To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Lucia.s

bublina realitna mam dve kolegynky ktore su uz dnes stastne rozvedene a kazda ma po jednom dietatku jedna dcerku druha syna a kazda si nasla novy vztah po rozvode a su stastne obe! nedaj sa v ziadnom pripade deptat nazormi v tejto nasej zadubenej krajine kde je 30tnicka babka co bude mat uz v jej veku nezdrave dieta a zena s dietatom odpisana pre dalsi vztah ... samozrejme ze aj zena s dietatom ma velku sancu najst si normalneho partnera. Len nepocuvaj hlupe reci ludi :)

dianna25

napriklad mam takeho starsieho kolegu co teraz place ze je sam nema zenu rodinu popritom cely zivot slusne zarabal ako remeselnik + robi este v nasej firme len prehajdakal peniaze. Tiez sa vyhovara na vsetko mozne ale on mal naozaj moznost mat to vsetko po com tuzil..proste ked clovek chce a snazi sa vsetko ide .

dianna25

rovnopravnost tu sice moze byt ale aj tak realita je uplne ina.. zena musi mat fakt aj dve prace aby sa jej plat vyrovnal chlapovmu.Ano su zeny ktore dobre zarabaju ale priemerna vacsina veru nie. A navyse ktory muz pojde namiesto zeny dobrovolne na matersku vezme na seba vsetko co ma robit s dietatom zena, prosim pekne? Muz ma aj ovela vacsi vyber co sa tyka zamestnani je fyzicky zdatnejsi moze robit prakticky cokolvek. Ano su pary kde jeden vyuziva druheho to je zas ina kapitola. Ale vela muzov by byt a dom malo keby chcelo len proste nikomu sa dnes nic nechce. Vyhodnejsie je ked sa mamka postara a kamoska s vyhodami da zasexovat kedy on chce. Potom sa muz v 40tke zbada ze je v prdeli a popritom si mohol spravit fajn zivot. Nase rozhodnutia nas vzdy dobehnu .

bagration

bublina realitna
to je urcite velmi individualne, ale ja osobne by som s tym urcite nemal problem. Snazil by som sa dietatu poskytnut vsetko, co potrebuje a mal by som ho rad ako vlastne. Ale su samozrejme muzi, ktori to takto necitia.

bublina realitna

chcem sa spytat chlapov, a co zeny co maju dieta z predchadzajuceho vztahu? co s takou by ste nieco riesili, alebo je to velikanska prekazka?

ZuzanaMaskova

A ti muzi, ktori tu nariekaju a nadavaju na zeny o tych tiez nikto ani bicykel neopre? :) Ako napriklad normalny, teda dalsi? A preco si myslite dievcata, ze zavidime? Ved je to na smiech, co tu adr1a.vypisuje. Mozno tomu aj sama veri, ktovie. Skor lutujeme, je to psychiatricka diagnoza. Tieto fora totiz sluzia tak, ze nespokojni ludia si sem chodia uspokojovat svoje ego a to bud tym, ze su zo svojho zivota frustrovani a tak pluju a kydaju na vsetko a vsetkych, no alebo tak, ze to, co vidia v zrkadle sa im nepaci a tak sa robia uzasnymi aspon tam, kde ich nik nevidi a nepozna. Pre niektorych je toto zas skvela studia reakcii ludi a namet na niekolko romanov. Kazdopadne vsetko, co si tu clovek precita treba brat s velkou rezervou a adr1a.skor vsetko, co napise, opacne :) Chodit vypisovat na forum, aky mam skvely zivot a aka som uzasna, kde som bola na dovolenke a nakupoch, to ma akoze koho zaujimat? :) Preco by v tom mala byt zavist? Ved nech ma, ale povedzte mi jeden rozumny argument, preco to preboha niekto pise na internet? To su taki ludia, ktori aj na FB pisu este aj to, kedy sa idu vykakat a nezabudnu pridat selfie, ako kakaju a aj selfie svojho krasneho hovienka, lebo aj to narcisticky miluju. Pekny vikend vsetkym.

bagration

dianna25
suhlasim s tym, co si napisala, teda s tym, ze kazdy mlady clovek by sa mal osamostatnit, najneskor po svadbe. Ale dufam, ze si si nesplietla temu... tu nie muzi nariekavaju, ale zopar zufalych zien pred styridsiatkou, o ktore doteraz nikto ani neoprel bicykel. A z toho dovodu urazaju muzov, lebo v tychto modernych casoch je to cool.

normalny

Je rozdiel chciet byt a dom a je rozdiel chciet hypoteku/dlh. Na to staci trochu financnej inteligencie, ze neni vhodne sa zadlzit, ak na to neni vazny a dovod a muz, pokial nema rodinu, nema dovod si brat hypoteku niekde na nieco, kde nevie, ci zostane a ci to bude vyhovovat.

Mimochodom, na matersku/rodicak moze ist aj chlap a za rovnakych podmienok ako zena. Nie vsetky zeny zarabaju menej ako muzi. Je vela zien, ktore zarabaju viac. Ale to tie ostatne by nesmeli byt lenive.

