ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
ja som mala chlapa s ktorym som chcela byť navždy,.. že som iba jeho, bol prvým, že budeme navždy spolu....
bola som s ním v zlom, prišiel o prácu, zapíjal alkoholom, bol ako socka... kamošky, známe, každy mi vykrikoval čo na nom pre boha vidím, ved je strašný, špatný, neviem aký, pije, ved ho žiadna nechce..... ale ja ho chcem...
ja som ho mala rada,... až kým...
nezačal pracovať vo firme u kamaráta, dal sa dokopy, samozrejme prachy sa sypali,... už si mohol všeličo dovoliť, kúpil si auto, motorku, no a kur*v*y ako také supy,...tie čo ho nechceli, zrazu ho všetke chceli,.. čiže si asi potreboval niečo dokázať, tak ma vymenil za inú... boli spolu týžden aj s cestou a už chodila na jeho aute, bývala u neho, vozila sa s ním na motorke,.. pochybujem že by sa na neho čo i len pozrela v čase ked nemal nič, ked bol troska..! pre mňa je to už cudzí človek,.. no možno si aj uvedomil čo stratil, kedze ma začal po 2 rokoch kontaktovať, zmenila som číslo, zablokovala ho FB,.. už je to pre mna minulosť..
chremienokachcolusik. Vacsina mojich kamosiek a znamych ma problem v inom ako som to tu uz napisala - muzi sa ako keby vaznych vztahov / viazania sa - bali a boja. Lebo stretavat sa / travit cas so zenami chcu, ci mat vsetko s nimi vratane sexu, to by chceli mat - ale vztah uz nie? Vacsinou to zaobaluju do kamatstva s vyhodami ai
Treba si uvedomiť jednu skutočnosť. Ak som duševne dosť hlboký priťahuje ma podobný typ partnera, ak som plytký priťahuje ma plytkosť. Hlbokí ludia si hladajú podla svojich kritérií a ak sú príliš nároční ich výber sa zužuje. To isté platí aj pre plytkých ludí. Ani jedno z toho netreba odsudzovať, sme rôzni ludia. Ak ale ludia z oboch týchto skupín majú problém nájsť si partnera, nemali by sa sťažovať automaticky hned na svoje okolie, mali by si pozametať najprv pred vlastným prahom. Sami si často komplikujeme život pritom sa stačí pozrieť na svoje chyby. A kto si myslí že ich nemá to je jeho hlavná chyba. Hlbokí ludia by mali mať od druhých trošku plytkejšie očakávania lebo sme len ludia, a naopak plytkí ludia by mali načrieť trošku viac do hĺbky aby objavili aj v sebe aj v druhých viac, prípadne aj niečo iné na čom tak isto záleží.
Takto ja som realista takže narozdiel od iných čiastočne chápem požiadavku dotyčných zabezpečených žien aby muž mal vlastné bývanie. Predpokladám že by sa tým zrejme malo eliminovať ženine podozrenie že muž bez vlastného bývania by dotyčnú zabezpečenú ženu chcel kvôli jej bytu či domu. Iné rozumné vysvetlenie mi neprichádza na um. Ale ženy sa viac riadia emociami takže aj tu môžu byť na pozadí emocie a nie rozumné uvažovanie.
Reči že muž ktorý nebýva vo vlastnom je flákač ktorý si chce užívať len sex beriem s rezervou pretože poznám rôznych mužov a aj ked sa takýto nájdu tak sa nájdu aj iní ktorým ide o vzťah. Za seba môžem povedať že to tak je. Nikdy som si nehladal ženu kvôli bytu a to som s jednou takou mohol bývať v jej byte. Takže ano cítim sa trošku ukrivdený ked niekto tvrdí že by som podla nejakych merítok mal ponúkať len omrvinky čo sa týka citovej stránky a vraj by malo ísť len o sex. Samozrejme pokial sa bavíme o vlastnom bývaní alebo plate 1500 netto tak to zatial nemám aj ked na to ašpirujem a v tomto ma dotyčné asi predčia. Ok ale potom si dajme ruku na srdce a úprimne si povedzme o čom sa po celý čas v diskusii bavíme. O materiálnom statuse. Neustále od každej ženy odtialto čítam že dnešní muži sú o ničom a ako dôvod uvádzajú nedostatočné materiálne zabezpečenie. Nebavme sa teda o tom že ponúkajú omrvinky po citovej stránke ale že ponúkajú omrvinky po materiálnej stránke. Ak ale hodnotíte mužov podla tohoto kritéria potom mi vyvhádzajú dve veci
1. je jedno že toho dotyčného muža nepotrebujete na materiálne zabezpečenie lebo vy samé ste sa už zabezpečili, faktom ostáva že máte velmi povrchné požiadavky napriek tomu že sa odvolávate na city a chcete po ňom aby dosahoval nejaky status (ktorý je tiež iba hra, predstava, ilúzia). jeho city ku vám jeho povaha akokolvek zaujimavá by boli vždy omrvinky lebo by mu chýbal status
2. a ano žial v takomto prípade platí že čím viac zarábate a ste materiálne zabezpečené tým viac sa vzdalujete svojim zabezpečením od priemeru = logicky je tým ťažšie si k sebe podla týchto materiálnych kritérií niekoho nájsť. lahká matematika.
