Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

annah

* okrem tohto sú tam aj rôzne ako keby zľavové kupóny na rôzne nákupy. trebárs pre detičky, keď sa narodia, že na kočiar, na autosedačku a podobne. na okuliare trebárs. no akože rôzne veci, treba si to ozaj stiahnuť tú aplikáciu a popozerať. *

mala_sovicka

dobrý začiatok. tam je toho veľa, čo vieš využiť, aj rôzne informácie sa podozvedáš, za mňa odporúčam. a ľahko sa v nej orientuje, čo je pre mňa úplne výhoda.

chuanka

To by som prijala. Lebo čo nemám poznačené, tak to automaticky neexistuje. Takto keď sa do ešte samé pripomenie, tak o to lepšie. Len ja si neviem na tie kadejaké aplikácie akosi zvyknúť.

anickadusicka

To ti aj aplikácia ukazuje, že kde si kedy bola u akého lekára a aj ti pípne pripomienka, ak by si mala stihnúť ešte nejakú prehliadku.

jadina

podmienky ako podmienky. jedine o com vie, ze musis mat absolvovane preventivne prehliadky. a to je taka podmienka, ze to je podla mna viacej prospesne pre teba ako pre nejaku poistovnu, ked si obehas vsetkych doktorov.

olivara

Ved ono sa daju tie osetrenie a lieky a neviem co vsetko dat aj preplatit, nie? Len tam tiez su na to nejake podmienky.

NatalkaBS

Nemusela som, mne tá moja vyhovuje. Ale predpokladám, že hlavne kvôli benefitom, výhodám a tým preplatkom zvyknú ľudia meniť poisťovňu. Alebo ešte aj to môže byť dôvod, že niektorí doktori nemajú zmluvy so všetkými poisťovňami. A jednoduchšie je zmeniť poisťovňu ako cestovať bohvie kam k inému doktorovi alebo si všetko hradiť zo svojho.