Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!

Príspevok v téme: Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
dianna25

ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!

blueberryNN

Hovorim len z vlastnej skusenosti a nie z precitanych statistik. Netusila som, ze som v podstate predstavitelka takmer neexistujuceho druhu, lebo podla tvojich slov som extremne vynimocna a mam stastie na extremne vynimocnych muzov.

chremienokachcolusik

blubery ale podla mojich skúseností si všetky ženy nehladajú partnera len podľa toho či má vš, či dobre zarába ma vlastný byt. Tak ako ani všetci muži si nehladajú ženy len podla toho či dobre vyzerá a má velké cecky. Ludia sa dávajú dokopy aj z iných dôvodov. Nie že by tie tebou spomínané nehrali žiadnu úlohu len nemusia všetky naraz alebo v rovnakej miere. A tá tebou opísaná dáma ktorá má všetko už len muž jej chýba má možno také nároky že jej nestačí väčšina dokonca ani z tých schopnejších. A možno tak krásna ani nie je, a boh vie akú má povahu. Ako takéto zjednodušovanie a fantazírovanie o dokonalých ludoch hladajúcich vhodného partnera je vždy pasca v diskusiách... to je o ničom radšej sa je lepšie tomu vyhnúť.

FIHFA

Draha blueberry, to ze 15% ludi v SR ma VS a len 10% ludi ma mesacny prijem vyssi ako 1000 eur nie je kravina, ale statistika, udaj zo statistickeho uradu SR za posledne roky. A muzov ktory maju aj taky plat a sucasne aj pozadovany vzhlad je potom logicky este menej, teda zhruba tych 7 percent. A zien ktore maju taky vzhlad, taky prijem a vlastny byt je este menej nez tych 7 percent tak prosim ta aspon netaraj... A toto je realita ktoru ty odmietas prijat pretoze ti kazi tvoje utopicke sny o krasnych zabezpecenych muzoch ako z telenoviel... Bolo by to aj smiesne keby to nebolo skor smutne, ako su zeny odtrhnute od reality a aky to ma dopad na cele partnerske vztahy ktore su dnes uplne pokrivene a zalozene na samych klamstvach a to len v snahe dosiahnut vysnivany aj ked neexistujuci odlesk mamonu a pohodlneho zivota.

blueberryNN

Kravina na n-tu ta teoria spomenuta nizsie. Ak je zena sama schopna mat VS, mat kupeny vlastny byt, dobre zarabat, dobre vyzerat, ako ju moze pritahovat neschopny alebo zanedbany chlap? Ved je na smiech nieco take od nej chciet. Ale chapem, ze je pohodlnejsie kydat na zeny a robit z nich sliepky a zlatokopky ako pohnut zadkom a nieco v zivote dokazat.

FemaleIQHasFailedAgain

Celý tento problém, ako je ťažké nájsť "normálneho" partnera, je len umelo vytvorený touto dobou a jeho pôvod netkvie v ničom inom než v tom, že ženy sú ľahko ovplyvniteľné médiami a filmami z ktorých jednoducho prijali úplne nereálnu predstavu o ideálnom mužovi.
Ten problém o ktorom tu je reč sú teda inými slovami len prehnané a nereálne požiadavky žien na mužov, ktoré ešte nikdy v histórii ľudstva neboli tak vysoké. Či už sa to týka dnes tak forsírovaného kvázi metrosexuálneho vzhľadu, pri ktorom si ženy neuvedomujú, že aj keď v TV takí tvoria väčšinu, tak v reálnom svete je takých mužov možno 5 až 10 percent, alebo ich nároky na finančné a sociálne zázemie. Dnes chce každá aby mal muž vysokú školu, ale vysokú školu má len okolo 15 percent ľudí. Plat nad 1000 eur má v SR podľa štatistického úradu len 10 percent ľudí a tak ďalej...

Vy teda idete po nejakých zhruba 7 percent mužov ktorí spĺňajú všetky vaše extrémne výzorové a finančné podmienky, ale potom sa jednoducho nemôžete čudovať, že máte problém si niekoho nájsť, ak chce 100 percent žien 7 percent mužov. A "moderné" ženy riešia tento problém tak, že buď vyčkávajú s nejakým "neideálnym záložným mužom" kým nepríde "čosi lepšie" a pri prvej príležitosti mu potom dajú košom, alebo sú radšej samé, než chodiť s nejakým "úbožiakom" ktorý si ich vznešenú prítomnosť "nezaslúži"... A samozrejme môžete sa ďalej naháňať za lepšími a ďalej snívať o svojich princoch z telenoviel, len sa proste nesťažujte keď narazíte na realitu, ako to je napríklad v tejto téme, ževraj "dnes je tak málo NORMÁLNYCH mužov"... Vy totiž normálnych mužov nechcete, veď aj logicky ak je niečo normálne tak je to práveže väčšinové a vy naopak chcete čosi úplne marginálne, nedostatkové a defacto nenormálne, pretože máte kvôli vašim TV a časopismi vymytým hlávkam pocit, že len to je dobré a ostatné je len nezaujímavý odpad.

