Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

zziara

co vsetko si takto vies dat preplatit? viem, ze zakroky za zuby sa daju. to tusim 5 krat rocne po 30 eur. ale neviem, co dalsie. aj nejake ine zakroky? u inych lekarov?

anetta1000

Ale nie, ja by som si to však dala preplatiť na účet. Len som bola zvedavá, či sú tam aj nejaké iné možnosti :)

zitnanka58

Najšikovnejšie je to dať si peniaze predsa vyplatiť na účet. Aj pre nich a myslím, že aj pre teba. Neviem, či sa vôbec dá v dnešnej dobe existovať bez toho, aby si mala založený v banke účet :D

anetta1000

To chodí normálne na môj účet? Ten si zadávam v aplikácii nejak alebo sú tam nejaké možnosti, že ako by som to chcela preplatiť? Vieš, že či na účet alebo na adresu.

Dany158

Čo som čítal v inej diskusii, tak to boli rôzne intervaly. Ale v priemere tak do mesiaca. Možno aj skôr. Neviem, či majú uvedené nejaké termíny alebo ako to majú stanovené. Ale neboj nič, že by si musela čakať pol roka alebo koľko.

siruma

ahojte, chcem sa opýtať, že keď si nahrám do aplikácie bloček od zubára. tak po akej dobe mi to poisťovňa preplatí?

dragona

Tak veľká poisťovňa, majú asi teda aj veľa klientov, tak je logické, že budú mať zastúpenie v každom väčšom meste :) Ale však ty v pohode vieš aj cez tú aplikáciu riešiť veci, čo potrebuješ.

78xavier67

ked spominas tie pobocky, tak niekde som zachytil, ze menia otvaracie hodiny. tak si treba dopredu pozriet, aby sa clovek neprehnal. maju to normalne na stranke uvedene. nejdem tu vypisovat odkedy dokedy, lebo rozpisat vyset 70 pobociek, to by bolo asi na dlho :D

klaricia

to je inak fakt, mozno ak niekto starsi, ze nie je prave zdatny, co sa tyka internetu, tak takymto ludom je lepsie vybavovat veci skor osobne ako online.