ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
Cau Adria,
predpokladam, ze tie uspesne zeny, ktore si opisala, sa pohybuju v prostredi, kde sa vyskytuju uspesni muzi, ktori sa realizuju vo svojej kariere, vo svojom spolocenskom statuse a vo svojich hobby.
Monogamny vztah, mazelstvo, rodina - to zrejme nie je pre nich projekt, kde by mohli dosiahnut to ocenenie a uznanie, ktore dosahuju v kariere a vo svojich zaujmoch. Takze to nie je pre nich zaujimave.
Tie zeny podla mna hladaju na nespravnom mieste. Je dost mozne, ze muzi, pre ktorych je rodina zaujimava sebarealizacia ich zas nezaujimaju ako partneri.
Mesacny princ. Ved stretnut sa s nimi mohla, ale ine nic nemusela s nimi mat (sex ai). Ak mala inzerat a reagovali viaceri na nu, tak zrejme dala na 1stranu tych co splnali jej kriteria a postupne sa s nimi stretavala a selektovala ich. Logicke
chremienokachcolusik. Ano chapem. Mozno to vyznelo ze zovseobecnujem. Iba som vsak zhrnula co najcastejsie od nich pocuvam. No dakujem ti
Problem ja vidim taky. Ak zijete v harmonickej rodine,vasi rodicia su dlhe roky spolu. Chcete to vo svojom zivote a vy,to je prirodzene.
Lenze je tu hacik. Este 30 rokov dozadu bolo zauzivane pravidlo. Rodina je zaklad statu. To znacilo chlapec prisiel s vojny,povacsinou uz to nebol ten mamickin cicosko,ale chalan co sa vedel v zivote uz uplatnit. Uz ho aj spolocnost brala inac. Jeho ulohou bolo najst si zamestnanie a zalozit rodinu. Dievcata po 18-ke ak dostudovali hladali si pracu ci do prace nastupili. Ak sa dievca nevydalo ci chlapec neozenil do 30-ky uz to bolo divne,no akceptovalo sa. Povacsinou chceli mat dievcata deti a ked mala napr.kamoska uz chceli aj ostatne jej kamosky. A ked uz mali deti,proste rodinu uz sa krutilo vsetko kolo toho. A rodiny si pomahali
v dnesnej dobe je vyvyjany tlak na potlacenie rodiny. Do potravin su pridavane rozne pripravky na potlacanie reproduktivity. Je vyzdvihovane ze kariera a dobre umiestnenie v praci je zaklad co by mal mlady clovek dosiahnut. Stiedanie partnerov typu,hladaj si to svojho naj...napomaha ze je moderne mat nezavezne vztahy lebo je to ,,in,, Chlapci su mamickynmi maznacikmi pre ktore je pohodlnejsie zit pri mamicke ako vziat na seba zodpovednost za seba popr.svojej novej rodiny. Dievcata su v rodine trosku tlacene,otazkami ,,mas davno po 25,preco este nemas deti?,, ale aj dievcata hoc im priroda veli byt matkami ,radsej v sebe tie tuzby potlacaju. Otazky,co ked ma necha,co ked stratim pracu,co ked si najde inu,co ked budem mat postihnute dieta a dalsie co ked-co ked. A potom je tiez pohodlnejsie ostat im s rodicmi,hoc radi by uz mali svoje rodiny.
vsetko je to riadene na dosiahnutie NWO a vyzdvihovanie ciernych. Biela zena by mala mat cierneho muza,lebo biely uz nestoja za nic.(vid clanky v tlaci a roznych serveroch). Preto sa aj podporuje migrantska politika a znasilnovanie bielych zien sa vacsinou ani skutocne nevyriesi.
sorry za pravopis. Uz dlho zijem vonku tak slovencinu neovladam.
