to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
@ No, Adr1a, pekne si sa rozšupla a niektorým tu to nandala!!! : D
Ukázala si, aká je pravda.
@ Ja keď počujem rozčuľujúce sa "mamičky" na šoférov, kt. zatrúbia, stiahnu okienko a niečo "lichotivé" aj pridajú, pretože ony stoja na chodníku a kočiariky majú vytrčené na ceste, tak až po mojej otázke, či mám zavolať políciu, prestanú s kvákaním a kočiariky z cesty stiahnu.
Rada by som videla "tie", kt majú synov, akých "chlapov" z nich vychovajú! Vážne! Ktorá ďalšia žena bude na nich a na ne raz nadávať! : )
Nuž o živote budú hovoriť takí, kt. o ňom vedia veľké makové, aj vyjadrovať sa ku vzťahom. Takí, kt. žiaden vzťah ani nikdy nemali a ani mať nebudú, pokiaľ nespravia sami v sebe zmeny. Hneď a zaraz majú vo všetkom jasno, všetko vedia. Aj to, kedy je žena na vine a ako sa má v danej situácii zachovať chlap. Nezrelí jedinci.
Čo je zlé na spoločnom bývaní? Dvojgeneračnom, trojgeneračnom? Kedysi ľudia tak bývali a všetko speje k tomu, že bývať aj budú. Ja sa čudujem niektorým mladým, že si berú hypotéky na činžiak a pritom o 50 km ďalej sa dá za oveľa menšie peniaze kúpiť barák, prestaviť. Alebo postaviť nový!
Vzťahy, vážení, vzťahy sú najdôležitejšie! Žiadna mamona! Ak toto nepochopíte, tak nechápete, o čom je život. Chcieť je pekná vec, krajšia je však DOSTAŤ! Chcieť, chcieť, chcieť! Nestačilo by len raz? A čo takto dať, dať, dať, dať? Čo takto niečo dať, a nečakať, že sa mi to nutne MUSÍ aj vrátiť... Ak dávam, raz sa mi to vráti. A bude toho toľko, že môžem aj rozdávať...
@ No zdá sa, že všetky snahy sú úplne zbytočne! Buď sa autorka znormalizovala alebo... Alebo našla normálneho, bohatého, krásneho, vzdelaného, ušľachilého, staršieho? muža, kt. má všetkých 5 pé, charizmu... Proste to, čo hľadala, toho pravého! A teraz si užíva! Aleluja, aleluja.. : D
adr1a.
dobry koment, naozaj :)
Niektore zeny by za to, ze si nedokazu nikoho najst, najradsej rovno obvinovali vsetkych muzov. Ak uz pre nic ine, aspon preto...lebo su muzi. Nic v zlom, ale ked nejaka zena napise, ze len 1% muzov su normalni muzi, ktori za nieco stoja... no... hmm. Poznam vela zatrpknutych zien, ktore nemali a nemaju stastie na muzov a rovnako vsetky na nich nadavaju, lebo vsetci su rovnaki.. alebo ziju doma s mamickou, alebo neviem co. To urcite pisala dokonala zena, ktora zije samostatne vo svojej vile s bazenom a vlastnym autom. Ked zena nema nato, aby si ulovila bohateho, schopneho a inteligentneho princa, budu jej musiet stacit aj ti, ktorymi pohrda. Lebo nie je nic horsie na svete, ako pohrdat niekym, uz len kvoli sposobu jeho zivota, stastia alebo nestastia..
Boze zenskee) Co to tu zas trepete? myslim zas tieto posledne prispevky) Nadavate na mamicky, no asi ste zabudli na jednu podstatnu malickost, ze MAMIČKA = ŽENA :D
Cize zeny ich porodili vychovavali, a to nehovorim ze takmer do dospelosti ich hlavne zeny maju vo svojich rukach. Vsak v materskych skolkach, zakladnych skolach strednych skolach, rozne kruzky mimoskolske zaujmy ai vsak kolko je tam muzov?? Takmer nic. Vsak toto je cisty matriarchat)
Ja skor co sledujem posledne roky mlade (podotykam mlade mamicky), tak nam vyrasta este horsia generacia ludi, ako keby generacia magorov. Ale to len preto, ze neraz magori maju deti. A kolkokrat sa cudujem, ze take sliepky si neraz muzi uviazu na krk. Vsak ale to zas svedci o tom, ze ani oni nemozu byt kompletni...
Co z krasnej misky ked je prazdna...
