Neviem, ze som, ze existujem....ako sa vratit do reality?

Príspevok v téme: Neviem, ze som, ze existujem....ako sa vratit do reality?
ja8

Prosim pomôžte. Po velmi psychicky stresujúcom obdobi (rozchod-nevera z partnerovej strany, odstahovanie zo spoločného bývania, nájdenie si novej skvelej prace, a nového bývania v inom meste) mi proste pred týždňom vypovedala hlava. Telo ide ako stroj, v zrkadle neviem kto to je, ked sa seba dotýkam ci hlavy ci ruky, necítim si to poriadne, ze sa dotýkam samej seba a logické myslenie mi vyplo uplne, cize nove veci neviem spracovať
(naštastie som za 3tyzdne v novej praci sa naučila, ktorými MHD mam cestovať, kde vystúpiť, kam sa vyviesť, koho pozdraviť a podobne, ale neuvedumujem si váhu peňazí, ci ziadny clovek mi nie je cudzí, a keby ma aj prepadli, nemala by som ani sebapud obrany). Cítim sa ako nadrogovana, alebo omamena lístkami, a pritom nic neberiem. Stratila som uz aj pojem o čase. Poznám len cislo, ale neviem ho poriadne priradiť, ci je to poobedie alebo vecer.
Co je asi najhoršie, ze na Slovensku uz nemam ani rodinu, pracujú v zahraničí, kde som sa po rozchode bola dat aj dokopy, pomohlo mi to a aj som sa dokázala sama postaviť na nohy a teraz mi proste vypol mozog!
Ved som nebrala ani ziadne oblbováky, ale je pravda, ze hlava mi isla na 500%, nic ine som neriešila iba rozchod a preco to spravil...uz som bola na prvom sedení u psychologicky, vo stvrtok, na sedení som este vedela a cítila, ze som to ja, ze len obcas začínam vypadávať, ale od piatku mi hlava vypla uplne...Je pondelok, pracu som prežila len tak tak, ale v praci sa mam učiť nove veci, ostala som vraj velmi ticha (a pritom som velmi komunikatívna a výrečná)
Teraz je to velmi zle, ked pisem, ani si neuvedomujem co pisem a co som napisala, pisem len písmenka a slova...hadam je to vobec v slovenčine ....
Normalne sa cítim ako po nejakej uzitej droge prave ...
A zacina mi tŕpnuť hlava....

Glero

Najväčšia pomoc pri týchto "depresiách" je Dávid Hanc. Taký týpek, ktorý ti nakope cez jeho YouTube video prdel a pochopíš o čom je život behom 10 minút a jeho jedného videa, vrelo odporúčam.

Otázka pre teba, pre tvoje vnútro. "Načo je to dobré?" Žiješ len raz, ako každý si dostala život, aký význam má si ho kaziť. Aký význam má kaziť si chvíľu, túto chvíľu ktorú už nikdy nezažiješ ? Nikdy nebude to čo bolo pre 3 sekundami. Ostatok je na tebe, stačí ísť robiť to čo ťa baví a napĺňa a nájdeš hneď zmysel života.

Lenik 3480

Ahoj Tyjo to jak kdybys popisovala mne a muj zivot u mne uz to trva asi par let. V hodne vecech Co popisujes se uplne vidim.
Jak kdybych to popisovala ja.

dobreuz

Lalias treba sa poriadne opáliť v lete a organizmus dostane až až vitamínu D, len samozrejme to nepreháňať, lebo prílišné opaľovanie zase začne znižovať vitamín E. Treba si zapisovať každý deň stravu a snažiť sa vypočítať približne množstvo vitamínu B12 zo stravy, ideálne množstvo je 2,5 mikrogramu, pri jeho rapídnom nedostatku aj viac,cca okolo 3 mikrogramov. A inak aj dostatok zdravých tukov treba, totiž vit. D je rozpustný v tukoch a pri tej B12tke zase veľa vody piť, vit. B je rozpustný vo vode.

lalias

dobreuz ,vitamin B12 neveim ,niekedy musim kuknut do kaarty ale teraz nato fakt nemam cas a kartu mam dost hrubu .,mozno ano ,teraz uz presne neviem,ale pamatm si ze som mala velke problemy svitamin D ,nechcelo mi to nejako vstrebavat tak som ho musila rozpustat v mlieku,alebo uz neviem,proste som ho mala malo a uz vtedy boli tie problemy...

lalias

Ja8 ahoj dufam ze sa tu este niekedy objavis,velmi ma to zaujalo a myslim ze mam podobny problem ,tiez vsetko bolo zozaciatku v pohode dokial neprisiel na mna velke stres ,vtedy som citila ze sa nieco s mojim crevom extremne zmenilo.Mam hrozne traviace problemy ,som kvoli nim aj na externom.Okrem toho hned ako druhe som zacala pocitovat derealizaciu,nevnimanie a zacali problemy s kratkodobou pamatou co ovplyvnuje aj dlhodobu .Cudovala som sa sama sebej ,ved predsa mne ,ktora som mala vybornu pamat ,prerozpravala cely dej pribehu ,pamatala si mena vsetkych som zacala mat s nou extremne problemy.Robi mi aj to prolbem ked sa ma niekto spyta na veci ktore som robila vcera,niekedy aj dnes ,alebo co som robila pred hodinou.Teraz fungujem tak ze len jedno slovo si musim 10 krat opakovat a nieco coby mi stacilo mozno niekdy len precitat sa drvim aj hodiny.Horsie je ale uz aj to ze si musim opakovat primarne veci.Doktori to umna vidia na SDC,Dodrzujem stravu ale aj tak mi nic nepomha, Velmi rada by som bola ak by sme boli spolu v kontakte ,lebo by si mi mozno mohla pomoct,mam rovnake problemy ,tak ak ti to nevadi tak sa mi kludne ozvi na 1monulka@centrum.sk.Budem ti vdacna ak napises.

ja8

Mandy01: ahoj, ani nie, ale nedalo mi napisat, ked uz viem, z čoho moja DP plynie (2r v kuse bez zmeny)
(Az) pred 5t mi bola zistená diagnoza Leaky gu syndrome - presakovanie creva.
Takze vo velkom mi všetok odpad, toxiny a hnilobný hnus presakuje do krvi, a napada cely nervový systém.
Je to na dlho, ale problemy tráviace boli uz 4r pred tym, z toho 2r boli dost zle, dala som si vtedy vsetko vysetrit, pretoze som vtedy z ničoho nic chudla, hnackovala atď. Mala som az podvýživu, a celkovo to telo prestalo zvládať, bol to na telo stres (a do takého stavu prisiel aj ten rozchod, co bol “dalsi” stres na telo). Psychicky som to zvládla, ako som aj pisala, ale moje creva sa tymi extrémami poškodili a zacali presakovať. Preto nastala DP zo dna na den, zahnojilo mi to cele krvné rieciste a aj mozog (toxiny).