To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

adr1a.

Ake milee komentare tu pribudli kym som bola na nakupy :D

Takze dokonala)) Prva dovolenka pri mori bola s partiou znamych a priatelov. Tretia teraz bude s rodinou) No a druhu som mala prezit s niekym, kto skoncil necakane na PN) A bolo iste ze aj tak nebude moct ist ta osoba, ja som chcela ist aj keby tanky padali :D tak som isla s niekym, kto ma oslovil cez cestovkovsky portal kde si ludia hladaju partakov ai na dovolenku)) stretli sme sa a okamzite sme si padli do oka)) vekovo vzdelanim soc.fin.zivotnym stylom ai sme na tom podobne a verte ci nie, tak supeer dovolenku a ulet som uz daavno nezazila :D planujeme spolu dokonca aj dalsie akcie ci dovolenky)) a to nie su vobec ziadni zufalci ako ani ja))
A preco to vlastne pisem, aj ked vam tu nic nemusim vysvetlovat ci zdovodnovat? Jednoduche) Aby som tie prajne, nezavistlive ai duse este vacsmi na5r... ;) :D

Viecgeneracne sa da v pohode fungovat. Vsetko ide ked sa chce. Len ludia zabudaju byt ludmi. A zas kto pisal o dozivotnom byvani?) Vsak kym sa dvaja rozbehnu (spolocne), da sa zatial aj takto fungovat. Hlada sa ako spolu a nie dovody, ako od seba. Ako nic nejde. No nie cakat ako mnohe/mnohi, ze iba jeden musi vsetko a druhy sa len vezie a pride si na hotove, a nemusi nic)
Roky som robila s nehnutelnostami takze pravne ai sa da vsetko pekne podlozit, osetrit urobit, treba sa poradit, lebo je pravda, ze neraz v rodine ziju najvacsie hyeny)

A ano, mate pravdu ako vzdy :D Som ohava, nikto o mna v reale nezakopne, musim ANALikovat ako to tu pisete a este mnohee inee))

Cao Kycera :) Pekny vikend ti zelam ako aj ostatnym ludom dobrej vole)
No a ideme na chatu, takze sa majte))

Kýčera

@ A môže Adr1a za to, že ja taká dobrá? Možno sa už taká narodila?! : D
Čo by ste urobili vážené, závistlivé, rozčuľujúce sa prispievateľky, ak by sa váš milovaný syn priznal, že je gay? Vydedeli by ste ho, vyhodili z domu, či? Ak by ste ho milovali, snažili by ste sa ho pochopiť, nevypudili ho zo svojho srdca a dopriali mu, aby bol šťastný, či?!

@ Sama som žila v dvojgeneračnom dome, niekoľko rokov. Takže si osobujem PRÁVO to NAPÍSAŤ! Cez ulicu vidím trojgeneračné bývanie, všetko funguje!!! A toto nie je jediný príklad. Moji rodičia tak žili, moja kamarátka dr. tak žije s dr. a kopec iných. Váš problém nie je bývanie, ale vy vaše "skvelé vzťahy"!

zostanem_v-anonymite

Totálny súhlas s Karin. Za seba poviem len toľko že som veľmi tolerantná nekonfliktná povaha. A dala som sa prehovoriť na bývanie u svokrovcov. A dnes už sme každý sám.Svokra vždy denne našla malý detail za ktorý ma mohla sprdnúť pred zbytkom rodiny, chodila nám upratovať ked sme boli v robote ked sme chceli s mužom byť sami stále mu dávala robotu v záhrade stále niečo potrebovala. Samozrejme ked som niečo povedala bola som tá zlá ja lebo mamička je anjelik a synček ju musí poslúchať.Raz mi už praskli nervy a zbalila som sa a odišla . Proste ked sa to nedá tak sa to nedá bolo to na nervy.

1karin11

napisat ze dvoj-troj generacne byvanie je fajn moze len niekto kto to nezazil. Ja som okamzite brala po vysokej skole hypo na byvanie lebo si fakt nedokazem predstavit ze by sme byvali u partnerovych rodicov aj s deckami. Prisposobovala som sa 25 rokov ale dalej uz chcem mat vlastne. Ano je to strasne tvrdo odmakane neni to prechadzka ruzovou zahradou ale pokial som zdrava vladzem budem bojovat. Co zanecham svojim detom ked nebudem mat vlastne??? A ked je nieco moje tak je to MOJE nebudem sa o nehnutelnost s nikym natahovat lebo rodina vie byt v ttomto aj pekna svina a porobia niekedy take veci co sa vam ani nesniva.. Preto som jednoznacne za vlastne byvanie. KOlko rodin to tak na Sk ma lebo CHCU! Manzel samozrejme strasne chcel byvat u matky v ich velkom dome ale viem ako by to dopadlo. Proste byvanie so svokrou nikdy nic dobre nevesti pretoze to bolo je a bude jej dom jej pravidla. Kolko bab tu na forum pise ake su nestastne pretoze byvaju u rodicov partnera ze ich zosmiesnuje ze ona bude vzdy ta co vie vsetko najlepsie a baby su na prasky. Ani sa necudujem lebo starsieho cloveka neprevychovas. Nevesta je vo velmi zlej pozicii v cudzom dome.

Mesačný princ

A potom, že prispievaj na fórum...omg...som rád, že mi tak dobre nefunguje a ide pomaly...aspoň nemusím písať tam, kde sa ľudia urážajú či na seba útočia

Jajaja295.

Akoze sorry adr., ale napisat, ze keby mas syna, tak nech je radsej gay. Az sa mi rozum zastavuje nad tvojimi odpovedami. Ked sa za nas baby hanbis, tak sa daj preoperovat na chlapa a budes mat pokoj.

Dokonala adr1a. Zas trepe

Adr1a.zase to robis. Zhadzujes vsetky zeny, len seba vychvalujes do nebies. Si krasna, sebestacna, bohata, supesna, mudra, sikovna, na dovolenky chodis 3 krat do roka etc.A ine zeny nevedia nic. Ale pravda bude asi uplne ina, vsak? Preco potom chodis na dovolenky sama? Preco nemas partnera? A ty ides pisat, ze normalni muzi su? :D Ved ta ziadny nechce, sa necudujem, taku narcisku rozmaznanu. Ty si inak tiez zhodila mamicky, ale len tie pekne, asi preto, ze ty pekna nie si, tak zavidis.