anjelik *, máš pravdu sarkasmus není vhodné označení, napsala jsi to lépe, ale ženy jsou lepší "psycholožky" dokážou lépe odhadovat toho druhého, alespoň některé.Jedna mi už při pohledu do očí řekla jaký jsem a měla pravdu, možná ji také stačilo chvíli mně pozorovat při rozhovoru s ostatními.Takže jak jsi to nazvala z....... smysl pro humor, já tady nechci tak psát, ty slova si nechávám když potřebuji uvolnit emoce a o emocích už jsem psal.
Komplimenty bych mohl tady napsat více lidem u každého by se dala najít nějaká pozitiva.Když mě tady psali jiní, že dokážu něco analyzovat, že mám jakési vědomosti, ale já jich fakt nemám moc, jen se prostě o některé věci více zajímám a pamatuji si je.Doslova jsem do nich "zažraný" a používám hodně intuici, protože někde je to mnohem lepší než jen chladný rozum, např.když jsem psal o některých knihách, filmech, hudbě.Absolutně jsem líný na jazyky, proto mi hned nedošla tvoje humorná narážka na můj nick, já jsem vlastně ten nick zvolil úplně náhodně, podvědomě mi to připomíná jiné jméno, to už jsem vysvětlil předtím.Takže těch chytrých nebo moudrých, vzdělaných a přemýšlivých je tady určitě více, to jsou ti pozitivní.Kritika mi nevadí, od určitých lidí ji mám rád, pokud je oprávněná.Takže pokud to bereš jako kompliment, je to kompliment a jeto i konstatování, protože jsi velmi inteligentní, to asi víš sama.
Máš pravdu, že přílišné podceňování se může vypadat podezřele, ale myslím, že se zase tak moc nepodceňuji, jen jsem konstatoval některé skutečnosti, nebo mám se snad přeceňovat.Já vím, že člověk by měl být asi zdravě sebevědomí.Ale já jsem nechodil do školy, kde by někdo ve mně takové sebevědomí vypěstoval, proto jsem se tam ani moc nesnažil, jako spousty jiných.A jak jsem psal ve svém příspěvku na Zš jsem byl v pozdějších ročnících nic moc.Takže by se na mě těžko dívali, jako na nějaký talent.Proto jsem tady založil příspěvek-Inteligence a IQ a Studium Vš nebo raději řemeslo?, abych slyšel i názory ostatních.Já vím, že asi píšu moc dlouze, ale chce to trpělivost se čtením mých textů.Pamatuji si, že maturitní slohovou práci, jsem také napsal těsně před koncem limitu.Dokonce jsem totálně "zbabral" přijímačky z testu obecných studijních předpokladů, je pravda, že jsem se přípravě nijak nevěnoval, ale z výsledků jakých jsem dosáhl, by mi nikdo asi moc vysoké IQ netipoval.Prostě jsou chvíle, kdy moc vysoké výkony nepodávám.Tak proč se přeceňovat, já konstatuji jak to je.A češtinu jsem také příliš rád neměl díky škole, diktáty, literaturu jsem měl radši.Takže proč se nedozvědět názory na mě od ostatních?Já jsem tady četl daleko více podceňující se jedince, to bych osobě nikdy nenapsal, že někdo má IQ 60, nebo IQ 75, ale nic nenasvědčuje, že by ti lidé nebyli inteligentní.Takže já mám také určité pochybnosti o druhých jestli to o sobě nezkreslují, ale mohou tam být i jiné problémy.