Ahojte, rada by som sa poradila, aká zdravotná poisťovňa je najvhodnejšia a podľa akých kritérií ste sa rozhodovali pri výbere zdravotky pre svoje dieťa (Union, Všeobecka či Dôvera?). Poprosím nejaké info, poprípade nejaké + a nejaké -. Ďakujem :-)
Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?
poradíte mi nejaké vhodné argumenty, prečo je lepšie, keď je celá rodina v jednej poisťovni? akože mne to tak logicky vyplýva, ale potrebujem to niečím podložiť :D
tiez si riesil zmenu zdravotnej poistovne, ked mas o tom taky prehlad? nemyslim zle. vsak ked cloveku nieco nevyhovuje a da sa to zmenit, tak s tym treba nieco spravit. a pri tomto je to ozaj jednoduche.
predtym som tu upozornoval na to, ze cas na zmenu poistovne sa pomaly krati. je tu aj niekto taki, co to nestihol? ci vsetkym sa podarilo tak, ako planovali?
annah Vieš si to pozrieť všetko na stránke alebo v aplikácii :)
* kludne pridaj aj dalsie, asi sa nikto nenahneva za to :) *
len toto je nic. ako nehovorim, ze to nie su dobre benefity. jasne, ze su fajn, nie je to malo, co sa da vdaka nim usetrit. to oceni isto kazda maminka, ktora caka prirastok. ono je to dost velka investicia na zaciatku. ale to som tym chcela povedat, ze tych benefitov je este omnoho omnoho viacej :)
boze ja pozeram, ze aky maly obrazok, ako mam z toho nieco precitat. az potom mi napadlo, ze by sa to mohlo dat rozkliknut :D
google
[url=www.google.com]google[]
www.google.com
www.google.com
to by si bola potom este len prekvapena, keby pan napisal este aj dalsie vyhody, teda benefity, ktore sa vztahuju na to male babatko, ked sa narodi. lebo tam je toho tiez viacej.