ahojte... s nadpisu zrejme viete o com bude moja tema... mala som partnera ktoreho som lubila... navonok mily chalan mala ho rada aj moja rodina... potom som zistila ze ma podvadza... a ja som od neho dostala hiv. Nevie o tom nikto len ja keby to poviem doma nasi by boli strasne nestastny a to nechcem no kazdu chvilu mam pocit ze sa zrutim. Mam 25 rokov v podstate cely zivot este pred sebou no som nevyliecitelne chora a to ma trha zvnutra na kusky.. Viem ze pri tejto diagnoze uz nikdy nebudem mat deti partnera ze keby to poviem v praci tak ma urcite vyhodia ze kazdy ma bude odsudzovat ako nejaku stetku co si zato moze sama... Nevadi mi brat vecer tie tabletky ale to vedomie toho ze nikdy uz nebudem zdrava ze nato nieje zatial liek ma neskutocne ubija... Preto sa chcem spytat ci je tu niekto s mojou diagnozou ako to znasate ako zijete pretoze ja mam pocit ze sa zblaznim :( dakujem
Mám 25 rokov a som HIV+ čo bude dalej?
Shayleen dakujem snad sa jedneho dna dockame lieku ktory nas vylieci :) ono nieje take lahke povedat rodine ze mate tuto diagnozu lahko sa to povie zdoverit sa ale si predstav aky rozruch to doma sposobi ze je niekto hiv + v rodine tato diagnoza je strasne stigmatizovana mali by ma za neviem aku babu a to nechcem... viem aky ludia su.. co sa tyka zaloby na Slovensku by sa aj tak nic nevyriesilo a ver tomu ze teraz nemam ani najmensiu chut este niekoho zalovat... zdravie mi to nevrati...
ja viem tak, že aj hiv plus môžu mať deti, už teraz je medicína na takej úrovni, že je to možné a bábätko bude zdravé...
ozaj aké si mala priznaky hiv? ako si prišla na to že ťa nakazil?
inak ono sa da zalovat aj ked to rozsiri neumyselne... ak sa ho rozhodne zalovat tak ma chlapec fakt problem.... aj ked asi vyviazne s podmienkou
držim ti palce, to zvladnes, dneska sa za teba pomodlim :) nebud smutna,nevesaj hlavu,urcite sa to da liekmi,viem ze to je tazke,ale ked už ti to skrizilo cestu,treba stym bojovat, bud silna,a chlapa by som zazalovala za umyselne rozsirovanie,..
neviem ake mate vztahy v rodine ale ja by som sa zdoveril...
Ked si by nieco potrebovala len sa ozvi rada ti poradim pomozem
učím sa s tým žiť... snad to bude časom lepšie :) dakujem za opytanie
No ako sa mas?
Skus MMS.
inak a na tvojom mieste by som zvazila aj zalobu na byvaleho.. ked sa ku*vil a bez kondomov, musel si byt vedmy toho, ze ta ohrozuje. www.pravo-medicina.sk