Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

blueberryNN

mimochodom nekrmte trolla, co si meni nicky a snazi sa pisat vyryvacne komentare, nie je to skutocny nazor, je to iba snaha o rozvratenie diskusie, tak to ignorujte

zadny stredopoliar

blueberryNN..no to hej....ale vratme sa ku zakladatelke k teme..ze mam pocit ze tuzi po krasnemu financne zabezpecenemu 30tnikovi...prepac ale mam taky pocit....

blueberryNN

konecne dorazil troll v prestrojeni za Elenu

Takisto som si vsimla, ze z mojich kamaratok vacsie percento su single, a z tych, co nie su single, planuje alebo uz zrealizovali manzelstvo a deti len asi dve tretiny a zvysne dvojice to v plane nemaju, co ma dost sokuje, na druhu stranu necitim ziadny tlak mat rodinu, lebo je normalne zit inak.

zadny stredopoliar

toto co tu pise.....blueberryNN.......je uplne nezmysel....to mi pride ako keby sme boli roboti alebo ludia s kamena...

dianna25

aha takže prehnané nároky sú to ked si myslím že chlap po 30tke by mal myslieť na svoju budúcnosť? :D potom sa nečudujem že na Slovensku máme tak ako sa máme :D tu je to asi normálne :D

adr1a.

Ja co sledujem okolie, co mam spoluziacky kamosky a zname, tak su dost rozlezene po svete. New york, sydney, europa ai. Su bud same, venuju sa karieram, cestuju, "matersky" pud si realizuju na neterach/synovcov. Alebo zas je druha skupina. Vydate alebo rozvedene.
Co ich tak pocuvam, tak sa skor stazuju u muzov na to, ze sa dnesni muzi akoby nechceli (bali sa) viazat ale chceli by mat s nimi sex ai, ako v normalnom vztahu. Cize nezavazny vztah, "kamaratstva s vyhodami". Tie zeny zas reaguju, ze trtkov nepotrebuju, ze ak nemaju na to, zaplatit si kurtizany tak nech radsej nevrzaju, zas ich chapem, maju skoly, byty domy, slusne zarobky, cestuju po svete, dopraju si uzivaju si ai, a niekto si mysli ze sa pokakaju z ponuky dakeho udu? Vsak su uz dnes take eroticke pomocky tak pre muzov ako aj zeny. A neriskuju pritom pohlavne choroby, nevery ai. Ale zas hovoria, ze do normalneho vztahu by isli. Ale nie ak im niekto ponukne "omrvinky" a nie vztah. Lebo v podstate im nic nechyba

Janno82

Dobre blueberryNN, teraz mi je to už podstatne jasnejšie:-)
Tým sociálnym inžinierstvom som nemal na mysli to, že priamo stojí za rozhodnutím ženy nemať partnera. Skôr som tým myslel to, o čom písal aj FIHFA. Teda o vytváraní akejsi ilúzie, ktorá je spoločnosti do istej miery podvedome servírovaná a týka sa v podstate všetkých aspektov života.
A samozrejme súhlasím aj s tým, čo si napísala vo svojom poslednom príspevku.