ahojte! zakladám túto tému pretože ma veľmi trápi akí sú dnešní muži.Strašne veľa mužov okolo 30tky sa vôbec nechce viazať nemajú žiadne plány do budúcnosti najradšej by mali v každom meste inú babu s ktorou by sa stretávali iba ked sa im chce a bývali u mám a ešte povedia že sú spokojní . Každý sa dnes chce len nezávazne stretávať a nič neriešiť len mať bezstarostný život. V skratke o sebe som 25 ročná baba ktorá by si už rada našla partnera na trvalý vzťah no s dnešnými mužmi sa to jednoducho nedá. Ja žijem aktívne starám sa o svoju budúcnosť som zamestnaná spravila som si výšku a splácam si úver na vlastný byt. Vždy ked som niekoho spoznala tak ten muž chcel bud len jedno sem tam sa stretávať ale hlavne nech nepríde o pohodlie u matky a o svoju slobodu. A neboli to žiadny mladíci cca okolo 30tky to už by fakt chlap mohol mať rozum a zapracovať na svojej budúcnosti. Prosím prečo to tak je ? A vy čo máte normálne vzťahy ako ste spoznali svojho partnera ? dakujem!
Prečo je to v dnešnej dobe tak ťažké nájsť si normálneho partnera?!
všetko má svoje za aj proti.... pokial má niekto super rodičov, lebo verím tomu že takí sú, že nechajú svoje dospelé "dieťa" žiť,
že sa im nemusí zodpovedať za každý krok, rozhodnutie ktoré urobí...tak prečo by nemohli bývať u rodičov? ALE! ked niekto býva u rodičov, tak by mal aj rozmýšlať nad budúcnostou, ak chce zenu, rodinu a v tej 30 by sa už patrilo že by mal niekde na "knizke" nasporené dostatok prostriedkov na prípadnu kupu bytu...
že si odklada každy mesiac...
ja keby som mala iné možnosti, inú situáciu s rodičmi, tak dnes nie len že by som mala svoj byt či maly domček prízemný bez hypoteky, ale mala by som aj auto aj motorku,..lebo dokážem šetriť.... no mnoho mladých kolo 30+- čo bývajú s rodičmi, nemajú absolutne žiadnu rezervu, nič,.. proste pride vyplata tak aj odíde, na novy mobil, tablet, na ožieračky, chatovačky...poznám jedného ktorý býva s rodičmi, v mojom veku, chodí na tatkovom aute, zarobí 700 euro tu v hladovej doline, do 2 týždnov rozfláka, prepije, prefajčí.. pozval kamarátku von a povie bez hanby že on má vo vrecku len 1 euro... týžden pred výplatou...
Takže každý okolo 30 rokov čo býva u rodičov alebo v dome svojich rodičov a nechce sa viazať je nenormálny?
Su taký čo sa nechcú viazať, ale chcu si užívať na takých narážaš asi ty ale taký sa daju ľahko spoznať.
Potom sú taký ktorý sa nechcú viazať ale ani si užívať.
No a potom su tu taký ktorý chcu mať normálny vzťah a už su ako si napísala dospelý.
No nájsť medzi týmto typom mužov aj takých ktorý by mali/splácali vlastný byt, alebo hocičo podobné a pritom si nechceli uživať ale mať vážny vzťah len s jednou nooooo
Asi nevieš ako funguju hormony u chlapov.....
celebrita :-D :-D no ja isto dokonalá nie som :-D som sa zasmiala dakujem... si ma teraz z depky vytrhla normálne
Keď tak čítam príspevky na tomto fóre, mám často pocit, ako keby sme takmer každý žili na inej planéte a zároveň sa nám zdalo, že žijeme všetci spolu na jednej:).