chremienokachcolusikobaja

Nó takto. Pomenuj veci správne. Ty hladáš takého muža ktorý má lepší zárobok a zároveň by si rád založil rodinu. Výraz normálny si použila lebo to znie lepšie než ked tam figurujú peniaze.
Lenže ja to chápem to je v poriadku že si chceš založiť rodinu a že takého muža hladáš a že chceš aby dostatočne zarábal. Podla mňa nie je problém v tom nájsť takého muža. Sú takí len musíš lepšie hladať. Chyba je kdesi v tebe. Možno robíš chybu v tom že nehladáš na správnych miestach, alebo hladáš málo, alebo na to založenie rodiny príliš tlačíš. Ženy ktoré priam nosia na čele chcem si založiť rodinu môžu vela mužov odradiť. Najprv sa spoznávajte.
Další problém sú predsudky ktorými trpí tak 95% mladých žien. Ked býva muž u rodičov tak to automaticky znamená že si nechce zakladať rodinu, alebo je tak naviazaný na mamičku že jej pije ešte z cecíkov, alebo je retard, alebo sa nevie o seba postarať atd a podobne. Pritom poznám xy mužov ktorí bývajú u rodičov pred alebo po 30 a nespĺňajú tieto predsudky. Ja som sám bez priatelky a tiež bývam u rodičov ale jediný dôvod prečo s nimi bývam sú peniaze. Proste ich nemám dosť pretože sa môj život vyvíjal tak že ich teraz nemám a nebudem sa nikomu spovedať že prečo pretože ako sa hovorí nikto druhý nechodil v mojich topánkach aby mal právo ma súdiť. A rodičia tiež nemajú tolko aby mi mohli s tým helfnúť.
To však neznamená že netúžim z bytu vypadnúť. Dusím sa v tom byte neznášam to tam a preto si hladám prácu s lepším zárobkom, skúšam rôzne spôsoby ako sa k nej dopracovať. A predstav si že sa nevyhováram, že nepotrebujem nadávať na ženy aké sú zlatokopky ako to robia mnohí iní muži a že dokonca by som si aj rád založil rodinu. Problém je že momentálne bývam u nich a nemám taký zárobok a že väčšina žien presne tak ako ty hladí na to čo momentálne mám, či lepšie povedané nemám.
Poradím ti zoraď si kritériá pri hladaní muža trochu inak. Poznám osobne párik kde on bol tak isto po 30ke a býval u rodičov ona pred 30kou a tiež bývala u rodičov. Ona sa dostala cez rodinu k bytu bez hypotéky ona sa k nej nasťahoval a bývajú spolu. Majú teraz už najnovšie aj dieťa. Lúbia sa a nevadí jej že ten byt je jej a že sa do neho nasťahoval. Toto nerieši a klape im to. Ona má totiž iné uvažovanie (vdaka výchove jej rodičov) a pritom nie je ani škaredá ani hlúpa. Iný párik je na tom velmi podobne akurát že ona je od neho staršia dieťa zatial nemajú. No tak isto nie je škrata (tak priemer) ani hlúpa, ba dokonca je nadpriemerne inteligentná a má vysokú školu a nerieši jeho bytovú situáciu, ale skôr ho tlačí do lepšieho zárobku pretože predsa dieťa ide do penazí pričom on sa snaží a vyzerá to že lepšia práca je už na ceste.
Ja nemám štatistické údaje kolko je takýchto párikov, ale sú také a dokážu spolu existovať. Lenže ženy v tých vzťahoch mali inak zoradené kritériá pri výbere muža. Hladeli na to či je rodinný typ, akú má povahu, názory, hodnoty, čo ho zaujima, ako si s ním rozumejú a to zisťovali nejaky čas než spolu začali bývať. Chápeš ? Nešli s tým mužom bývať pretože mal byt ale pretože si s ním rozumeli. Oba tie páriky spájalo to že si rozumejú a hladali spôsob ako spolu byť, nelúbili sa preto čo jeden z nich alebo obaja vlastnili. Toto je ten rozdiel. Najnovšie poznám ešte jeden trtí párik kde spolu bývajú v podnájme a ani jeden z nich nemá vlastný byt či dom. A tak isto nebolo podmienkou toho či sa dajú dokopy to čo kto vlastní, či lepšie povedané spláca. Pokým nesplatíš tak nič nemáš. Skús prestať splácať...