Píšme si otvorene (a stále slušne) a nezahmlievajme si skutočnosti. Problém nie je v tom že by sa nenašiel muž ktorý by poskytol lásku, zaujimavý obohacujúci vzťah (nie materiálne) príjemné chvíle (nie len sex) ktorý by nebol smradlavý pupkatý flákač alebo sukničkár alebo mamičkin maznáčik ale jednoducho problém je že nemá nejaky údajný satus a preto nie je príťažlivý. Podotýkam že o materiálnom tu píšu rozhodne viac dotyčné diskutérky a nie diskutujúci muži a z toho vychádzam.
A podotýkam ešte jednu vec. Ja nič nikomu nevyčítam, len sa snažím "diagnostikovať" problém dotyčných a pomenúvať ho priliehavejšími pravdivejšími výrazmi. Veď predsa jedine keď človek problém dešifruje môže ho začať riešiť.
A riešenie... ? (teda pre tie z vás ktoré si niekoho hladáte) Buď teda musíte rátať s tým že ak ste nadpriemerne zabezpečené a hladáte si podobne zabezpečeného muža tak štatisticky, ako tu už bolo spomenuté, sa vaše šance naozaj znižujú, budte realistky. Alebo si upravte svoje životné postoje, začnite si všímať iné typy mužov, spoznávajte ich naozaj, otvorte sa a zahodte predsudky kvôli ktorým hádžete na základe malého množstva povrchných informácií určité skupiny mužov všetkých do jedného vreca s označením neschopný odpad. Vždy je to o oboch stranách, nie iba o jednej. A ak vás to tak netlačí potom je táto diskusia len obyčajným tliachaním. Bez urážky :)
Nároky zakladateľky tejto témy (aj keď to bude zapierať) sú: muž musí byť bohatý, dobre vyzerať, mať dom auto byt, byť poslušným otrokom, ktorý splní každú požiadavku. A čo autorka ponúka mužom? Výzorovo neatraktívna tridsiatnička, zadĺžená, býva v byte nevhodnom na rodinný život, panovačná, starie sa do mužov. Keď porodí dieťa, stlstne tak, že sa každému bude hnusiť. Toto má nejaký muž chcieť?
Opakujem, ze uz nehladam, uz som prestala :)
Ale chcela by som niekoho, kto by ma mal rad. Som citlivy clovek a city vo vztahu su pre mna dolezite.
Nepotrebujem ziadneho bohaca, co ma bude vydrziavat a platit mi kadeco. Nie som zlatokopka.
Som samostatna, nezavisla, viem sa o seba postarat...
Chcela by som niekoho, kto je nezadany, normalne zamestnany, ma vlastne byvanie, upratane v hlave, zmysel pre humor, zaujmy podobne ako ja. To je tak vela?
Autorka tejto témy, so svojimi prehnanými nárokmi a tým ako sa stará do iných mužov, na mňa pôsobí odpudzujúco.
datelinka123...no datelinka ked citam tvoje prispevky a hlavne posledny o citoch atd tak trepes....prvych tvojich nazoroch mi prides ako keby si narazala ze potrebujes bohateho.....a hned to otacas na city...co vlastne hladas??
Uz som skoncila s hladanim. Po tych skusenostiach co mam, ma to uz prestalo bavit :)
Kto by nechcel byt zamilovany, mat niekoho, kto ti opatuje city...?
Mat niekoho, na koho sa mozes tesit a vnimas jeho radost zo svojej pritomnosti...
Mat niekoho, pri kom budes zaspavat a rano sa prebudzat, niekoho s kym travis volny cas...
Kto tvrdi, ze toto nechce, je klamar a klame len sam seba.
Ludia su v dnesnej dobe velmi opatrni, az prilis, co im brani prejavit city a emocie naplno...
datelinka123 a preco vlastne niekoho hladas?