Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí

Príspevok v téme: Keď sa do vzťahu primieša niekto tretí
_black_

zdravím, Mám vzťah cez 4 roky a predsa som spoznala niekoho na ktorom mi veľmi záleží. On je dlšie rozvedený a ja mám vážnejší vzťah v ktorom síce problémy nie sú ale predsa ma to viac ťahá k tomuto novému. Tomuto novému sa nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné. ALE čo s tým??? Svojho priateľa nechcem opustiť, je to celé hrozne komplikované... Mám nového ďalej spoznávať? ako povedal? ale pre mňa to je ťažké, lebo to musím robiť potajme, a priateľ vidí že som ako vymenená, sám mi to povedal... viem táto téma sa preberá hrozne často a je len na človeku ako sa sám rozhodne.

ratatata

Ber to jak chces ale napisem ti jedno nikto nikdy ziadny chlap stebou neostane ak opustis priatela kvoli niekomu..neviem ci ma pochopis ale to je jedno...existuju 2 druhy zien a ked spozna ten druhy typ zeny co je do zivota tak ta opusti on ...neni to karma neni to nic proste to je zivot..kto by chcel taku priatelku ktora opustila svojho partnera kvoli niekomu kto mi hovori ze som jeho cukricek??? a robi namotavky??? dam ti odpoved ziaden (:

_black_

adr1a.

písala som ti o tvoj príspevok nižšie... hovoríš len pravdu...a tie hlúpe reči iných sú mi ukradnuté

adr1a.

A nenadavajte jej hned) Sme predsa na zdravi)) Co sa tyka jeho, tak On len skusa)) nie je prvy ani posledny) zrejme manzelia nie su, nemaju deti majetky ai spolocne) nikde nie je pisane ze musia byt teraz az do smrti spolu) Je jasne ze ked sa niekto niekomu paci tak sa onho pokusa. Je na druhej strane ako sa k tomu postavi. Ustoji to cele. Ona este nic neurobila (ze rozmysla zvazuje porovnava sniva? Kto to nerobi ked sa mu mozno nieco "lepsie" nuka? Clovek to robi s pracou-lepsimi prac.ponukami, nakupmi zivotom inde ai ai), nepodviedla ho predsa. Je vo faze vahania porovnavania sladkeho opojenia)) Kto z vas hned pri prvom vztahu skoncil v manzelstve? Zrejme ste si vsetci tu presli viacerymi vztahmi. Ak maju byt spolu tak budu aj keby sa o nu pokusal hned Pitt Reeves Depp ai))
Vernost je fajn. Aj iste moralne ai hodnoty normy priority. Niektori ked maju vztahy neznamena ze teraz voci vsetkym vsetkemu oslepnu onemeju osprosteju ai) Ide to iba ustat a vediet, co od zivota lasky partnersrva ai chcem.

_black_

simyslim - už som sa s priateľom trocha o tom čo píšeš rozprávala..

ratatata - pochop že on mi nechce pokaziť vzťah povedal mi to, nechce mi nijak ubližovať, nie je to hocijaký namotávač, ale asi ty vieš viac než ja.......... využi´t a odkopnúť ako prepáč ale koho tu chceš uraziť nikto ma v živote ani raz nevyužil a neodkopol

adr1a. - u rozpadu manželstva bola na chybe ona - podviedla ho a veľa iného čo mi potvrdil človek z jeho rodiny
Áno náš vzťah stále niekam smeroval....aj smeruje, tak prosím nemajte tu všetci nejaké domluvy, radšaj sa opýtajte ako hovoriť čo by malo byť, ćo by sme mali riešiť, nechajte nech sama o tom napíšem, áno má zázemie aj všetko moj vzťah

kafe

bože, bože, to ti fakt stačí tak málo?? Pár medových motúzov a chytila si sa jak mucha na lep! Takéto drísty chlap môže hovoriť KAŽDEJ - hrozne si mi sadla... Ako dlho sa poznáte s novým týpkom?? Mesiac? A už ťa pozná jak svoje boty, nie? On veľmi dobre vie, čo na ženy platí, schválne sa spýtaj prečo sa rozviedol a koľko vzťahov po rozvode mal. Si spomeň aké pekné to bolo na začiatku s terajším... to vôbec neni ťažké zažívať pekné chvíle NA ZAČIATKU vzťahu. To dokáže každý blbec.
.
Čo o tom novom vieš? Čo ťa na ňom priťahuje? Páči sa ti? Tlačí ti kaleráby do hlavy a ty si z toho namäko? Je to úplne jednoduché. Proste sa len rozhodneš. Si vo vzťahu len zo zvyku? Je niečo čo si na terajšom priateľovi vážiš? Čo ti imponuje? Čo mu chýba a ty chceš aby to chlap mal? So svojím terajším priateľom si nejaký čas prežila a vieš čo ťa pri ňom čaká. Ak to ale neni ono a chceš niečo iné... choď. Len nebuď srab a ujasni si čo chceš, čo ti vyhovuje a po čom túžiš. Obidve možnosti sú správne - aj zostať, aj ísť za novým. A obidve možnosti majú svoje riziká. Len sa vymáčkni a buď k sebe úprimná - ČO SEDÍ TEBE? Je ti vo vzťahu fajn a len nevieš čo od dobroty?
.
Do vzťahu si niekoho tretieho pustila TY. Ak sa stretávaš s ďalším chlapom potajomky a nemusíte sa ani bozkávať a spať spolu, už vtedy je jasné, že s niečim si nebola spokojná alebo naopak, mala si všetko, len si to nevieš vážiť. Podľa mňa by si mala terajší vzťah skončiť. A či s novým budeš šťastná alebo si nabiješ držku.. je vlastne jedno. Proste je to lekcia od života.

