zdradca, musel jsem se pousmát, ale chápu, že někomu můžou mé příspěvky připadat "zvláštní" a přitom jak jsem si všiml, tak je tady několik podobných příspěvků(v archivu).
Na toto fórum jsem se dostal úplně náhodou!. Vůbec jsem ho neznal a vysvětlil jsem proč komunikuji se Slováky.Některé ty příspěvky mohou budit dojem, jako by byli dotazník, protože jsem tam zadal několik otázek, ale na všechny sám odpovídám.Kolik je tady lidí, které bych mohl považovat za provokatéry a na rozdíl ode mne píšou o destruktivních věcech, pokládají otázky(se sebedestruktivní tématikou, to jsou možná provokace)
.
Za filozofa se nepovažuji, jen jsem položil pár otázek a na všechny se snažím sám odpovědět, čekal jsem, že se určitě někdo ozve, komu se to bude zdát divné, ale, každý ten příspěvek souvisí nějak s člověkem a jeho duší! že bych byl agent George Sorose? A chtěl New Age? Tak nevím jestli by měl ze mně radost?
A v čem jsou to psycho- otázky? Já jsem tady viděl skutečné psycho-otázky, které bych nikdy nezadal!O multikulturalismu se diskutuje po celém světě na mnoha fórech? Mé příspěvky jsou úplně o něčem jiném.Nikdo samozřejmě neví, kdo skutečně sedí za počítačem, jestli je to muž, či žena a za koho se daný člověk vydává jestli jen provokuje, je tzv Troll.Jestli to někomu připadá jako nuda z mé strany, to bych mohl říci o každém, kdo píše!Ne, chtěl jsem zkusit komunikovat i přes internet.Téměř o všem, o čem tady píšu jsem se bavil i jinými lidmi, ale jsou věci, které lidé raději napíšou na fórech.
Myslím, že mnohé příspěvky tak možná vypovídají něco o mně a nezjišťují názory druhých! A že snad internet je sledovaný, to ví každý! každá věc se dá využít a zneužít a já sám nevím co bude.O opravdu intimních věcech bych na fóru nikdy nepsal na rozdíl od některých! Toto je celá pravda.
Přečti si klidně všechny mé příspěvky a můžeš na ně i odpovědět, nebo napsat co si o nich myslíš!je pravda, že ten příspěvek o multikulturalismu nebo problémech současného světa může vypadat jako sonda, ale na tom nic není, běžně se o tom diskutuje a názory lidí se už dávno znají! Já sám nevím co bude.Pokládám si jen otázky, takže agent provokatér asi nebudu!Možná, že žijeme v trochu paranoidní společnosti a bude nějakou dobu trvat, než se společnost vzpamatuje, to záleží na každém z nás.