Je jeden kolac s ceresnickou a tu nemozu mat vsetci. Ale vela zenam tento sposob vyhovuje. Budem sa vyhovovarat, ale ze by som si sama makla to nie... Radsej budem tvrdit, ze chlap je neschopny. Sorry, ale rovnopravnost je v tom, ze ma kazdy rovnake prava aj povinnosti. Kolko chlapov bolo trebars na vojenskej sluzbe a stat ich okradol o usly zarobok ? Kto chce nieco mat, musi sa snazit a nie ocakavat, ze druhy si to odmaka za neho. Kolko je zien, co si povedia, vsak muzik mi zaraba dobre, tak naco by som sa ja snazila. Zoberiem robotu, kde vela neplatia, hlavne ze ma bude bavit. A muzovi ostava na chrbte financovanie... Nehovorim o situaciach, ktore vyzaduju, aby to tahal muz, napr. pri dietati, atd - ked partnerka nemoze zarabat. Ale takto len pocut vela zien a ich bedakanie na muzov a ich neschopnost, zakryvajuc tym neschopnost svoju.

dianna25

Tu ide fakt o to ako keby sa muzom nechcelo do vlastneho byvania. Nehnevajte sa na mna nikto ale fakt vidim strasne vela takych pripadov v dnesnej dobe. Ja som zena musim mat dve roboty a napriek tomu som si vzala hypoteku. Lebo som chcela vlastne lebo je to naozaj alfa omega pre cloveka co chce vztah a rodinu. Zena musi robit 2x tolko ako chlap aby jej ju vobec schvalili. Darmo sa tu budete hnevat ze peniaze hento alebo toto proste to tak je. Muzi su ovela lepsie plateny ako zena a mozu si dovolit hypo nerodia deti nemajú 200 eur materskú to je uplna pravda. Podla mna zdravy muz ktory pracuje ma sancu nato aby si postavil byt ci kupil dom len chapem ze je jednoduhsie nariekat nad zivotom nez bojovat. Ale je to vec kazdeho z nas ako si zariadime zivot toto je len moj postreh a nazor.

normalny

Obcas sa tu objavuju dobre posterhy, tak ich budem opakovat:

- dnesne zeny pochopili emancipaciu ako nieco, kde mozu cerpat vyhody, ale ked dojde na nevyhody, tak to ruky preco. Tyka sa to prehnanych poziadaviek na muzov. Muz musi toto, hento, tamto. Mat dobru pracu, byt alebo dom, peniaze atd. Ak byva u mamicky a chce mat vztah a je zdravy hetero, ktory by chcel samozrejme aj trtkat, tak je to neschopak.

- ignoruje sa tu uplne dnesna platova a realna situacia na Slovensku. Kazdy neni taky blby, aby si hned bral hypoteku. Mnohi si chcu proste nasetrit na dom. Ale ak chlap setri a narazi na zenu, ktora nesetri a nema ziadne uspory, tak tazko s nou moze ist do hypoteky. Co je najlahsie pre taku zenu ? Tvarit sa, ze neni neschopa, ale neschopny je chlap, ktory ma mat tamte, hento... a ako bolo povedane, zena nemusi nic.

- kopec zien vo vztahu si mysli ? Chce trtkat ? Co je predsa u chlapa prirodzene... Tak nie, lebo mame ofuky, depresie, nechut, asexualitu, menzes a milion dalsich vyhovoriek. Riesit to nepotrebujeme a chlap ? Ze ho dotlacime k niecomu co nechcel je jeho problem. Ale ked sa zariadi inak, tak je zenuska prekvapena, aky je to magors, sviniar, atd.

Nemyslim si, ze normalni muzi vymreli. Len nenormalne su poziadavky zien na ne, odtrhnute casto od reality. Kto chce mat na druheho poziadavky, mal by mat ROVNAKE na seba. Zaujimave je, ze vela muzov si mysli to iste o zenach. Ze normalne zeny ani nie su a ostala tu uz len skupina zien s vyplachom mozgu po telenovelach v ocakavani princa a stavani sa do role princeznicky /alebo nejakej modelky, primadony/ o ktoru bude kazdy sa bit a pritom taka zena vo vacsine nema co ponuknut muzovi. Realita je taka, ze ju zeny budu popierat, ale zaroven nam ukazuje, ked su muzi vo vztahu. Ked maju auto, byvanie, peniaze. Muzi tiez nie su hlupi, aby vesali na nos kazdej, ze aj ked byvaju u mamicky, mozu si dovolit kupit byt, ked budu mat vhodnu partnerku a nie taku, co ich vycicia.

Neviem, kde ziju tie zeny, ale asi nie v dnesnej dobe. Dnes skor maka muz, ako zena a tak mi je usmevne citat o chuderach, ktore sa idu zodrat pre nevdacneho muza. Alebo mame kazdy vlastny dusevny program a v ramci neho sa pohybujeme v tom istom kruhu a tak stretavame /svojim spravanim a myslenim/, vzdy podobne typy jedincov.