ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
Miestnemu klubu namyslenych SINGLE sliepok odkazujem: TAK VAM TREBA, a nezabudnite si kupit MACKU :D vy supermoderne nezavisle hviezdy co si nedovidia na koniec vlastneho nosa
adr1a....mne prides aKo velky spekulant lebo.."tamtoho poznam..henteho poznam a neviem co a nakoniec zabijes neriesim to"no mam pocit ze mas tiez vysoke nAroky...
adr1a. pises mi od srdca, pod do nasho klubu single kamosiek :)
Ja mam tiez iste kriteria na chlapa. Uz nehladam ako som pisala, prestalo ma to bavit, ale kriteria stale su a nehodlam z nich zlavit. Nejdem ich tu pisat, aby sa na mna nezosypala sprska kritiky. Ale nie som ani ta, co by fnukala, ze nema vztah :)
Myslim si, ze aj kazdy chlap co tu pise ma tiez svoje kriteria na partnerku, len kazdy ine. Ak tvrdia ze nie, tak klamu a preco su potom sami?
Niekto mi to na jeden moj prispevok odpisal, ze hladat si chlapa, nie je ako v obchode preberat tovar... v takom zmysle to bolo napisane.
Ok, nieco na tom je ale ja sa zas poznam, viem aka som. Ak mi raz nieco vadi na zaciatku, potom sa tento negativny pocit bude len stupnovat az skonci tym, ze vztah aj tak ukoncim.
Tak naco cloveka este viac namotavat a seba presviedcat, ze sa to zmeni ked velmi dobre vieme, ze stareho kona novym kuskom nenaucis. A preco by sa mala menit a prisposobovat iba zena? Chlap sa nemusi? Obzvlast taka, co je financne nezavisla s vl. byvanim.
Veru lepsi je ziaden vztah ako zly vztah.
A hrnut sa do hladania chlapa tiez nie je dobre. Ked to najviac chces, prave vtedy sa just nedari.
Cize moja rada, zvolnit tempo, prestat hladat, venovat sa sebe, chodit medzi ludi a usmievat sa. Nikdy nevies, kto sa zamiluje do tvojho usmevu
;)
Poznam dost muzov na SK ktori maju tiez celkom podobny standard aj tu (advokati piloti financnici, podnikatelia ai. To pisem hl.o tych co ich aj osobne poznam. Nemaju sa zle, maju OK prace, byty domy auta, single su, po tridsiatke niektori menej ci aj viac ai. Ale proste akosi sa viazat, usadzat nechcu. Tiez som nieco podobne. Keby som chcela tak vztah ai mam. Aj som mala. Ale proste kazdeho naplna nieco ine. Mozno to raz bude / nebude. Nikdy nehovor nikdy. Neriesim to. Toto mi zatial vo vsetkom vyhovuje. Vidim na nich ze aj im, aj ked chcu to ostatne tiez isto raz. Je to ako taka kasta, vlastne svety) A nie, ohava nie som :D Ani oni, vobec
Iba som dala do pozornosti, ze je to tiez jedna z moznych alternativ moznosti ktore maju ak nenajdu tu, co hladaju
Preco princ? Tak ako mam vela single kamosiek znamych tak mam aj take, co su uz cele roky stastne spokojne vydate vonku (jasne ze nemaju istotu ako ani tu by ju nemali, ze im to vydrzi s nimi na cely zivot, ale tak su uz tam 10-15r i viac rokov daktore vydate). Poznamka - za belochov, normalne manzelstva a muzi, deti rodina (svajciarsko francuzsko norsko dansko australia a jedna v mexiku. Tie co su v usa su single).
Dnesne nase zeny sa uz dost zmenili.
Ale stale este mnohe nemaju sebavedomie ako vacsina muzov.
Teraz nejdem pisat o ctiziadostosti gurazi chtici ai, ale o sebavedomi zien. A toto by sa mali naozaj ucit zeny od muzov.
Pozrite. Spatne zeny neexistuju. Hlavne tu na SK. Su len zeny, ktore o seba prestali dbat a starat sa. Ci uz to prislo vekom starostami chorobami, ze vsetko musia same zvladat a tahat - rodinu deti zamestnanie, prace okolo bytu domu zahrady decok ai ai.
