ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
No a ty co na to?
Ak je to dobre zarabajuci chlap, ktoremu ostava aj na normalny zivot popri splacani (volny cas) tak to nemusi byt strateny pripad :)
Poznam ludi, co maju aj uvery ale dokazu popri tom nornalne zit, mozu si iste veci dopriat, neprezivaju od vyplaty do vyplaty ale ziju normalne, obcas aj vylet, sport, raz rocne dovolenka..., aj tak sa da.
Neodsud ho hned, kym nezistis vsetky fakty. Mozno je to fajn clovek...
Datelinka123. Ja som teraz spoznala jedneho muza, ktory mi hned na rovinu povedal, ze ma tolko hypotek /byt, firma, auto/, ze to vsetko bude splacat do 62 rokov a ze zaraba hlavne na hypoteky a splatky
Nechce sa mi citat, o com si tu vypisujete na tuto temu, ktora v sucasnosti trapi vela ludi.
Ide o to, ze 20r. ludia neriesia to, ci opacne pohlavie ma vlastne byvanie, ma nejaky majetok, ci pracuje, alebo este len studuje.... Vtedy su na 1. mieste ine priority. Skratka mladi ludia su ini.
Cim je clovek starsi a ma za sebou nejake skusenosti vo vztahoch, tym viac vie co chce, a co nechce.
Ak je niekto samostatny, vie sa o seba postarat sam... a stretava kopec zufalcov si povie, ze bude mat radsej ziaden vztah, ako zly vztah.
Mam za sebou uz tolko stretnuti a fakt ma to uz nebavi.
Bud je vela zufalcov, ktori su poznaceni z negativnych skusenosti z predchadzajuceho vztahu, alebo je vela takych co maju same uvery a zarabaju iba na splatky, alebo potom bohuzial taki, co byvaju u rodicov a nemaju vlastne byvanie, cizeziadne sukromie ale hladaju partnerku s vlastnym byvanim...
Hm, veru tridsiatnici a vyssie vekove kategorie maju problem si najst normalny vztah.
No moja zlata, som na tom podobne.
Mam 38r. som nezadana, uz mam dospelu dceru, mam aj VS, som zamestnana, samostatna byvajuca vo vlastnom byte. Som vraj aj kocka, za ktorou sa otacaju stale chlapi a mam problem si najst vazny, normalny, seriozny vztah.
Nemam prehnane naroky a som sama.
Mam rada aj sport, aj cestovanie, aj kulturu, aj zabavu, aj knizky... skratka mozem vlastne vsetko a som sama.
Nie som prieberciva ale problem najst normalneho obycajneho chlapa, s ktorym by som stravila zvysok zivota.
Uz sa pomaly zmierujem s tym, ze ostanem sama. Asisi kupim psa, lebo ten ta nikdy neprestane mat rad, nikdy nepodvedie a tak sa vie zakazdym tesit ked sa vratis domov ako nikto :)
Mesacny princ, v Bratislave sa musis uspokojit so mzdou 200 eur? Nieco nie je v poriadku.
mp, pripada mi prirodzene, ze si kazdy hlada partnera z cca tej istej socialnej vrsty. nemyslim si, ze si nenormalny, ale napriklad ja si neviem prestavit mat partnera, ktory zaraba 200 eur, ked ja osobne zarabam 1500 eur v cistom. neviem si predstavit s takym clovekom planovat buducnost, vylety, dovolenky, travenie casu, nic, pretoze aj tie peniaze davaju cloveku iste moznosti. to nie je o tom, ze by zeny chceli muza len pre jeho peniaze, ale o tom, ze chcu cloveka, ktory je podobne situovany ako ony.
diana, pripusti si tú možnosť,
že dnešní muži, ehm, to sú akí???
...že medzi mužmi sa nájdu rôzne typy, aj takí, ktorí myslia na budúcnosť a chcú to, čo aj ty chceš. To, že si ešte nestretla toho pravého, svedčí len o tom, že si nestretla toho pravého, nie o tom, že by muži túžiaci po domove, rodine a nie po zábave, kamarátskom sexe a pod. neexistovali.
dianna25 - tak ti napíšem ešte raz. nepoznám ženu, ktorá by nepozerala na to aký má muž majetok, vzdelanie...tie ostatné skutočnosti ako výzor a inteligencia či iné premenné nasledujú aý potom.
Spoznal som veľa žien ale ke´d sa ktorejkoľvek spýtaš, či by chcela niekoho, kto nič nemá a nemá ani vysokú školu, tak aká myslíš, že by bola odpoveď?
No predsa ,,kašľať na lásku, nechcem niekoho bez majetku a vysokej školy,, :D
Ako väčšina žien žije svoj život emancipovane, tak sa väčšina mužov nechce viazať a užívať si.
Vyskytol sa tu názor, že pokiaľ muž nerieši budúcnosť či bývanie tak je tiež out a v poriadku to nie je. Ale odkiaľ má na to vziať ak nemá také možnosti a z výplaty na SK sa veľa odložiť nedá.
Ja osobne zarábam 200 eur, žijem s mamou. Nevlastním žiadny majetok, nemáme auto a nemám nič ani na účte.
A dokonca nemám ani vzdelanie a nemám vysokú školu. Chcela by si ma? Som podľa teba ,,normálny,, muž???
To som ja a naozaj je to tak ako píšem a to bývame v BA. Nie, nedá sa tu nájsť pre mňa lepšia práca a zahraničie si dovoliť nemôžem, úver mi nedajú....
Takže takto sa žije na SK