blueberryNN

Komplikovane tu nic nevidim. Ak chces doterajsieho priatela, s tymto novym clovekom utni kontakt hned. Ak chces toho noveho, rozid sa s doterajsim priatelom este dnes. Ak si p...a, pokracuj v tom, co robis. Tipujem ta na to posledne. Ludia su sebci. A alibizuju si to slovom "komplikovane".

adr1a.

Pozri. Vas vztah s priatelom bol na zaciatku tiez nieco podobne ako mas teraz s tymto novym. Lebo to bolo cerstve, spoznavali ste sa, otukavali. Bola tam triaska iskra zivocisnost, motyle v bruchu, zamilovanost. Toto iste sa viac ci menej dostavi po case u kazdeho (mesiacoch rokoch), vzdy. Raz by to prislo aj medzi teba a tohto noveho. A aky bol dovod rozpadu jeho manzelstva?) Mozno keby si sa rozpravala s jeho Ex dozvedela by si sa ine veci o nom, akoby hovorila o niekom inom a nie o tomto, o kom tu basnis ty) Pozri. On uz si jedno manzelstvo zavazok neudrzal. Zlyhal. Kvoli niecomu to predsa skoncilo. Stava sa. Ale je to uz iste riziko. A ze ta porovnava s inymi)) ako mu sedis, ze si najlepsie rozumie prave s tebou ai?) Hehe ten vie ako na zeny))) pcha ti karelaby do hlavy, stavia ta na daky piedestal jedinecnosti vynimocnosti) a ze sa stara o teba ako o princeznu?)) Tak keby mu to vydrzalo aj dalsich 10-20-30r)) pozri, ked vtacka lapaju pekne mu spievaju) vsak ta chce ziskat nie stratit)

Tvoj sucasny vztah s priatelom smeruje niekam? Posuva sa? Myslim, ci je rec o vasej spolocnej buducnosti planoch) ci planujete svadbu, spolocny zivot domov deti rodinu) po vyse 4r by ste uz toto mali preberat riesit. Stracat cas pri niekom len tak mozno niekoho bavi, ale clovek potrebuje aku-taku istotu bezpecie zazemie ai, ze ta nema len tak pre srandu kralikov ale ze ta vnima viac a vacsmi, ako len daku spolubyvajucu kamosku milenku ai)

Zvaz si klady i zapory. Plusy aj minusy jedneho aj druheho. A hlavne sa rozhoduj s triezvym rozumom, urob si odstup, mozno vypadni niekde kde budes sama, moct rozmyslat, nebyt v kontakte ani s jednym.

ratatata

nielen páčim ale hrozne som mu sadla, ako žiadna iná, z jeho výpovedí, viem že mu na mne dosť záleží a sme sa citovo veľmi zblížili, správa sa ku mne ako k princeznej, je to pekné

To akoze takym chlapom veris? :D uplne to vsetko ? ...hmmm dievcatko ty bud nemas rozum alebo mas 15-16 rokov ...teba by nechcel ziadny normalny chlap len vyuzit a odkopnut..nehnevaj sa potom na chlapoch ak ti to urobia ...take zeny ako ty niesu dobre do zivota ale iba na jedno ...na pobavenie

Howling

Nieco podobne mi urobila ex aj ked to odmietala priznat tiez si s jednym vypisovala a aj stretavala poza moj chrbat...ked ma nechala hajila sa ze teraz chce byt sama dva tri roky...na druhy den si uz ruka v ruke po meste chodili...smutne nuz ale je to tak baby su velky podvodnici.. Nevadi po case som rad ako to dopadlo

Howling

Nieco podobne mi urobila ex aj ked to odmietala priznat tiez si s jednym vypisovala a aj stretavala poza moj chrbat...ked ma nechala hajila sa ze teraz chce byt sama dva tri roky...na druhy den si uz ruka v ruke po meste chodili...smutne nuz ale je to tak baby su velky podvodnici.. Nevadi po case som rad ako to dopadlo