Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

darkina

Vôbec nič špeciálne, však vyskúšaj si to otvoriť a sama uvidíš. Ozaj je to záležitosť na pár minút. Netreba sa toho báť. Alebo kľudne teda môžeš zájsť aj na pobočku, ak je ti to tak lepšie.

ewinna

Keď chceš požiadať o tú zmenu, tak je tam potrebné tiež niečo dokladovať? Či to len nejaké údaje zadáš a odškrtáš políčka?

anlabela

Hladala by som v prvom rade asi teda na ich webe, tam by to malo vsetko byt. Ved ked aj takto si vies cez ten web dat ziadost na zmenu poistovne, tak by to tam malo byt vsetko pokope.

magduska

... co som zatial vyuzila, tak ano... inak tiez som nemala od zaciatku doveru ako poistovnu, ale tiez som si ju menila, ked som bola tehotna, aby sme potom s malou mali rovnaku... a to som ani nevedela o tom, kolko vyhod mi to prinesie... :D

miahu

najskor si vygenerujes kod, zadas svoje identifikacne cislo poistenca, bude ti priradeny kod, ktory potom vyuzijes pri nakupe. toto konkretne, co sa bavime, ze kocik a autosedacka, tak to pri nakupe zo stranky feedo. ale teraz ked som to pozerala, ako to vlastne je, tak som nasla aj ze mas prepravu do boroch a aj domov, ale to som blizsie nestudovala, ako to je.

slizik

To sa tiež dáva preplatiť potom ako aj lieky sa dávajú napríklad, či je dopredu na to nejaký zľavový kód alebo kupón?

annah

*miahu tak to som nevedela, že aj takéto niečo tam je. však ale to je super, lebo takéto veci, to potrebuje každá nová mamička pre bábo a väčšina teda asi nemá peniažkov na rozhadzovanie, takže takto ušetriť, keď sa dá, to je fajn.*