ANGEL-DEMON nevravím, že také páriky, ako si to tu spomenula ty, nie sú, no myslím, že zase nie je ich až tak veľa a ja osobne som takéto tebou spomímané príklady už dávno nevidel. Na druhej strane to ale môže byť aj tak, že každý vidí iba to, čo chce:-).
dianna25, možno je to naozaj aj tak, že jednoducho stretávaš len určitú ,,vzorku" chlapov, z ktorých si v podstate sklamaná, pretože nezdieľajú tú predstavu o vzťahu, ako ty, resp. ti nechcú alebo nevedia poskytnúť takú podobu vzťahu, po akej túžiš. Možno je to aj tak, že práve muži, ktorí by ti ju vedeli poskytnúť, ťa z nejakého dôvodu nezaujímajú, alebo nedokážu zaujať. Niekto to tu aj spomínal. Mňa tiež v drvivej väčšine ženy, ktoré by som chcel ja, nechcú. A ak sa občas objaví nejaká žena, ktorá sama prejaví záujem o mňa, zase to nejde z mojej strany. Hold aj taký je niekedy život. Ale samozrejme, želám ti to, aby sa ti podarilo nájsť ten vzťah, ktorý si želáš s tým pravým.
Mesačný princ, píšeš tu, že keď sa tak na to všetko pozeráš, si v podstate veľmi šťastný, že si sám. Ja som tiež sám, ale až tak šťastný z toho nie som. Žiaľ bohu, myslím si, že každý človek je v podstate nastavený tak, aby niekoho hľadal, chcel si založiť rodinu, aby miloval a bol milovaný a tak podobne. Z nejakého dôvodu sa to ale nie každému podarí. Aj ja by som bol v podstate rád, keby sa mi podaril dosiahnuť tento stav, ako máš ty. Kde sa ,,nachádza" ten pomyselný prepínač, s ktorým sa to dá prepnúť do tej šťastnejšej polohy?:-)
Angel Demon, ty máš fantasticky dobré príspevky vo všetkých témach :) Strašne sa mi páčia :) Niekedy kedˇ ich čítam, tak mám pocit, ako keby si mi vytrhla z hlavy moje vlastné myšlienky. Alebo ako keby medzi mnou a tebou bol len jediný rozdiel, že ty máš dokonalé telo a ja nemám, ale ináč zmýšľanie a názory takmer identické, napríklad aj čo sa chlapov týka.
Síce som pre moju telesnú vadu ešte nemala chlapa (tým pádom nezažila sklamanie :)), ale pravda je, že som nikdy žiadneho ani nechcela. A silikónové cecky? Asi radšej nie. Rodičov mám tiež podobných ako ty, sme tri sestry a utekáme od nich :)
niektorí sú akí vtipní.... ved sa stačí obrieť vôkol seba na ulici, aké zaujímavé páriky sú... kolko škaredých žien, s nie príliš vábyvou postavou a vedla seba maju "playboya" svalnateho,.. alebo pekná žena, ktorá sa o seba stará a ide po ulici za ruku s chlapom ktorý vyzerá akoby práve vyšiel z maštale kde čistil od koní.... takže žiadne tuto nižšie spomenute "ponuka -dopyt"
Hodnota a atraktivita sú dve veci. Skôr sa u nej viditeľne prejavuje frustrácia. Pozri, doteraz si sa zameriavala na veci ako vzdelanie, bývanie, práca a na zvyšok nebol čas. Už si sa o seba v týchto smeroch postarala, tak teraz môžeš pokračovať ďalej. Hlavu hore, daj svoju vytrvalosť do hľadania partnera. To je celé, čo treba.
Dáša34,,,no to si dobru blbost napisala,,,cize atraktivita rovna sa sto percentne najdes hodnotny vztah,,,,
tu na fore netreba brat vsetko vazne lebo neskutocne kraviny tu ludia dokazu popisat
kolko krasnych zien je single, pretoe nemaju stastie na chlapov, len na blbeckov a opacne cize niesu to hodnotny ludia,,,,no dpc
Vo vzťahoch funguje ponuka a dopyt. Každá žena ktorá má nejakú hodnotu, je zadaná za nejakého muža ktorý má nejakú hodnotu. Možno sa ti nedarí nájsť vhodného chlapa preto, lebo nie si dosť atraktívna. Keď je žena atraktívna, chlapi jej znesú aj modré z neba.