Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

anetta1000

Akože hej, ale nie je to tak, že inde by ťa neošetrili alebo čo. Strašne veľa doktorov (asi najviac) má zmluvy porobené práve s nimi. Takže nie je problém hocikde si vybaviť doktora.

zimcinka

od zaciatku ako postavili bory a zacalo to tam fungovat, tak propagovali prave s nimi vsetko. tak si myslim, ze aj najviac vyhod sa bude vztahovat prave na tuto poistovnu.

NatalkaBS

Bolo to tak, že bola len Dôvera, ale postupne mali byť aj ostatné poisťovne. Ale aká je realita to ti neviem povedať. Možno s inými len nejaké základné vyšetrenia, ale keď chceš niečo viac, alebo keď tam ideš ležať, môže to byť niečím podmienené. Dôvera je istota v tomto prípade :D

annah

* ježiš jasné, že máš a ešte koľko. ja to neviem ani všetko vypísať, neviem to všetko naspamäť. ale proste na každého lekára sa tam niečo nájde. od preplatenie liekov, cez preplatenie zákrokov niektorých, sú tam aj služby psychológa, napríklad nemocnica bory funguje celá s dôverou, tam sa dá riešiť aj doprava do a z nemocnice zdarma. *

hribik12

vsak to je zase najmenej. a tiez si nemyslim, ze ked sa niekomu ma narodit dieta, tak zvoli inu poistovnu. a ak hej, tak ale s tym predpokladom, ze ako rodis zmeni poistovnu, nech maju rovnaku potom.

daca

Áno, pretože v niektorých tých benefitoch máš rovno uvedené, že ty môžeš tie výhody využívať, keď tam máš poistené aj svoje dieťa.

anlabela

annah Okrem toho, ze je to prakticke, tak to ma aj nejake dalsie vyhody? Akoze napriklad v ramci tych benefitov? Ked je tu o nich rec.

mat_ka

Také veci sú proste lepšie, lebo ti to aj čas šetrí aj nervy a to ešte zvlášť v tomto období ja akože dosť cením :D