Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

blueberryNN

Za rozhodnutim zeny nemat partnera nie je socialne inzinierstvo, ale zle skusenosti z minulosti. Ak sa na seba zena pozrie a vidi, ze sa slusne uzivi, ze ma slusne byvanie, ze ma dostatocny socialny zivot a do toho si spomenie, ako zazila ziarlivostne vystupy, podvadzanie, ponizovanie od nejakeho chlapa, tak ak nou nelomcuje tuzba po vlastnej rodine, tak skutocne nema dovod ist do vztahu. Aj ja som do vztahu teraz isla len preto, lebo nic z tych zatazujucich vlastnosti byvalych partnerov u tohto muza nevidim, nikdy som si nemyslela, ze vztah moze vyzerat aj takto pekne. Takze skutocne zeny nie su otrokmi stadoviteho manipulovania, skor produkty vlastnej minulosti. Este na upresnenie - televizor nemam, radio nemam, na nete citam len nadpisy sprav a zdravie.

blueberryNN

Zanedbany a neschopny moze pre kazdu zenu znamenat nieco ine. Tieto pojmy som pouzila iba preto, aby som zjednodusila to, co tym chcem povedat. Skor, ako neschopny, by som v beznom zivote pouzila pojem lenivy, pasivny a viac ako zanedbany by som pouzila rezignovany na svoje zdravie a vzhlad. Ale kazdy si za to moze dosadit vlastne pojmy.

Verim tomu, ze neviem11111 nechce ziadneho priatela. Mam teraz krasny vztah, ale ak by sa cosi udialo, tak uz dalsi vztah skusat nechcem. A takisto viem, ze uz by som ani sekundu nezostala vo vztahoch toho typu, ake som v zivote uz skusila. A takych je vacsina, preto jej verim.

Janno82

Ja v podstate súhlasím aj s tým, čo napísala blueberryNN. Ak si žena želá mať partnera podľa kritérií, aké napísala, tak je to v poriadku a je to jej vec. Ja chápem, že každá žena, ktorá si chce založiť rodinu, chce vedľa seba partnera, ktorý bude naozaj schopný dostatočne zabezpečiť rodinu, zabezpečiť určitý štandard. Áno, je pravda aj to, že nie každému sa to podarí a z nejakého dôvodu to aj nie každý dokáže. Tak sú nastavené momentálne pravidlá našej ,,hry".
Tiež by ma ale celkom zaujímalo, keby blueberryNN trochu konkretizovala, čo je to vlastne podľa nej zanedbaný a neschopný muž, resp. aká široká škála mužov do tejto kategórie podľa nej zapadá.
Lebo kľudne sa v takejto kategórií môže ocitnúť už aj samostatný a zamestnaný muž so stredoškolským vzdelaním, ktorý si spláca byt na úver a má plat pod 1000 Eur.
Súhlasím tiež s tým, že FIHFA to zhrnul naozaj dobre a zaujímavo, ako aj predošlí prispievatelia, FemaleIQHasFailedAgain a chremienokachcolusik:).
neviem11111, ono v podstate ani nemusíš byť intelektuálne obmedzená, ale existuje niečo, ako sociálne inžinierstvo, ktoré má za úlohu ,,hnať" ten prúd spoločnosti určitým smerom. A každý sme tým viac, či menej ovplyvňovaní, hoci sa nám to nemusí ani zdať.

neviem11111

fihfa, nemuselo mi nic napadat ako nepriestrelny argument, na toto forum prispievam castejsie a nepisem to sem prvykrat. bola som velmi velmi dlhe roky vo vztahu, z ktoreho som vonku cca rok a uzivam si samotu a svoj vlastny zivot a po tom vsetkom co som si v tom vztahu vytrpela momentalne ziaden dalsi nechcem.

zadnystredopoliar

diana25..podla mna pozeras na vyzor...kebyze pride k tebe 30 nepekny chalan a pritom poctivy zmysel pre rodinu atd..tak radsej napises ze 30 su nespolahlivy.....tak to je ze?:)

FIHFA

neviem11111, no ešte šťastie že ti napadol nepriestrelný argument ako napriek množstvu úžasných mužov v tvojom okolí si sama z vlastnej iniciatívy... to bol vážne kreatívny pokus. ;) Snáď sa týmto argumentom inšpiruje aj autorka témy a ideálne aj ostatné emancipované ženy s bytmi a vysokými príjmami ktorých sú v SR samozrejme státisíce a zomrú spokojné v bezstarostnej samote, len s vlastnými dokonalými, veľkými, krásnymi snami a ešte väčším a krajším vlastným egom... ;)

Sam doma

Ahoj dianna25, nie vsetci su "maminy maznacikovia" Mam 21r., skoncil som SŠ s matur., prestahoval som sa do ineho mesta (kvoli praci), byvam v podnajme, celkom dobre zarabam, viem varit prat aj upratovat ;) Na vsetko co do teraz mam, som si zarobil sam (oblecenie, auto, mobil...) Nefajcim, nepijem (dobre sem tam si dam pivo :D ) a nehram ani automaty. Nemam ziadnu priatelku aj ked by som uz chcel mat nejaky vztah :( , chodit na prechadzky, do kina, drzat sa za ruky, bozkavat sa, toto mi chyba :( Ja stale hovorim, ze keby mam mat priatelku, tak musi mat aspon 24-25 rokov :) lebo moje rovesnicky su este take "pubertiacky" (samozrejme nehadzem vsetky baby do jedneho vreca) ale najst dnes rozumnu zenu je podla mna tazke.

neviem11111

mesacny princ, ja netvrdim ze ti ludia nemaju ziadne problemy, kazdy ma svoje problemy. ale to je normalne, to je zivot.
fifha, ja som tento prispevok nenapisala, neviem teda posudit, ako to ma autorka temy. ja som momentalne sama, lebo sama byt chcem, nie preto, ze by bol akutny nedostatok muzov.

FIHFA

neviem11111, zrazu budú všetky ženy písať, ako majú okolo seba samých pekných a zabezpečených mužov, len aby nemuseli akceptovať to, na čo poukazujem a čo je len smutnou pravdou dnešných dní...
No ale potom už je našťastie problém miestnych žien vyriešený, teraz zrazu keď už máte okolo seba samých krásnych a zabezpečených (=normálnych), tak už predsa nemusíte byť samé, nie? ;)