Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

agnessca

preco by som mala navstivit nejaku pofidernu stranku? ani nepises, co to ma byt zac :D mne vyhovuje moja poistovna, ktoru mam a nemienim to menit. mam doveru a tam je mi dobre :)

Jill09

Záleží na vás, aké zdravotné poistenie si uzavriete. Každá poisťovňa má určité pravidlá a podmienky. Stačí dodržiavať ich podmienky. A tiež navštívte: www.myfedloan.us

mat_ka

Podľa mňa sa niečo pomenilo. Však to sa mení pomaly každý rok, keď to vidím aj v telke reklamy, keď lákajú poisťovne, aby tam ľudia prestúpili. Ideálny by bol taký nejaký sumár na porovnanie, hodiť to do tabuľky, aby to bolo prehľadné.

lili303

nacriem do tejto temy po trosku dlhej dobe, ale som zvedava, ci sa v tom nieco zmenilo za tie roky, ci je vyhodnejsia niektora poistovna nez ostatne. asi bude mat kazda nieco za a proti, alebo mozno aj nie :)

Jaja15

Záleží od toho kvôli čomu chceš poisťovňu meniť...Najskôr by som si zistila, či lekár ku ktorému s dieťaťom chodíš, má zmluvu so všetkými poisťovňami...Stretla som sa už aj s tým , že lekár(internista) nechcel brať pacientov z Dôvery, nakoľko s nimi nemal zmluvu....Ja by som zvolila VZP, má zmluvu so všetkými lekármi, nikdy nevieš akého lekára bude dieťa potrebovať. Konkrétny výber poisťovne má význam asi len pri onkologických ochoreniach(keď treba schváliť liečbu), pri kúpeloch(či schvália a za ako dlho), operácie ako výmeny klbov, schvalovanie liečby špecifických ochorení(napr.onkologické alebo ak potrebuje napr.pri reumatickom ochorení biologickú liečbu)..Teda pri bežných chorobách je uplne jedno akú poisťovňu zvolíš,vždy ju môžeš zmeniť....Riaď sa hlavne zdravotným stavom dieťaťa, čo v danom čase potrebuje, ak bežné ochorenia - je jedno aká poisťovňa ale ak bude potrebovať napr.kúpele, môžeš ho prepoistiť do poisťovne ktorá ma kratšie schvalovacie lehoty...ak napr.nosí okuliare , vyber poisťovňu ktorá prepláca časť rámu....ale rovnako si pozisťuj či lekári ku ktorým s dieťaťom chodíš majú zmluvy so všetkými poisťovňami