to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
adr1a: to je vlemi zjednoduseny pohlad na vec.
K cudzim detom, zvieratam a ludom sa moze clovek spravat pekne a ine je spravanie sa doma, ked je sam a nemusi hrat pozu. Tak isto v rodine je ine vychadzat so svojou rodinou, ci cudzimi ludmi a partnerom. Naviac, ak sa niekto sprava teraz milo, napr. ked je zamilovany, alebo v pohode, tak staci, ze bude chory, bude sa citit zle, alebo mu prepne hormon a spravanie moze byt uplne ine. To co hovoris ty, je iba taky velmi hruby filter.
Normalny. Nemas celkom pravdu. Ono nepotrebujes hned s niekym zit aby si celkom slusne obstojne spoznal druheho cloveka. A zas kolki spolu neraz ziju "cely zivot" a nepoznaju sa. Nastanu nemile prekvapka ci vytriezvenia. Netreba sa dat "opit" rozkom, peknymi recickami ci krasnou tvarickou fasadou. Treba pocuvat nielen usami, ale aj srdcom rozumom ocami. Ludia uz prestali mat ako keby pozorovaci talent, vediet citat medzi riadkami, pouzivat intuiciu, zdravy sedliacky rozum, vsimat si aj malickosti.... Neraz su ludia ako tie tri opice, nevidim nepocujem, nemy som ci klamem?))
Vsimaj si predsa. Ak si muz, tak sleduj pocuvaj ju. Ako sa sprava k inym ludom? K starym/ci k detom. K inym zenam ci muzom. Ako sa sprava na roznych miestach, v roznych situaciach - hlavne v tych horsich, vypätejsich. Aka je ked je hladna smadna unavena vesela ci podrazdena. Ako sa sprava inde? V obchode restike kine urade kostole kupalisku v horach sportovani turistike oddychu ci na zahrade. Pri praci ci pri zabave, odpocinku. Staci ti neraz zajst na daky vylet, turu, vikend, dovolenku a uz tam sa neraz ludia ako prejavia)
Uz len z jazdy autom sa da tolko toho precitat)) staci mi sediet vedla chlapa ked soferuje a ver, tam sa tak prejavi (sposob jazdy, rychlosti, prednosti, prechody pre chodcov, predbiehanie, ako sa sprava k inym soferom, reci verbalne ci neverbalne ai).
Pises o detoch? Tak ju sleduj.... ako sa k nim sprava, chova, aka k nim je ai. Deti vycitia aky kto je. K zlym nepojdu. Ak k nej mensie ci vacsie dieta podide, usmeje sa, vela to napovie. Usmeje sa aj ona nan? Prejavi starostlivost laskavost, opateru, cit k nemu? Ked to dokaze k "cudziemu", tak ver, ze raz pri vlastnych by to bolo este vo vacsej miere.
Nenapadne pravdaze sleduj. Nepotrebujes predsa dake umele divadlo, frasku. Ale ked nevie, ze sa divas. Sleduj jej chovanie k inym cudzim ludom ako sa sprava, ci aj k znamym. Ci su tam velke odchylky zmeny spravania ai.
Potom staci zajst k nim domov a sme doma)) tam uz vsetko uvidis. Ako sa sprava jej matka k otcovi taka bude raz aj ona. A zas opacne. Ako sa sprava otec k matke tak sa aj syn bude takto dako raz spravat aj k svojej zene) sposob fungovania tej rodiny, ako sa jej clenovia a ostatne pribuzenstvo k sebe navzajom spravaju, tak to su tie naucene vzorce spravania a chovania. O tom by sa dali este cele litania pisat...
