Ahojte, rada by som sa poradila, aká zdravotná poisťovňa je najvhodnejšia a podľa akých kritérií ste sa rozhodovali pri výbere zdravotky pre svoje dieťa (Union, Všeobecka či Dôvera?). Poprosím nejaké info, poprípade nejaké + a nejaké -. Ďakujem :-)
Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?
Erila uplne spravne tomu rozumies :) Preco sa pytas? Sa ti nezda vyska toho preplatku? Podla mna je to dost pekna suma, ktoru ti takto vedia vratit. Akoze ano, najskor to musis zaplatit, ale o to mne vacsiu radost potom robi, ked mi nejake peniazky pridu naspat.
Keď platím ale viacej u zubára, dajme tomu, že 50 eur, tak preplatia mi z toho tých 30, áno? Dobre tomu rozumiem?
za zuby do 90 dni od podania ziadosti a nahratia dokladu. pri liekoch je to inak, to by som musela pozriet. a mas to tak pri tych zuboch, ze ti vlastne po 5x vedia preplatit 30 eur. hadam som to nedoplietla :D
To je super, že to všetko vieš vybaviť cez tú aplikáciu a nemusíš kvôli tomu nikam behať a nosiť papiere. Potom len pípnu peniažky na účet predpokladám. Po akom čase cca?
SugarFree zalezi o aky vratenie akych peniazkov by si chcel poziadat. Inak je to napriklad pri liekoch a inak je to napriklad pri ukonoch, co ti robia na zuboch. Pri zuboch treba do 30 podat ziadost a ten doklad nahrat.
Tak jasné, že to je nejak časovo ohraničené. Nebudú ti preplácať zákroky, na ktorých si bol minulý rok. Ale tak je najmenej si to tam nahrať hneď, keď máš po tom. Aspoň to tam budeš mať načas a nezabudneš na to. Veď to je záležitosť ozaj chvíľková.
Skupina sa dá založiť iba v prípade že sú všetci v rovnakej poisťovni...
Len keď si chcem dať preplatiť nejaký úkon tak je to asi časovo obmedzené som zistil či?
Chcem sa opytat, ci dieta musi byt v tej istej poistovni ako rodicia. Alebo ako je to potom v pripade, ked maju rodicia rozlicne zdravotne poistovne.
dieta mas vo svojej aplikacii. tam si potom preklikavas ci chces kvazi svoj ucet alebo dietata. vsetko tam je zvlast, rozdelene pre teba a pre dieta, pripadne deti.