Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

adr1a.

Daniel. Tiez sa nad sebou zamysli. Odkial vies, ze je Daniela nepekna? A zas akoze je neperspektivna? Zato ze ma hypoteku na byt? Prv bolo skor ulohou muza zabezpecit hniezdo, domov byvanie. Mnohe zeny su dnes schopnejsie ako mnohi muzi. Vyzeraju dobre, su udrziavane, maju skoly, pracu ci aj viac prac, svoje byvanie, su samostatne a sebestacne. A zas mnohi muzi maju len privelke reci + sebavedomie a inak nic. Holu R....
Chcu vrzat a neviazat sa. Divim sa aj zenam ak sa na takychto neschopnych trtkov ulakomia. Ak sa na nich ulakomia rovnake tak ok. Myslim si, ze je spravne ak vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada - ci uz podla vyzoru vzdelania viery zabezpecenia zaujmov priorit nazorov ai ai.

Autorka temy. Skus ist cielene za vhodnym typom muza akeho ty chces (cez miesta kde sa takyto muzi zdrziavaju chodia vyskytuju, alebo rozhod siete cez znamych kolegov rodinu priatelov ai). Alebo si podaj inzerat s presnym zadanim, co od zivota partnera chce, ocakavas, akeho muza hladas aka si ty. Co ty jemu ponukas ai

dianna25

mne ide o ten životný postoj. Ked niekto nemá hned bývanie ale pracuje šetrí odkladá myslí na budúcnosť je to ok. Ale píšem o mužoch ktorí žijú bez plánov do budúcnosti najradšej by mali každú chvíľu inú babu a o nič sa nestarajú. To už podľa mňa ok nieje

zadny stredopoliar

diana25..uz si to konecne priznaj mas vysoke naroky...alebo zmen okruch priatelov zmen ho na vyssi Level a tam budu iny chlapy...kedze tvojom okoli ti nestacia

Áno.

Co sa cudujes. Bluberry a i v podstate zastávajú tiez nazor ze je vela zien radsej single keď si vystacia same ale to neznamena ze su nezodpovedne. Takto to mozes vnimat aj u muzov.

blueberryNN

Tak, ako sa mnohe zeny nechcu viazat, maju na to pravo aj muzi. Ale mali by to tej zene priznat skor, ako ju tahaju do postele.

dianna25

omg nikde som nenapísala o tom ze chcem krasavca s vilou a drahym autom ale pisem o zivotnom postoji tych muzov ktorych som mala cest spoznat !!! presne ako tu spomenula adria ze kazdy chce dnes len kamosky na sex a nic viac ked sa niekto snazi a bojuje pracuje na svojej buducnosti proti tomu cloveku nic nemam ale zaraza ma ten pristup dnesnych muzov k zivotu ze nesetria nechcu riesit byvanie deti odkladaju na neurcito a podobne a zasa ked ja som si vsetko nadobudla sama v zivote preco by som nemala mat nejake naroky aj na svojho partnera? preco by som sa mala uspokojit s niekym kto si chce len uzivat nic neriesit a este si necha zaplatit zenou aj kavu ? ja neodsudzujem ludi ktory maju o svojej buducnosti predstavy a chcu si ich splnit kazdy ma nato pravo.