Hlboki, plytki ludia... hmmm
Pocuvaj chremienok..., ja mam asi smolu, alebo uz nie som normalna ale vazne, nemam prehnane poziadavky, chcem skutocne len niekoho podobneho, ako som ja.
t. j. chlapa, ktory je nezadany, zamestnany, ma vlastne byvanie (nemusi byt dom, staci aj maly byt), ma v hlave upratane, vysporiadanu minulost, vie travit volny cas aj vo dvojici, nielen sam.
Nasla som aj podobnych chlapov, ale:
1. bol taky, ze flirtoval v mojej pritomnosti s kazdou, aj nepritazlivou zenou a nehanbil sa priznat, ze prave kvoli tomu sa mu rozpadli vsetky predosle vztahy.
2. mal kopec uverov a vsetko, co zarobil, dal na splatky. Cize volny cas travil tak akurat doma pri TV, lebo si nemohol dovolit nic a ja zas nebudem chlapovi vsetko platit....
3. bol a sam to aj tvrdil iny ako ostatni, t.j. introvert, ktory nevedel riadne komunikovat, najradsej by vsetko so mnou robil bez slov. Pre mna je komunikacia vo vztahu velmi dolezita. Vztah bez komunikacie je o nicom. Nememu dietatu ani vlastna mater nerozumie.
4. dalsi stale riesil byvale vztahy a pod chvilou ma porovnaval s byvalymi
5. dalsi mal zvrateny humor, doslova az vulgarny, pricom ho pouzival aj v spolocnosti, kedy mi velakrat spravil hanbu medzi mojimi znamymi
6. bol prehnane jesitny, nemohla som mu nic negativne povedat aj ked taktne, hned sa urazil...
7. dalsi financne nezavisly ale strasny skrob. Setril pomaly aj na jogurtoch... pritom si mohol dovolit skoro vsetko.
8. dalsi mal problem s alkoholom, strasne ela fajcil a neriesil plesen na nohach
mam pokracovat s dalsimi prikladmi, kde som mala skusenost?
Podotykam, ze kazdy z hore spomenutych bol nezadany, zamestnany, s vlastnym byvanim.
Cize sumar sumarom: Bud ma jedno ale nie druhe a naopak.
Skutocne som nehladala bohaca, ani ziadneho svalnateho manekyna. Normalneho chlapa a je to problem.
A vies preco? Lebo taki su bud vyhynuty druh, alebo uz zadani.
No a hviezdicka na zaver:
Ked uz som mala takeho, ktory splnal vsetko, tak mi povedal po 3 mesiacoch, ze som prilis super pre neho a ze on je zvyknuty zit sam.... ze radsej ostane sam a ze aby sme ostali kamarati radsej, lebo ze ako clovek som super a kontakt so mnou by nechcel stratit.
A to sme spolu travili cas, komunikovali, smiali sa, blbli, mali spolocne zaujmy. Vsetko platili ferovo, raz nieco on, potom zas ja. Nikdy som ho do nicoho nenutila, vzdy som bola za dohodu k vzajomnej spokojnosti.
A to som sa mu nestarala do sukromia, v nicom ho neobmedzovala, ani netlacila k nemu do bytu sa nastahovat.
Ak muž nechce so ženou vzťah, ale iba kamarátstvo s výhodami, tak to znamená, že tá žena sa mu nepáči.
"Možno je takých menej, ale nie že by dnes neexistovali."
Ospravedlňujem sa za trochu nešikovne formulovanú myšlienku. Samozrejme tých ktorých je menej som myslel tých ktorým ide aj o normálny plnohodnotný vzťah.
nevidím svoj príspevok..
že kedysi to bolo normálne za čias našich starých rodičov, že ženy sa starali o domácnosť, pole, deti.. dnes su chlapi leniví nevedia zabezpečiť, no a preto ženy ktoré také veci vyžadujú su nazývané "zlatokopky"
adr1a myslím že si inteligentná a zrelá žena preto mám podozrenie že takémuto zovšeobecňovaniu ani ty sama tak celkom neveríš. Samozrejme že takýchto mužov nájdeš, ale takto natvrdo sa to zovšeobecňovať nedá. Možno je takých menej, ale nie že by dnes neexistovali.