Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

miahu

neviem teda kedy mas termin, ale da sa uplatnit cez poistovnu aj zlava pri kupe kociara, autosedacku, vybavicku a rozne dalsie taketo veci, ktore budes isto vyuzivat.

anickadusicka

Podľa mňa je to výhodnejšie, keď si s dieťaťom v jednej poisťovni. Takže ak by si chcela malé dávať do inej poisťovne ako máš ty, tak byť na tvojom mieste, tak by som si zmenila poisťovňu. Len to treba stihnúť do konca septembra.

aliria

to musis aj nieco splnit, aby si mala na to vsetko narok? lebo mi to pride akoze az moc dobre pre klientov, ze fakt im davaju benefity, co by asi v podstate ani nemuseli. aj ockovania som citala, ze nepovinne preplacaju trebars.

mala_sovicka

už to, že máš všetkých v jednej aplikácii v jednom účte, tak to je výhoda sama o sebe, nemyslíš? inak napríklad, keď si dáš instagram, tak tam máš veľa výhod aj uvedených.

lili303

tak ja viem, ze kazda poistovna ma nejake benefity. ale ako si to myslela s tym, ze ked je tam matka s dietatom, ze to ma viacero vyhod? nejake navyse?

NatalkaBS

Tak problém to nemá byť prečo. Nie je to podmienka, že celá rodina musíte byť v rovnakej poisťovni. Ale tak napríklad v Dôvere to potom prináša výhody, keď si ty s dieťaťom v nej.

jadina

akoze mne relativne moja poistovna vyhovuje, ale pre ocakavany prirastok chcem vybrat proste najlepsie, ako sa da. nebol by problem ani to, keby som poistovnu mala zmenit aj ja. viete mi dat nejake odporucanie, ako ste postupovali vy a podla coho ste vyberali?

agnessca

ze utecha, to si ako nazvala? vsak to je praveze super benefit by som povedala. ved kto ti len tak da nejake peniaze a si zober, ze v podstate ani nemusi. inde v inych krajinach si ludia platia omnoho vacsie peniaze za lekarov a ani nemaju taketo vyhody, ze by sa im nieco z toho vratilo.

mat_ka

Jasné, že to poteší, lebo už keď raz ich minieš, tak sa s tým zmieriš. Ale potom keď sa len tak vrátia, tak to je radosť :D A to zubári akože nie sú lacná záležitosť v dnešnej dobe, tak je fajn, že takúto "útechu" poskytujú.