A neraz je cela tarcha financii a chodu domacnosti rodiny len na ich pleciach. Bud muzi utecu rozvedu sa, neplatia im vyzivne na decka ai. Ale zas nahovno taky stat co toto dovoli. Jedna gulka a je to vyriesene. Mala by sirotske vdovsky ai. Aj sa divim, ze to takto neriesia ale tak mentalita slovakov..
Cize su tie zeny neraz happy ak vsetko toto same postihaju zvladnu a vacsinou na to, ze na vsetko su same, doplaca ich vzhlad a vyzor. Bud su znicene zodrate zivotom alebo na to "byt pritazlivou zenou a kockou" im uz proste neostavaju peniaze prostriedky, aby ju mohli vrazat do seba a do kozmetiky oblecenia doplnkov cviceni masazi wellness pedikur kadernicok plastik ai ai. Lebo krasa aj nieco stoji.
A ak si daka pekna ulovi prachaca, tak jej jedinou starostou je o seba sa starat a vyzerat tip-top. Cize nemusi chodit do roboty, tahat dake 12tky, behat okolo decok muza vyvarat prat upratovat ai ako taky otrok. Ale zas na taku treba aj mat.
Alebo si muzov viest k tomu, ze bud budu aj oni pomahat robit doma alebo ak nechcu, tak nech zarobia tolko aby bolo na pomocnicu do domacnosti ci k deckam a potom mozu aj zeny vyzerat ako modelky)) Lebo zena materstvom rodinou predsa len viac straca nez muz (teraz sem nepletiem naplnenu matersku tuzbu vsak aj to dieta/deti chceli obaja. Takze detmi ai pribudnu zene len navyse robota starostlivost, nebuduje si karieru, citi to financne prijmami ide nadol no povinnosti prace ai idu zas nahor, na seba malo casu, straca neraz aj soc.kontakty kulturne ai. Cize nerovnovaha).
No a tym sebavedomim som chcela len tolko povedat, ze tu na SK si barz aky trtko, na hlave par chlpov, pivne brucho, nohy ixaky, maly vtak, este mensi mozog rozum, oblecenie vyzor ai este ako za sociku, ledva skoncena ucnovka, byvanie ziadne ai ai - a takyto ma sebavedomia na rozdavanie, fandi si a mysli si, ze vsetky zeny mu lezia pri nohach a staci mu iba lusknut a mal by kazdu na ktoru by ukazal)) Kopu privysoko naco ani nemaju.
Keby toto urobila zena tak ju kazdy vysmeje a posle ju nech sa ide dat liecit na psychiatriu.
Takze ak ma barz aky niktos co nema co ponuknut, hotovy quasimodo socka bezdomovec vysoke naroky - je to ok. Akoze v poriadku a normalne.
No zeny su neraz az prehnane skromne a neraz pekne udrziacane na urovni zeny, co maju pracu, vlastne byvanie, maju intelekt rozhlad sarm scestovane ai - sa neraz same podcenuju a zbytocne podliezaju latku.
Lebo muzi ju zas prehnane nadsadzuju a zeny opacne podliezaju a davaju si mensie naroky poziadavky nez je tomu naopak, malo si veria. Je to zial vplyv vychovy, k comu su odmalicka vedene, vplyv kultury ai ai (pozrite pr.na take americanky. Neraz vyzeraju ako lochneske prisery su blbe nic nevedia robit varit ai, proste nemozne neschopne a aj spaty, ale maju naroky a veria si akoby boli Miss world).
Takze nezlavujte zeny zas zbytocne zo svojich narokov. Divim sa, ak si mnohe nase nenajdu cudzincov (teraz nemyslim zrovna moslimov ai). Lebo taki si inak ocenuju vazia zeny a pristupuju k takym, ktore su pekne mudre sikovne ai.
Mam pocit ze niektory sa tu snazia o objektivnu konverzaciu ale mam pocit ze samotna zakladatelka temy ma to na haku...