ahojte... s nadpisu zrejme viete o com bude moja tema... mala som partnera ktoreho som lubila... navonok mily chalan mala ho rada aj moja rodina... potom som zistila ze ma podvadza... a ja som od neho dostala hiv. Nevie o tom nikto len ja keby to poviem doma nasi by boli strasne nestastny a to nechcem no kazdu chvilu mam pocit ze sa zrutim. Mam 25 rokov v podstate cely zivot este pred sebou no som nevyliecitelne chora a to ma trha zvnutra na kusky.. Viem ze pri tejto diagnoze uz nikdy nebudem mat deti partnera ze keby to poviem v praci tak ma urcite vyhodia ze kazdy ma bude odsudzovat ako nejaku stetku co si zato moze sama... Nevadi mi brat vecer tie tabletky ale to vedomie toho ze nikdy uz nebudem zdrava ze nato nieje zatial liek ma neskutocne ubija... Preto sa chcem spytat ci je tu niekto s mojou diagnozou ako to znasate ako zijete pretoze ja mam pocit ze sa zblaznim :( dakujem
Mám 25 rokov a som HIV+ čo bude dalej?
Ano poznam zomrel na zapal pluc v dosledku pozitivity
Shayleen : Poznáš človeka ktorému diagnostikovali HIV, nebral lieky a za pár rokov zomrel? Povedzme že bol mladý a zdravý a iný dôvod smrti je vylúčený?
Mna by zaujimalo, ak to nie je prilis osobne, ako ste zistili, ze ste HIV+ ? Mali ste zdravotne problemy, alebo, ked ste zistili, ze vas partner podvadza sli ste na test?
Nie je to ziaden podov. Zial ten virus existuje. A co sa toho oaru tyka tak asi rakto ten hiv+ kt bral a berie lieky prezil a žije vdaka liekom a ten druhy hiv+ nemusel brat lieky a zomrel pravdepodobne preto. Chapes? Takže aj ja zijem Vďaka liekom
Dobrý deň. Môžete mi dať dôkaz o existencii zabijackeho vírusu HIV? Napríklad svedectvo, že pár bol HIV, jeden bral tabletky a žije, druhý nebral a zomrel. Lebo som čítal že je to podvod, a ľudia umierajú na liečbu, nie na akýsi vírus. Vuobec ma zaujima cela problematika virusov, cokolvek co sa da okazat.
Prispevky mozu iba adminovia vymazat po nahlaseny
SadP jojo urcite budu riesit nejaku takuto diskusiu :-D .. inak je ti dobre jest ti chuti?
Nojo zmazali mi moje prispevky... specialne si v buducnosti vyhladam toho, kto to mazal, a zatajoval pravdu. Len co sa prevali, ze MMS funguje, budes mat problemy. Ty si povinny pomoct to otestovat, ci to funguje, aby nezomieralo pol miliona ludi na malariu rocne, nie mi mazat prispevky. Kazdy, kto pomahal zistit, ci to funguje, bude odmeneny, ale beda... beda tomu, kto utajoval pravdu, alebo sa spolupodielal na utajovani pravdy a oddalovani klinickych studii.. ten clovek bude mat poriadny problem, lebo ma spoluzodpovednost na tych utyranych detoch. Na 2 milionoch mrtvych od roku 2012... veru, to budu padat este velke hlavy.
A inak bude sa dat dohladat v buducnosti , kto to vymazal.
myslim ze sa s tym da zit, ale chce to velmi vela trpezlivosti a odhodlania. Bude dobre..