Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

Hrac+

Lebo hladas len podla veku. Prekvapenim ale je, ze ak clovek (muz ci zena) nema rozum v 20, tak ho nebude mat ani v 30 ani v 40 na vazny vztah... Dobrych chlapov je vsade dostatok, len su nezaujimavi a sama si ich ani nevsimas, ked vidis len ,,zlych,,.

blueberryNN

Podla mna to je tym, ze mame velmi vela moznosti a ziadnu vyslovene nutnost viazat sa. Vela ludi sa rozhodne zit nezavislo, lebo si tym velmi zjednodusia zivot a mozu sa sustredit na to, co oni osobne chcu. Vztah pre nas dnes nie je nutnost. Tak naco? Nie kazdy je rodinny typ. Ja osobne mam velmi pekny vztah, ale ak sa v buducnosti cokolvek stane, tak dalsi vztah uz skusat nebudem. Necitim to ako nevyhnutnu sucast zivota. Ak by som sa ale narodila tak o 50 rokov skor ako som sa narodila, asi by som o inom zivote ako v manzelstve ani nerozmyslala. Sme slobodni a sebestacni. Ti, ktori to tak necitia, do vazneho vztahu nejdu.

claudi_95

ahoj. Ja mám 21 a so svojím to spolu ťaháme cca 3 roky, spoznali sme sa už na základnej, a po rokoch akosi preskočila iskra a rozumieme si po všetkých smeroch dokonale, čo by ma nikdy nenapadlo, že práve ON bude ten pravý. :) ale nebyť toho tak taktiež by som bola zúfalá, všetci mladí chalani hľadajú len jednorázovky, prípadne nevedia čo je to vernosť, čo je veľmi smutné :-( .. ale stále sa nájdu aj výnimky, len treba hľadať a spoznávať, neuzatvárať sa, a verím že ten pravý si nájde aj teba :)