Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

Mesačný princ

datelika123 - myslím si, že ak niekto niekomu dovolí zdieľať intimitu, tak je to maximálny prejav dôvery toho človeka.

Mesačný princ

datelika123 - napíšem ti ´další pohľad na toto, čo si napísala.

Poznal som viac párov. jeden takto fungoval rok a nakoniec to ostalo pri korčuľovaní, iný dva roky s tým, že sa pobozkali. ďalší dokonca 5 rokov a nakoniec sa rozišli a prerušili kontakty.

Ale ok, ten sex nie je až tak dôležitý ale nestrácali čas tí chlapi pri partnerke, ktorá ich len vodila za nos a nechcela s nimi mať nič, len chodiť na zmrzlinu?

datelika123

Janno82 cize aj teba uz hladanie prestalo bavit, ci si nasiel prave orechove?

Vies, ja si myslim, ze s tymto suvisi aj dnesna doba. Su socialne siete = moznosti pre ludi na ine vztahy...

Je volnost, vela rozvodov pribudlo, banky nukaju uvery na kadeco, stavaju sa byty. Ludia si mozu kadeco dovolit... a skusaju veci, ktore im netreba, akoby mali malo problemov a z nudy podvadzali napr....

Vidim to okolo seba a niekedy som smutna v akej dobe zijem. Mnohi chlapi nevedia co je byt pozorny a to nemyslim kupovat nieco zene ale byt gentleman, vazit si ju ako zenu, prejavovat jej city.

Teraz sa asi mnohi chlapi urazia ale zial mam vela skusenosti, ze mnohi chcete zacinat vztah sexom. "Ved ked si budeme rozumiet po sex. stranke, potom mozme ist na lyzovacku, ci na korcule..."

To kde sme? To co za dobu, ze sex je na 1. mieste? Ved najskor by mala byt dovera, kamaratstvo, spolocne zaujmy...

Asi som staromodna, ze mam takyto nazor, no otvorene moznosti komunikacie v dnesnej dobe maju aj temnu stranku.

chremienokachcolusik

Datelinka ale mesačný viac menej trafil kliniec po hlave. Tolerancia je dôležitá. Samozrejme že isté veci sa tolerovať nedajú ako napríklad keď je partner pijan či priam alkoholik. Ale ty si vymenovala aj niektoré vlastnosti ktoré sú prepáč ale v podstate dosť zanedbatelné. A najväčšia sranda je že si tých aspoň niektorých mužov odpísala po nejakej zrejme krátkej známosti. Potom sa nečudujem že nikoho nemáš. Veď ludia sa musia spoznať. To sa nedá ako preberať v obchode s oblečením a zahadzovať jednu blúzku za druhou. Hladanie partnera by nemalo byť ako hladanie tovaru v obchode.
A ver tomu že aj na tebe bude musieť partner kadečo tolerovať, ty by si mala teda byť pripravená tolerovať tiež. Sme len ludia, nie ideály, ideály patria do ríše snov a predstáv.

Filip TT

Datelinka - mozno si vhodneho muza vylucila poziadavkou, ze musi mat vlastne byvanie. Ja som sa zenil ako 30 rocny a nemal som vlastne byvanie. Byvali sme prvy rok u mojej mamy, potom sme mali dvojizbak, potom trojizbak, potom sme postavili dom. Moja manzelka to prezila vsetko so mnou. Prezili sme vsetky tie peripetie a stahovania spolu.

Janno82

chremienokachcolusik, s tým čo si napísal v príspevku 18:28:37, tak v podstate súhlasím.

Podľa mňa ale podstata, prečo si žena hľadá muža s určitým sociálnym statusom, v tkvie v biologickom nastavení ženy, ktoré sa za tých tisícok rokov, čo človek existuje, až tak veľmi nezmenilo.Tak ako si aj my vyberáme partnerky podľa určitých kritérií, ktoré zase vyplývajú z nášho biologického nastavenie, tak aj ženy si vyberajú mužov podľa daných kritérií a jedno z nich a to dosť podstatné je práve aj to, aby bol ten daný muž schopný zabezpečiť rodinu. A veľakrát takto reagujú aj ženy, ktoré nemajú záujem si zakladať rodinu a žiť s niekým len tak neviazane, je to podvedomé. Určite sa to nedá úplne paušalizovať, ale myslím, že je to do veľkej miery tak. Samozrejme to záleží aj od nastavení tej danej spoločnosti a doby. V spoločnosti, akou je aj táto, v ktorej aktuálne žijeme, kde je to nastavenie tak, že sa medzi ľudí hodí pomyselný kus ,,mäsa", resp. balík peňazí a tí šikovnejší, ktorí sa vedia dostatočne dobre ,,trhať" si uchmatnú najviac a tím menej ,,šikovným" sa ujde málo, resp. nič, to platí podľa mňa dvojnásobne. v Jednoduchej reči povedané, slabý sociálny status = žiaden vzťah. Teda vzťah so ženou, ktorú by si chcel. Ale určite to tak zase neplatí u všetkých.

datelinka123, súhlasím s tým, čo si napísala v príspevku 16:54:16. Tak nejak podobne to vnímam aj ja.

datelinka123

jaj ludia, nespala som s kazdym :) dokazem cloveka odhalit aj po kratkom case skor, ako skoncime v posteli :)

Ale myslite si co chcete.
Ano, mam aj ja chyby, nie som dokonala ale som poucena zo svojej minulosti, mam ju vysporiadanu a nie som ziadna zufalka...

Nie som jedina, kto ma problem najst si vazny vztah....