nevymreli len sa zmenili.. kazdy sa casom a skusenostami meni
Ahoj aleluja vobec nebud taka smutna vsetko pride nemas deti zivot pred sebou ked sa zena rozvedie a uz ma deti ma to s hladanim partnera ovela tazsie ja som ten pripad a vidis aj tak som si nasla hlavicku hore ;)
Kralicek - vztah neni ani ked sa jeden stara a druhy nie. Alebo len tak, aby sa nepovedalo, ze sa jeho snaha blizi limitne nule :)
Filip TT 01.08.2016 12:58:03 ma ciastocne pravdu. Ale len ciastocne. Mozete mat dobreho spoluharaca / spoluhracku, ale co ked mate uplne rozdielne nazory a to zistite az po dlhsej dobe ? Napr. nezistite, ako sa niekto sprava, ked s nim nebyvate. Nezistite, ako niekto vie vychovavat dieta, ak ho nema /a kazde je ine/. A tak isto na zaciatku nezistite, ze partnerka vas stale pritahuje, ale ona sa bude pozorovat, kazdu tukovu bunku, mat z toho tazku hlavu a budete mat diametralne rozdielne sexualne poziadavky. Pretoze i ked na zaciatku su zeny angazovane v sexe, po case ich to prejde. Lenze chlapa to neprejde len tak.
Ako tu bolo pisane, chlap je tvor jednoduchy a staci mu plne brucho a prazdne gule. A to aj normalnemu a slusnemu chlapovi... Zato vyhoviet zenam je tazke - lebo tam casto neni dobre nic, co chlap urobi.
Ked sa kazdy stara sam o seba, nie je to vztah.
Mne sa paci co napisal Filip TT 01.08.2016 12:58:03
Presne tak, v podstate sa to casto spomina aj v mnohych sociologickych alebo psychologickych na partnerstvo zameranych vyskumoch len trochu inymi slovami. A paci sa mi co napisal Velky Brat o bytovej situacii lebo tak to proste je. Mlade pariky alebo mlade rodiny su tlacene jednym smerom a to celkom logicky nemoze vyhovovat vsetkym takze potom vznikaju rozne problemy ktore sa objavuju uz pri hladani partnera.
K niektorym ostatnym prispevkom sa radsej ani nevyjadrujem. Nemyslim ze by boli vyplodom admina ako to napadlo Adriu ale skor vyplodom jednoduchsich ludi. Tu su len take frustrovane nahnevane šteky bez rozmyslu. Nic viac nic menej.
kralicek, spermie si bez chlapa zaobstaras ako?
vie sa postarat sam o seba...... toto ako vylucuje,ze sa ma aj zena sama o seba postarat. Pocuvaj ty si šovinisticke prasiatko v zenskom ruchu :D
Hlavne si vsimajte, ako sa sprava k zenam. Mladym a peknym, starym, skaredym, tucnym. Dobry chlap sa totiz sprava ku vsetkym rovnako a to uctivo. Kazda raz priberie, zostarne, ci ospatnie. A tak, ako sa sprava k inym, sa bude raz aj k vam. Muzi si zabudli zeny vazit, nemaju pre nich pekneho slova, nepodrzia dvere, ale rvu sa prvi, ako blbci, grgaju, ci prdia pred zenou. Vsetkym tym, vam dava najavo, ze ste pre neho, len handra, do ktorej si utrie svoju zlost z celeho sveta, svoje spermie, ked bude potrebovat. Vam neda nic dobreho. Take hovado vam v zivote naozaj nie je treba. Ubije vas do zeme. Prestante byt zufale, aj zivot bez chlapa moze byt pekny a ovela krajsi, ako s hovadom. A ked raz budete mat dieta/syna, prosim vas, vychovajte z neho dobreho muza, ktory si bude zenu vazit, ktory si ju ochrani pred celym svetom, ako najvzacnejsi poklad, ktory bude schopny sa o nu postarat, bude jej oporou, najlepsim priatelom, milujucim a vernym partnerom, schopny postarat sa sam o seba a aj o svoju rodinu, ohladuplnym a laskavym partnerom a nevychovavajte ho v zavislosti na vas, svojej mamicke. Vychovajte z neho zodpovedneho, cestneho, rovneho chlapa a dobreho partnera. Aby zeny pri nom nemuseli nikdy plakat, trpiet, hnevat sa, ci bat sa sveta, alebo jeho samotneho. Nepriviazte si na krk v zufalstve za chlapom ten najvacsi kriz a najhorsie trapenie, ake si nedokazete ani predstavit.