ahojte... s nadpisu zrejme viete o com bude moja tema... mala som partnera ktoreho som lubila... navonok mily chalan mala ho rada aj moja rodina... potom som zistila ze ma podvadza... a ja som od neho dostala hiv. Nevie o tom nikto len ja keby to poviem doma nasi by boli strasne nestastny a to nechcem no kazdu chvilu mam pocit ze sa zrutim. Mam 25 rokov v podstate cely zivot este pred sebou no som nevyliecitelne chora a to ma trha zvnutra na kusky.. Viem ze pri tejto diagnoze uz nikdy nebudem mat deti partnera ze keby to poviem v praci tak ma urcite vyhodia ze kazdy ma bude odsudzovat ako nejaku stetku co si zato moze sama... Nevadi mi brat vecer tie tabletky ale to vedomie toho ze nikdy uz nebudem zdrava ze nato nieje zatial liek ma neskutocne ubija... Preto sa chcem spytat ci je tu niekto s mojou diagnozou ako to znasate ako zijete pretoze ja mam pocit ze sa zblaznim :( dakujem
Mám 25 rokov a som HIV+ čo bude dalej?
Shayleen nepochopila si ma. Ja s vami súhlasím že to nikomu nehovoríte.
" kvalitne rady od najblizsich" vela ludi o tom nema ani tusenia tak ake kvalitne rady prosim ta?
Lolinka a preco by sme to okoliu mali povedať? Ved je to nase rozhodnutie a nase okolie a nie tvoje ;) takze nechaj to pekne do nasich ruk
Neviem1111 ja viem a zbadala som to ale nechala som to tak pretoze som si myslela ze on sam to zbada ale ajo vidim nie
No to su mi rady poniektore. Ja sa vam baby nedivim ze to nehovorite svojmu okoliu, okrem toho, ze riskujete odsudzenie riskujete aj taketo "kvalitne" rady od najblizsich.
shayleen, co chces od cloveka, ktory ani nevie, ze bylinkar sa pise s y :-)
Bilinkar uz sme sa o tejto teme bavili ako vidim nevzdavas sa!
ahoj moj priatel je tiez + nakazil sa od byvalej priatelky ale ja ho velmi lubim a neopustim ho koli tomu. Berie terapiu haart + doplnky a vitaminy zdravo sa stravuje a sportuje pretoze mava imunitu troska slabsiu ale nic hrozne lieky ho udrzuju a ja sa snazim zo vsetkych sil mu pomahat a starat sa. Dobre robis ze o svojej diagnoze nikomu nevravis nezdoveruj sa ludom ani v slabej chvili poznam pripad kedy chalan povedal v praci ze je + a vyhodili ho a tym mu zruinovali zivot ludia su zly nemozes im verit a hlavne nie tu na sk. Verim tomu ze do par rokov tu bude liek ktory pomoze kazdemu vyliecit sa z hiv pozitivity pretoze kazdy jeden + si to zasluzi. Prajem ti vsetko len to najlepsie
A este, ze tym magorom by som odrezala gule... Dufam, ze to neprenasaju dalej a vedia o svojom stave.
A klubuk dole pred vami, dievcata!!! Myslim, ze Sheyleen Ti moze vela poradit a verim, ze to zvladnes a bude dobre :-)
Dakujem vam za odpoved baby a drzim palce! Viac ani neviem, co by som povedala, asi len to, ze netreba sa vzdavat!