Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

datelinka123

Ha haaa som sa pobavila :))
No mate zmysel pre humor :)
Toto je asi v dnesnej dobe moderne, ze ked sa nam niekoho nazory nepacia, tak ho treba zhovadit.
No ved bavte sa dalej. Vobec ma to netrapi.
Ja sa neznizim na taku uroven.
Vnimam to ako prejav zavisti a rozumovej nevyspelosti.
Majte sa tu vsetci krasne. Uz sem viac pisat nebudem.
Krasny den :))))

Zadny stredopoliar

MaMdost.....pekne si jej dal :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) vystihuje ju to :-) :-) :-) :-) :-)

mamdost

Zasielam fotku modernej, nezavislej single Datelinky123 vo svojom uzasnom bytiku o 15 rokov :D :D :D

-odkaz odstránený-

datelinka123

Myslite si chlapi co chcete, kludne utocte...
Necitala som vsetky pripevky v tejto teme, neviem co pisala autorka, ake ma kriteria... Nevyjadrujem sa k nej.
Ale som toho nazoru, ze chlap po 30 tke by uz mal mat svoje vlastne byvanie. Nemusi to byt dom, ani vlastny byt, maybe aj podnajom ale zit samostatne.

mamdost

Alebo namiesto tej MACKY si radsej zaobstarajte nejakeho vami vysnivaneho ARABA alebo CERNOCHA.. Ved tí vas velmi rychlo naucia ako vysoko a nezavisle si mozete vyskakovat :D