Ahojte, rada by som sa poradila, aká zdravotná poisťovňa je najvhodnejšia a podľa akých kritérií ste sa rozhodovali pri výbere zdravotky pre svoje dieťa (Union, Všeobecka či Dôvera?). Poprosím nejaké info, poprípade nejaké + a nejaké -. Ďakujem :-)
Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?
Dgcustomerfirst collects information about the satisfaction that a customer has from Dollar General Store. Dgcustomerfirst is fundamentally a survey that measures the contentment of the customers.
dgcustomerfirst.vip
Dgcustomerfirst collects information about the satisfaction that a customer has from Dollar General Store. Dgcustomerfirst is fundamentally a survey that measures the contentment of the customers. Through the platform of Dgcustomerfirst, the customers can tell about their real experiences with the Dollar General Store.
dgcustomerfirst.vip
Nase deti, ked sa mali narodit, tak bolo jasne, ze budu mat zdravotku tu, co manzelka. Ja som pri prvom tiez zmenil poistovnu. V aplikacii mame obe deti pod jednym uctom.
* áno, niektoré benefity priamo súvisia s tým, že ty si ho vieš uplatniť vtedy, keď aj dieťa máš v tej poisťovni. ale si myslím, že sa to tak bežne robí, že celé rodiny sú proste v jednej. *
je to lepsie, ked to tak mate, ze vsetci clenovia domacnosti ste v jednej poistovni, alebo teda aspon jeden rodic a deti. mas to aj pod dohladom lepsie a vies vyuzivat viacej benefitov tym padom aj.
C4Yourself is an official online platform that offers a range of services to individuals and families in California who are seeking assistance with government programs. The platform is designed to simplify the process of applying for and managing programs such as CalFresh, Medi-Cal, and CalWORKs, among others.c4yourself.one
Prosim vas a to aj ja aj dieta mame byt v tej istej poistovni, ano?
susana33 v podstate ano, akurat si pozri, ze kde mas optiku, kam treba ist, aby si si to potom vedela dat spatne preplatit. tiez by som poradil ist podla tej stranky a toho navodu ako keby.
výhodnejšia pre klienta je ktorá možnosť? či to asi záleží od ceny tých okuliarov a rámu, čo?
Sú tam aj nejaké podmienky, že ako sa treba objednať a tak ďalej. Takže ja odporúčam ísť podľa tej stránky, kde to majú vypísané. Buď sa dá dať zľava na rám alebo na celé okuliare, rozdiel je potom vo výške toho benefitu.