Ahojte, rada by som sa poradila, aká zdravotná poisťovňa je najvhodnejšia a podľa akých kritérií ste sa rozhodovali pri výbere zdravotky pre svoje dieťa (Union, Všeobecka či Dôvera?). Poprosím nejaké info, poprípade nejaké + a nejaké -. Ďakujem :-)
Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?
Však pozri si na stránke alebo v aplikácii, tam by to mali mať všetko vysvetlené, že na čo sa benefity vzťahujú a ako sa dajú využiť :)
vidis, dobre ze pises s tymi okuliarmi. co tam vsetko vlastne treba? tiez si to potom len nahral ako pri zubarovi?
tak u mna napriklad asi najcastejsie vyuzivam toho zubara a uz sme pre syna riesili aj okuliare.
čo zvykneš teda využívať? aké tie benefity? sú tam aj také, čo sa dajú pravidelne využívať? viem, že je tam niečo na okuliare, ale tam sa asi nedá hovoriť o nejakej pravidelnosti, zase tak často sa okuliare nekupujú.
Tak to som uplne opacny pripad, ako ty. Ja si zase taketo veci uplne idem. Vsetko co sa da vyuzivat, z coho nieco viem mat, tak do toho idem :D
Čo si spomínam a zbežne som to tu prebehol, tak to takéto služby a benefity a vymoženosti, tak to je mi celkom novinka. Nevyužívam nejak tieto záležitosti, ale asi je najvyšší čas začať.
bola by som tomu len rada. lebo aj tolko nestasti, co sa deje, mozno by sa tomu dalo lahko predist.
Jezis to je super. Lebo vela ludi ma problemy a vela ludi sa boji alebo hanbi zajst za nejakym odbornikom, co by mu vedel pomoct. Takto, ked je to do istej miery anonymne, resp. nie tak verejne, tak sa mozno odhodlaju.
Ahoj, mne prišiel z Dôvery mail, že sa dá teraz nejak vyskúšať zadarmo apku pre duševnú pohodu. To je niečo ako terapia alebo psychológ alebo také niečo si myslím. Možno že v tomto uponáhľanom období to padne niekomu vhod, tak posúvam tip.
vies co, ja si tak hovorim, ze nepamatam si, co nepotrebujem. toto je tiez taky pripad, ze si to viem pozriet, ked treba.