Ahojte, rada by som sa poradila, aká zdravotná poisťovňa je najvhodnejšia a podľa akých kritérií ste sa rozhodovali pri výbere zdravotky pre svoje dieťa (Union, Všeobecka či Dôvera?). Poprosím nejaké info, poprípade nejaké + a nejaké -. Ďakujem :-)
Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?
Áno, ono tých benefitov tam sú desiatky, to je podľa mňa aj nereálne, aby to niekto vedel všetko, že na čo má vlastne nárok. V appke je to pekne po ruke. Aj na ich stránke.
myslím, že to ani nie. ale napríklad preplácajú aj časť preventívnych prehliadok, ktoré musia športovci absolvovať.
Medzi tými podmienkami okrem toho, že treba mať absolvované všetky preventívne prehliadky je ešte aj niečo ďalšie? Inak to je dobrá podmienka, však to je dobré len pre teba, keď sa ideš dať pozrieť každý rok doktorom.
Áno, je to výhoda, keď máš istotu, že čo ti prináleží, to aj dostaneš. Ale napríklad treba spomenúť podľa mňa to, že treba aj splniť nejaké tie podmienky ;)
Každý je nedočkavý, keď mu majú prísť peniažky, vieš ako. Ako tiež by som bol, ale zase na druhej strane je tam proste tá istota, že skôr či neskôr prídu.
Tak ono je to stále len taký bonus navyše, že to preplatia, takže to je jedno, kedy to príde, hlavne, že príde :D
Ono sú na to nejak stanovené výplatné termíny, takže záleží aj od toho, že kedy si nahráš ošetrenie a ten doklad. Ale cca je to tak mesiac, dva. Zase netrvá to, že pol roka.
za aky cas sa zvyknut pripisat na ucet potom tie preplatky? no preplatky, tie sumy, co preplaca poistovna.
Máš všetko potrebné po ruke. Zdravotné kartičky, všetky zdravotné záznamy, návštevy lekárov, budúce preventívky, čo ťa alebo členov rodiny čakajú. Nahrávaš si tam rovno doklady v tej aplikácii po nejakom ošetrení, ktoré ti poisťovňa vie preplatiť.
... celu rodinu vies mat v jednej aplikacii... a len si preklikavas medzi clenmi... ked mas deti napriklad v dovere a si tam aj ty, tak ti z toho plynu dalsie vyhody... ako trebars preplacanie liekov...