To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Kralicek

Hlavne si vsimajte, ako sa sprava k zenam. Mladym a peknym, starym, skaredym, tucnym. Dobry chlap sa totiz sprava ku vsetkym rovnako a to uctivo. Kazda raz priberie, zostarne, ci ospatnie. A tak, ako sa sprava k inym, sa bude raz aj k vam. Muzi si zabudli zeny vazit, nemaju pre nich pekneho slova, nepodrzia dvere, ale rvu sa prvi, ako blbci, grgaju, ci prdia pred zenou. Vsetkym tym, vam dava najavo, ze ste pre neho, len handra, do ktorej si utrie svoju zlost z celeho sveta, svoje spermie, ked bude potrebovat. Vam neda nic dobreho. Take hovado vam v zivote naozaj nie je treba. Ubije vas do zeme. Prestante byt zufale, aj zivot bez chlapa moze byt pekny a ovela krajsi, ako s hovadom. A ked raz budete mat dieta/syna, prosim vas, vychovajte z neho dobreho muza, ktory si bude zenu vazit, ktory si ju ochrani pred celym svetom, ako najvzacnejsi poklad, ktory bude schopny sa o nu postarat, bude jej oporou, najlepsim priatelom, milujucim a vernym partnerom, schopny postarat sa sam o seba a aj o svoju rodinu, ohladuplnym a laskavym partnerom a nevychovavajte ho v zavislosti na vas, svojej mamicke. Vychovajte z neho zodpovedneho, cestneho, rovneho chlapa a dobreho partnera. Aby zeny pri nom nemuseli nikdy plakat, trpiet, hnevat sa, ci bat sa sveta, alebo jeho samotneho. Nepriviazte si na krk v zufalstve za chlapom ten najvacsi kriz a najhorsie trapenie, ake si nedokazete ani predstavit.

adr1a.

Kto si chce najst lasku vztah partnera - tak taky clovek si aj najde. A je jedno ci je to muz alebo zena. Alebo ci ma 20 30 40 50 60 ai rokov

cicamicanezbednica

aleluja ide aj o to starat sa o seba aj v 30tke aby si dobre vyzerala.. TO ako vypadas robi strasne vela. Moja sestra cerstva 30tnicka dovolim si tvrdit zatieni aj ovela mladsie baby. Je krasna ma super postavu vlasy proste ani by si jej netipovala tolko rokov . Nehadz fintu do zita samozrejme ze si mozes najst partnera a kazdy ma na lasku pravo v kazdom veku. Len sa o seba staraj pozitivne mysli nebud prilis upnuta na hladanie partnera lebo paradoxne ked velmi chces vtedy sa to najviac poserie :-)A nepocuvaj slovenske nazory ze kazdy muz je uz v 25tke otcom a nepodvadza lebo je to blbost :) prajem ti najsamviac stastia pri hladani tvojej lasky :)

moncisko

tiez si myslim ze este nevymreli, len netreba stale hladat takych divnych ale treba si vsimat aj tych normalnejsich chalanov

asfalt

dnes su zeny prevazne lenive, vypocitave mrchy, preto je tolko problemov vo vztahoch, chlapi sa moc nezmenili - potrebuju plne brucho a prazdne gule to je viacmenej vsetko, lenze zeny toto prestali tolerovat a aj take, ktore nemaju nic viac ponuknut, sikovne sa uchytia len ten odpad, ktoreho je viac ako polovica prestalo tolerovat chlapom plne brucho a prazdne gule a uz len nariekaju kde je ten princ, nikde nie je nepride ...

normalny

samec314 - nemusim mat rozvod, nemame manzelstvo. Zatial to vsak nechcem hrotit. Nerad "hadzem flintu do zita" a tak lahko to vzdat, vzhladom k nasim zaciatkom.

divocina1 - mam na krku skoro 40tku a nebrali sme sa. Najskor som sa zenit chcel, zo zaciatku, ked sa snazilla. Potom ma to preslo a som rad, ze som sa nezenil. Vtedy ona nechcela, tvarila sa nezavislo. Potom sa chcela vydavat, ked jej kamaratky nakvakali, ake rozne financne vyhody z toho moze mat /samozrejme na moj ukor/. Som komunikativny clovek a nemam problem sa porozpravat a vyriesit problem. Ale ked ti niekto povie, ze ho to nezaujima, ze ziaden problem neni, alebo ho otravuje, ako dookola hovoris o tom probleme /kedze sa neriesi/, tak je problem pohnut sa vobec dalej.

divocina1

normalny ty si tiež jeden s tych čo sa asi mlady brali aby nebolo zle a vidiš že niesi šťastny aj tak... kolky by sa aj radi rozviedli ale povedia koli detom... vacsina deti su len prostriedky aby si jeden s partnerov vydobil svoje a citovo mohol vydierat.

snezna freza

normalny neviem kolko rokov ma dieta, ale ked bude mat 5-6 vykasli sa na taky doslova odpad, to sa ani zenou neda nazvat
ftt napisal si to vynikajuco, uplne si vystihol podstatu