Mám 25 rokov a som HIV+ čo bude dalej?

Príspevok v téme: Mám 25 rokov a som HIV+ čo bude dalej?
uplnezrutena25

ahojte... s nadpisu zrejme viete o com bude moja tema... mala som partnera ktoreho som lubila... navonok mily chalan mala ho rada aj moja rodina... potom som zistila ze ma podvadza... a ja som od neho dostala hiv. Nevie o tom nikto len ja keby to poviem doma nasi by boli strasne nestastny a to nechcem no kazdu chvilu mam pocit ze sa zrutim. Mam 25 rokov v podstate cely zivot este pred sebou no som nevyliecitelne chora a to ma trha zvnutra na kusky.. Viem ze pri tejto diagnoze uz nikdy nebudem mat deti partnera ze keby to poviem v praci tak ma urcite vyhodia ze kazdy ma bude odsudzovat ako nejaku stetku co si zato moze sama... Nevadi mi brat vecer tie tabletky ale to vedomie toho ze nikdy uz nebudem zdrava ze nato nieje zatial liek ma neskutocne ubija... Preto sa chcem spytat ci je tu niekto s mojou diagnozou ako to znasate ako zijete pretoze ja mam pocit ze sa zblaznim :( dakujem

uplnezrutena25

ja som mala take silne priznaky ze sa to nedalo prehliadnut... dovtedy som bola uplne zdrava absolutne nic mi nebyvalo no potom prisiel zlom neustale vag.mykozy ( klud som mala vzdy len pocas menzesu) pasovy opar afty horucky a strasne nocne potenie vsetko proste vypovedalo o tom ze mam porusseny imunitny system mykozu som napriklad nemala z coho mat sladke nejem vobec vzdy som jedla vyhradne zdravu stravu ze by to mohlo byt hiv napadlo moju gynekologicku u ktorej som stale sedela koli tymto problemom... a tak sme nato aj prisli...

Shayleen

bilinkár 15.06.2016 20:07:51
Mne robily 2 testy 1 v labaku a 2 v nemocnici na to špecializovanu

minikonka 15.06.2016 20:04:05
Prepáčte tvoj komentár som videla az tersz ale odooved uz najdes nižšie

Shayleen

A este som zabudla ca 3 mesiace predtym ako so isla v r '08 na test som bola velmi chora horucky, kasel atd a mozno aj to ma donutilo aby som znovu isla na test

Shayleen

Dakujem zlate od teba. Tie lieky kt beriem uz aj tak vela pomahaju. Mna osobne napadlo z nicoho nic robit asi zo zvedavosti vyslo to negatívne to bolo v.r 2007 a o rok neskor som isla znovu a to uz vyslo pozitivne

zistenie ako

Ahojte držím vám veľmi päste aby ste sa s tým popasovali čo najlepšie a verím, že výsledky budu len a len lepšie a čoskoro bude dostupný aj nový liek.... len ma baby veľmi zaujíma ako ste zistili že ste HIV? resp. ako ste nadobudli podozrenie? čo vas prinutilo sa dať testovať? dakujem resp. lekár vám to navrhol?

Shayleen

V pondelok idem ku lekarke tak ti to môžem v pondelok poslať moje výsledky maju v pc a tam vsetko vidim do ruky mi ho vytlačia iba vtedy ked potrebujem. To akoze mozes vynechať a som od 2008 + v.r 2007 som bola ešte negatívna