe čo si myslí a žije v tom že má verného partnera. o to tu ide
viktoriabb,
a s kym tam ti muzi vykecavaju na tych forach?.Asi len s nevernymi zenami, ci nie? Verneho muza si treba zasluzit.Pokial mu nevyhovujes, jasne. ze pojde za inou.Preco by sa trapil s nejakou neurotickou.
Ak chces len deti, nepotrebujes muza.Zajdi si do spermobanky, alebo za Brorisom K., najlepsie.
No neda mi nevyjadrit sa...sad ty asi zijes v nejakej inej dimenzii... to ze ludia boli spolu od mlada az do staroby bez nevery bez hladania na zoznamkach (co mimochodom robi kazdy druhy chlap dnes aj zadany) ved si pozrite temy ze frajerky nacapavaju frajerov na pokeci v sexzoznamkach a podobne takze zaruku nema ani ta spominana 20tka napriek tomu ze moze byt akokolvek pekna...navyse tiez mi tam niekedy napise chlap ze je zadany ale hlada si milenku aj tak no mozes niekomu verit? si myslis ze mas dokonaleho frajera niekde sa ti pritom kurvi a donesie ti akurat hiv domov.. ze su uz oteckovia? dalsia vec... baby tu na fore od 22-29 by uz aj radi deti ale su to prave muzi co im hovoria este nie mame cas a podobne...oni maju na vsetko cas do 35tky baby su ovela rozumnejsie aj by deti chceli aj skor ale proste muz ich brzdi... k tomu ze kto je starsi a bez partnera sa radsej ani vyjadrovat nebudem... nevies ci ten clovek prave neukoncil dlhorocny vztah ake mal v zivote problemy ze nemmal cas na hladanie si partnera ci partnerky a kazdy vidi len to ze si stary tak si divny... troska tolerancie ludia