Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

dragona

Tak to si aký všímavý teda. Alebo máte potom malé bábätko v rodine. Inak neverím tomu, že by si chlap sám od seba všímal takéto veci :D

hribik12

mne sa mari, ze aj take nieco je. vsak ono aj tie tasky som videl, co na kociaroch byvaju prevesene, ze su dovery, aj tie krabice, co sa dostavaju v porodnici.

mirabelll

aj pri narodení zvyknú bývať nejaké také benefity, nie? či to si zase s niečím pletiem? aj také tie balíčky, čo dávajú v pôrodnici rovno.

anlabela

Jo, to aj ja, lebo vsak tu aplikaciu vies vyuzivat pravidelne. Mas tam aj preukaz poistenca, mas tam vsetky recepty, ked mas nieco predpisane, mas tam prehliadky, kedy si bol alebo kedy mas ist ku ktoremu lekarovi a tak dalej a tak dalej :) A hlavne teda mas tam aj deti rovno, ked uz sa bavime o tom, ze ktora poistovna pre dieta :)

NatalkaBS

Ako sa z teba stane poistenec danej poisťovne, tak tým pádom si môžeš uplatniť všetky benefity, ak spĺňaš ostatné podmienky. Odporúčam stiahnuť si a nainštalovať aplikáciu, tam je to všetko pekne znázornené a popísané ;)

magduska

... to mas sice pravdu v tom, co si napisal slizik, ale nemyslim, ze nejake velke firmy alebo korporacie sa na to pozeraju presne z rovnakeho pohladu... :D pobavilo ma to, ale je to mile...

slizik

Tak je to podľa mňa správne. Však sme si všetci rovní, nevidím dôvod, prečo by sa v tom mali robiť rozdiely.

bronicka

.... jozko to je uplne jedno, zaidne podmienky tam nie su... ci si v poistovni tyzden alebo desat rokov, tak je to stale to iste :)

jozkojojo

to plati pre vsetkych klientov aj starych aj novych? aj ked prestupis do tej poistovne, tak automaticky mas aj vsetky tie benefity?