Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

dianna25

ja sa nechválim tým že mám byt podľa mňa je úplne normálne že v mojom veku chcem vlastné. Závidieť vie každý ale nikto nevidí že preto makám robím 2 práce ale je to ok to je cesta ktorú som si vybrala :) taktiež som si mohla vybrať sedieť doma u rodičov plakať nad životom a sťažovať sa... a byt som chcela riešiť ešte pred vzťahom nechcela som čakať nato že sa osamostatním až ked príde partner to by som mohla čakať aj neviem koľko rokov a načo strácať čas a nesplniť si sen?? . V živote sa totiž spolieham len sama na seba.

youki

kkkkkk - to je vec nazoru. Ja si myslim ze je lepsie osamostatnit sa a velmi to odporucam. Nemozes tvrdit, ze osamostatnit sa je horsie, kym si to nevyskusal.
Ked sa pozrieme na sucasnu situaciu na trhu s hypotekami, urokmi v banke a cenami bytov, tak je to skoro jedno ci budes byt splacat alebo odkladat peniaze. Ja osobne radsej dam peniaze do nehnutelnosti ako na ucet za minimalne uroky.

kkkkkk

dianna25 - neviem prečo si myslíš, že si na tom lepšie ako muži ktorých stretávaš. Je blbosť kúpiť zaprdený bytík a na splátky a na živobytie minúť celú výplatu. Lepšie je si niečo ušetriť a to sa dá jedine s využitím bývania u rodičov a ak sa nájde vhodný partner, tak až potom môžu SPOLOČNE vyriešiť vlastné bývanie. Plánovať s niekým budúcnosť sa nedá po pár stretnutiach, na to treba oveľa viac času a nedá sa to urýchliť. Nefandi si toľko, trochu skromnosti by ti nezaškodilo, kúpiť bytík na úver nie je nič moc.

Mesačný princ

ANGEL-DEMON - máš pocit, že to, že bývam s rodičmi poukazuje na to, že sa neviem o seba postarať?

ANGEL-DEMON

youki ..lebo si bol nútený pravdepodobne... si sa musel o seba starať.. no lenže tí čo bývaju s rodičmi nemusia, mama navarí, mama operie.. všetko maju hotové,..prestreté na tanieri...tak je jasné že nevedia....

youki

dianna25, tiez by som mohol pisat o tom, ako su vsetky mlade zeny nepouzitelne, kedze som zatial kompatibilnu zenu nenasiel a to som relativne zabezpeceny (vo veku 26). S mamou nebyvam od 13, este som ju aj nejake obdobie zivil pocas vysky, ked bola chora. Byvam sam, viem sa o seba lepsie postarat ako vacsina zien/dievcat a tiez mi je divne, ze narazam na zeny co nevedia, ako sa pouziva pracka a stravuju sa v bufetoch. Ale ludia su rozni, nekritizujem ich, ked im to tak vyhovuje. Niektori si chcu uzivat, niektori chcu rodinu bez ohladu na pohlavie. To je zly postoj, ze ak sa niekto nesprava podla teba, tak je to nespravne.
Navod na najdenie partnera nepoznam, osobne to skusam cez zoznamky (ved tam mozes uviest svoje poziadavky). Byva tam ovela viac muzov ako zien, cize sancu mas vyssiu ako ja.

datelinka123

páni, co si budeme nahovarat, fyzicka pritazlivost je dolezita. Vsak ano?

Ak to neiskri na zaciatku, tazko sa prebudi tento stav neskor.
Netreba hladat krasu ale nieco by v tom cloveku malo byt, co nas fyzicky pritiahne. Ze? Ved sme len ludia.
A kto tvrdi, ze ho vizual absolutne nezaujima, tak klame ;)

chremienokachcolusik

Jano takto aby sme rozumeli. Ja ani neverím na to že ked ťa partnerka vôbec nepriťahuje tak ťa časom začne kvôli povahe. Preto som aj k tomu doplnil že polaviť z výzoru úplne to sa nedá a myslím si že ani to nerobí dobrotu vo vzťahu. Ale k tomu aby som bol vo vzťahu spokojný nemusím výzoru dávať taký význam. A čiže nemusím byť taký plytký.
Ale veď vidím že my dvaja sa chápeme takže netreba obšírne vysvetlovať :)