Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

agnessca

v pripade, ze by si nemala aplikacia, tak sa to da nejak inak ziskat a vyuzit? ci to je asi dost nepravdepodobne, ze by to niekto nevyuzival, co? :D

Erila

Zimcinka vieš čo, ono akurát takéto ošetrenia nahrávaš do aplikácie. Pri tých "nákupných" benefitoch je to tak, že ti dajú kód a ten si uplatníš. Ono je tam však aj písané, že koľko percent z nákupu máš ako benefit od poisťovne.

daca

Kamarátka si dávala nejaké kódy vygenerovať alebo čo. Ale musím zistiť, že aká to bola poisťovňa. Neviem, či to všade funguje rovnako.

zimcinka

ako tu funguje s tymi zlavami? to mi zasle poistovna nejaky kod alebo si to potom dam preplatit ako sa davaju aj zakroky u zubara trebars?

ewinna

Je to smutné a je to nefér, ale deje sa kadečo aj maličkým detičkám, bohužiaľ. Ale to sem nemusíme ťahať. Skôr som myslela teraz také tie balíčky, čo sa dostávajú pri narodení dieťatka, alebo zľavy na kočiar, na autosedačku, na nejakú kozmetiku detskú atď atď.

pa3kko

co napriklad? vsak tak male deti zvacsa nepotrebuju ziadne specialne vystrenia alebo nejake zakroky, co by sa mohli dat preplatit?

ewinna

Vieš čo, buď sa to zvykne tak podľa mňa, že proste to rodičia neriešia a automaticky dajú dieťaťu rovnakú poisťovňu, akú majú oni, resp. matka. Teda za predpokladu, že sú s poisťovňou ok. Ono tie benefity bývajú aj také rozdielne pre malé deti, aj čerstvo narodením detičkám poskytujú benefity.

michaell2

Ked ide o vyber zdravotnej poistovne pre dieta, tak to ste brali do uvahy nejake ine kriteria ako keby vyberate poistovnu normalne pre dospeleho cloveka, ze dajme tomu teda zvazujete zmenu poistovne?

mirabelll

neviem či presne zákroky by som to nazvala, ale niektoré ošetrenia ú odborných lekárov sú platené. tak napríklad toto ti vie poisťovňa buď čiastočne alebo úplne preplatiť. alebo aj u nezmluvných lekárov si nemusíš všetko sama platiť, aj v takýchto prípadoch vedia tiež nejaké peniažky potom poslať naspäť.