ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
SabiN, vystihla si to ÚPLNE presne, ja s tebou 100% súhlasím. Presne tak to je, ak žena nič nemá (vlastný byt, majetok), tak je považovaná len za "zlatokopku", ktorá hľadá, na koho by sa navesila, aby ju živil... a zase ak má svoj byt, dobre zarába atď. tak to na mužov zas pôsobí "odpudzujúco". Ani tak nie je dobre, ani tak...
hlavne ze mne tu vcera iniciativny admin vymazal prispevok uplne bezdovodne, ale to, ze tu uz neviemkolkaty den v poradi niekto trolluje a uraza vyzor autorky temy a jej byt (ano, originalne, vobec nam nedoslo, ze si ta ista osoba), tak to uz nikto neriesi.
Ja si myslím že autorka tejto témy vyzerá skôr priemerne až podpriemerne a priťahuje tiež skôr priemerných až podpriemerných mužov. Ona nie je spokojná s nimi, oni nie sú spokojní s ňou. Keby vyzerala zaujímavejšie, tak by s ňou možno aj chceli vážny vzťah, ale asi nie je dosť atraktívna. (neviem ako vyzerá, ale ženy ako ona majú často kilá navyše a to ani nehovorím ako sa vykŕmia po pôrode.) Ešte by mohla prezradiť aký to má byt. Ak je to nejaký jednoizbák, tak nič moc. Hypotéka na krku tiež nieje zrovna znakom úspechu.
Mňa by Alberto zaujímalo, že ak by vyzerala dosť dobre, potom by si mohla také dovoľovať a už by nepôsobila odpudzujúco? Lebo mi to nejak tak vyplynulo z tvojho komentu.
A nenašla som u nej nejaké prehnané nároky. Chcieť zodpovedného partnera je prehnaný nárok?
Myslím, že ten byt a hypotéku spomína preto, aby ukázala, že je zodpovedná a hľadá niečo podobné.
Nechápem chlapci, raz hovoríte tak, raz onak. Ak žena visí niekomu na krku, každej ide o peniaze. No a ak nevisí a snaží sa sama, tak je prehnane odpudzujúca a príliš emancipovaná. Čo vy vlastne chcete?? :-)
Bude to asi tak, ako sa hovorí, že chlapi sa úspešných a samostatných žien boja. Nájdu si úplný opak a potom chodia vyplakávať, ako ich žena využila....
môj názor, nemusíte súhlasiť a neútočte tu potom na mňa...už raz ma odtiaľto vyštvali :-)
Mi nehovor ze sa neda najst normalny chlap, skor je otazka co ty vlastne chces. Ak mas vysoke naroky a chces len najlepsich alfa samcov a pritom sama nemas dostatocnu krasu a exkluzivitu tak si nemysli ze mozes rubat vysoko moja :D A ozaj krasnych zien je malo, takze take bezdovodne priebercive skor akurat ostanu na ocot :D
Je to samozrejme právo na názor každého z vás, no z časti mám pocit, že tá kritika na zakladateľku témy je od niektorých trochu prehnaná. Myslím si, že sú aj podstatne požadovačnejšie ženy, ako je ona:-). Každopádne ale táto téma celkom rozprúdila diskusiu a som sa tu aj kadečo nové a zaujímavé dozvedel:-).
dianna25, na mňa pôsobíš svojim spôsobom myslenia odpudzujúco. Myslíš si že keď máš byt a hypotéku na krku, tak sa z teba muži zbláznia? Okrem toho pôsobíš prehnane požadovačne. Neviem či vyzeráš dosť dobre na to aby si si to mohla dovoľovať. Žien ako ty sú tucty a aj lepších od teba.
A aký to máš byt? Garzónku alebo jednoizbák?
Dianna. Vsetko co si urobila podnikla je OK. Lebo si to ty chcela a plnis si svoje tuzby ciele sny. Ty vies preco to robis aj pre koho to robis - pre seba, a to je podsatne. Vsetko ma svoj cas a co ma prist tak pride. Aj co sa lasky tyka. A dovtedy sa venus sama sebe, realizuj sa pracuj rozvijaj, venuj sa priatelom kamaratom konickom zaujmom zalubam ai