A nie. Nie je ani dnes problem najst fajn schopneho dobreho aj sympatickeho chlapa. Aj zenu. Ide to, da sa to. A ja sama mam kde byvat, az pridobre, ale nerobilo by mi problem ist byvat s mojou laskou aj keby zrovna k jeho rodicom, keby bolo treba. Vsak nic nemusi byt nastalo navzdy. Prv predsa zili aj tri generacie pokope a islo to. A o co boli neraz ti ludia rodiny spokojnejsi stastnejsi. A hlavne tolerantnejsi. Dnes su len vysoke naroky poziadavky na vsetko-na vsetkych, avsak za co najmensie vydavky a investovanie vlastneho kapitalu usilia snahy namahy prace. A to pritom poznam XY chlapov co ziju samostatne vo vlastnom. A chcu aj vztah. Aj rodinu deti. Zaujimave, ze so mnou problem takyto nemaju. Ale asi citia ze ich nechcem z vychcanosti ci preto, co maju ale preto, akymi su. Dnes ludia ako keby len chceli brat brat a nic dat. A stale len Ja Ja Ja. Aj vo vztahoch. No tam by to malo byt uz o MY. Ja keby mala syna tak na moj veru radsej nech je gay akoby si mal daku opicu na krk uviazat. Dnesni chalani muzi nestacim zirat, co su neraz sikovnejsi pracovitejsi nez mnohe baby. Vedia varit piect zavarat upratovat zehlit prat ai ai. A baby?? Vsak kolke ako teliatka) ani varit ani nic. Vsak by ich matere do rit nakopala. Ale vsak aka matka taka katka, a aky otec taky syn))
ako vidim, su tu same podvedene, laskou sklamane, alebo nikym nechcene zeny :(
A ja si myslím, že nie každý človek má rovnaké možnosti a môže za to, že žije s mamou alebo rodinou v jednom dome.
Nie vždy je to neschopná troska! Či to je muž alebo žena tak vždy rozhodujú gény, Návody aké daný človek má, výchova, majetkové pomery v ktorých vyrastal....a šťastie, ktoré mal v živote.
Nie vždy je všetko len čierne, alebo biele. Občas sa nájde aj niečo krásne a farebné. Lenže človek, ktorý stratil schopnosť vnímať farby to nikdy neuvidí...(viď. táto diskusia)
ale tak, sme rozdielni :)
Je to chyba mamiciek, ze z nich vychovavaju nezodpovednych a pohodlnych chlapcov a nie MUZOV. Mamicky by si mali uvedomit, ze tu nebudu naveky a ani sa nebudu naveky vladat starat o svojich synov. Zeny chcu muzov a nie malych chlapcov, o ktorych sa budu musiet starat ako o deti. Nazor muzov je taky, ze zena sa ma postarat sama o sebe, ak sa podari, tak aj o decko a este aj o chlapa. Potom sa cuduju, ze je zodrata ako vechet a na sex ani len nepomysli, lebo vsak napriek kope povinnosti a problemov, ktore ma na pleciach, musi byt aj stale mila, vesela a pripravena, ak chlap dostane chut. Kde je nejaka hodnota zeny? Aj zena je clovek, nie iba cteny chlap. Tym, ze vyplakavate, kde najst chlapa, vysielate zufalost a tym, na ktorych tu nadavate rastie falosne sebavedomie, ze zeny sa musia chlapom dvorit a urobit prve posledne, ved mozu byt radi, ze vobec nejaky chlap ich chce. Des toto. Ludstvo vykape.
ahoj autorka presne súhlasím s tvojim názorom.. proste normálnych mužov je asi 1%..fak.. a gratulujem a v dobrom závidím babám čo s nimi žijú... som od teba zatial o trochu mladšia ale mám neskutočný problém tiež si nájsť partnera. Mala som v priebehu roka viacero rande a vekova kategoria muzov bola cca od 28,29,31,34. Bola som úplne zdesená ako zmýšlajú dnešný muži. Každý jeden chcel len kamarátku na stretká a nič viac. Každý jeden býval u mamy. Mám kamaráta ktorý bude mať 32 rokov tento rok od 18 pracuje plat má niečo do tisícky a býva u rodičov. Ja na jeho mieste byt zdravý chlap tak už mám za ten čas aj domček alebo byt. Každý deň mi vyplakáva že nemá ženu rodinu a že je to všetko len o peniazoch.Že on chce ženu ktorá s ním bude bývať aj s detmi u jeho mamičky. Nepochopím dnešných mužov naozaj. Lebo oni majú predsa len lepšie platy,nerodia decká, neberú 200 eurovú materskú a majú viac možností. Dnešná doba vychovala s mužov večné deti bohužial. Svoj komfort u matky a večné hladanie kamarátok s výhodami by za nič nevymenili.
Pehana) len modlit sa nestaciii)) vies ako sa hovori? Pomoz si clovece aj pan Boh ti pomoze :D treba byt aktivnym, realizovat sa, chodit von, zit ai
Práve vdaka takým názorom aké na sk máme je tu toľko nefunkčných nešťastných rodín a ľudí čo sa boja ísť za vlastným šťastím. Manželia spolu ostávajú aj ked im to nefunguje,lebo deti,lebo vek lebo si nikoho už nenájdeš lebo si stará a hotovo. Proste naozaj by sme sa tu mali zobudiť. Poznám nehorázne veľa nešťastných ľudí v manželstvách ktorý trpia celý život pri sebe drbnutého partnera lebo žiju v slovenských názoroch že už by si nikoho nenašli že už nech to dobojujú s týmto partnerom aj ked je to na hovno. Proste vytvárajú si dojem falošnej istoty, Ja som sa rozviedla každý mi hovoril už si stará ty si nikoho nenájdeš nebudeš už mať deti urobila si dobrú hlúposť uvidíš. Moja kamarátka má od strednej vzťah frajer ju bije neváži si ju... neklape im to je tam nevera... a oni si spravili decko... povedala som jej svoj názor a nebaví sa somnou... nuž každý si je strojcom svojho šťastia..viem len že teraz nieje nešťastná iba ona... pripravila,,skvelý život,, aj svojmu dieťatu čo mi je najviac ľúto
nevymreli len sa treba modlit za normalneho chlapa a urcite raz pride