To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

divocina1

aj co sa tyka vekoveho rozdielu ja som zato aby ludia boli vekovo k sebe co najblizsie...lebo potom, su si ovela blizsi nazorovo, povahovo,v planovani rodiny a podobne. Pre muza moze byt sice zo zaciatku atraktivne mat mladu lenze castokrat to casom krachne zato ze ona si najde mladeho neciti sa na dite chce si uzivat a podobne. Mam kamarata co mal 30 nasiel si 20tku on uz chcel babo rodinu ona chcela len studovat a on aby robil a staral sa o nu . Nasiel si potom seberovnu 30tnicku mali hned babo nazorovo boli na jednej vlne proste a su stastny stavaju domcek. Normalny k tvojej zene radsej ani komentar uz nepisem :)

hrabovsky

divocina
cize pekna baba dajme tomu z dedinky niekde v zapadakove si urobi dialkovo socialnu pracu a uz nezakopne o udrzbara v Bratislave, lebo ma kvazi status krasnej vystudovanej zeny :D toto tetraz strasne leti, btw niekedy by som mozno chcel robit udrzbara

normalny

co mladi... Moja polovicka ma kristove roky za sebou a rozisla by sa pre spinave riady, ze som si dovolil jej pripomenut, ze si ich mohla po sebe umyt. Este aj dieta by opustila.

divocina1

na tej náročnosti na partnera je inak velký kopec pravdy. Všimnite si že jednoduchý ľudia si hned nájdu partnera a hned majú aj deti lebo proste neriešia prehliadajú detaily . Zato napríklad pekná baba čo má výšku si nezačne tak s hockým a potom sa čuduje že je sama. Stavím sa že keby každý človek chcel určite má partnera len sú to práve tie požiadavky ktoré nás brzdia pretože chcem všetko ,,dokonalé.. Samozrejme ked je chlap alkoholik,gambler a podobne jasné je to dôvod na rozchod ale dnešný mladý sa rozchádzajú ked príde úplne prvý problém a častokrát úplna banalita.

1jana1

aha takže ked sú mladé baby úplne najvhodnejšie žen pre vzťah prečo vo vekovej kategorii 20-25 je taaak veľa slobodných mamičiek? z mojej skúsenosti vidím že klape to oveľa starším párom čo už sú také ustálenejšie vedia čo chcú a majú peniaze nato aby vyživili detičky a rodinku... fakt málokedy vidím kočíkovať v dnešnej dobe mladú babu lebo všetci mladí v tejto dobe ešte v tých rokoch chodia na výšky robia si vzdelanie ...

joulineckaaa

ahoj aleluja ja som našla taktiež po 30tke môjho manžela a o nič som neprišla. Niečo po 24tke mi skrachoval dlhoročný vzťah do ktorého som investovala všetku lásku úspory už sme spolu aj mali byt ale začal ma podvádzať. Po rozchode som vyslovene zanevrela na vzťahy lebo som mala také obdobie že som nikomu nedokázala veriť. Dakujem bohu že sme nemali deti s tým prvý partnerom a teraz chápem že to tak všetko malo byť. Dieťa čakám až teraz a všetko prebieha úplne v poriadku.... tak sa nedaj strašiť slovenskými rečami lebo ja som to počúvala tiež ale nikdy som si to nepripúšťala láska sa dá nájsť fakt v každom veku keby niekto povie že máš 60 rokov tak to chápem že ti povedia už si nenájdeš nikoho :-D ale 30 ročná žena rozhodne nepatrí do starého železa má pred sebou tie naj roky života.

normalny

adr1a - aj tak neprekuknes ludi. Ten clovek nemusi ani hrat nieco. Len je proste nastaveny tak, ze vo vtazhu sa chova inak, ako k okoliu. Mozes mat rada deti cudzie, ktore ta neotravuju a len sa s nimi pohras a ine je, ked ti doma krici vlastne dieta a dozaduje sa nonstop pozornosti. Alebo doma moze byt zienka leniva a nepohnut ani prstom, ale ked dojde k rodicom, tak tam maka a ukazuje sa, aka je sikovna a vsetci ju chvalia. Tomu sa hovori maska a ta nastupuje automaticky v urcitych lokalitach, vztahoch. To je ako ked niekto maka ako fretka v robote - myslis si, ze to odraza to iste, ze musi aj doma tak makat ? Napr. si tam chce oddychnut. Takze to co vidis, su masky ludi a nieco uplne ine je ako sa spravaju v sukromi. Navonok dobry clovek pre okolie moze trebars doma mlatit zenu, ci deti, atd. Samozrejme, niektori ludia su priamejsie povahy a nenosia masku, nepretvaruju sa. Je jasne, ze potom vies odhadnut, ze ked sa zle sprava navonok, ze vo vztahu to lepsie asi nebude. Ale nerozpoznas tak lahko ludi, co maju masku a chcu, aby ich okolie vnimalo pozitivne a doma maju uplne iny pristup.

adr1a.

Normalny. Asi si nepochopil. Sleduj ju, pozoruj ked o tom nevie, neuvedomuje si to. Tu na SK inak ziskas infa takmer o kazdom)) Vsak pozoruj, ako sa sprava k cudzim ci znamym, kolegom, priatelom, obsluhujucim ai. Povedala som sleduj ako sa k sebe spravaju jej rodicia jeden k druhemu a navzajom aj ostatni clenovia k sebe navzajom. Ja neviem co robis. Ale mne staci k niekomu zajst a hned vies, kto je v rodine general, kto tam veli, rozhoduje poslucha, ai, cim castejsie tam budes tym vacsmi preniknes do ich vzajomnych vztahov vazieb. Povrchne sa tie infa zdaju len tomu, kto ostava nad hladinou a nejde pod povrch) dala som len navod, ty urci cestu sposob. A to co pises ty?)) Tak mozes zit s niekym aj 5-10r a moze sa prejavit az poo....
Dost velka strata casu. Nemyslis?)

Mesačný princ

adr1a. a normalny - máte obaja pravdu a veľmi dobre ste to napísali :)

Áno, vypäté situácie, intímna sféra (milovanie - sex), alkohol...atď, tam všade sa človek prejaví aký v skutočnosti je.

No a deti naozaj nepôjdu za niekým kto je ,,zlý,, a nikdy si ho neobľúbia - deti veľmi dobre cítia, aký ten človek v skutočnosti je a zvieratká detto.

Nie je človek, ako človek