Zdravotná poisťovňa pre dieťa. Aká?

hribik12

a co sa tyka deti, tak tam je to ako? to mas potom dve aplikacie alebo dva ucty? ked dieta este nema vlastny mobil, ze by tam malo svoj ucet.

ewinna

Tak áno, sami od seba sa do toho hrnúť nebudú. Ale ono stačí len nahrať ten doklad, kde máš úkon, cenu atď. No proste bloček. A na základe toho oni potom už fungujú ďalej. Však oni majú aj od všetkých doktorov záznamy, ale tak musíš si to aj ty nejak vydokladovať.

darkina

Dany158 no dobre a potom čo, keď to máš všetko absolvované a chceš teda, aby ti vrátili nejaké peniaze? Potom čo treba urobiť? Musí sa chodiť do poisťovne o to požiadať alebo čo?

slizik

To nie je nič nesplniteľné. Každý, kto dbá o svoje zdravie, tak na preventívky chodí, či z toho má alebo nemá nejaké ďalšie benefity.

Dany158

Jediné, čo musím splniť je to, že absolvujem preventívnu prehliadku u toho ošetrujúceho, kde si chcem dať preplatiť nejaký úkon. Čiže ak si chcem dať preplatiť plombovanie zuba, tak musím mať preventívnu u zubára. Ak si chcem dať preplatiť nejaké lieky napríklad antibiotiká, čo mi predpíše obvodný, tak musím mať spravenú klasickú preventívnu u obvodného, to je celá veda. Už či ide o dospelého alebo o dieťa.

annah

* to si myslím, že prieťahy nemá kto prečo robiť. však tam máš zakaždým jasne stanovené, čo treba splniť, aby ti niečo preplatili*

michaell2

Myslim si, ze asi najdpodstatnejsie je to, aby doktori spolupracovali s tou poistovnou, ktoru zvazujes a aby tam boli okej benefity, ze aj realne nieco preplatia, nerobia nejake prietahy atd. Aj napriklad, ze do akej vysky preplacaju.

hribik12

ale asi sa nebudes len podla tohto rozhodovat, ked zvazujes zmenu poistovne, ci? ako nehovorim, ze to nie je fajn, ked mas takto vsetko po ruke a pri sebe v podstate stale, ale tak predsa len by som asi chcel nieco viac.

NatalkaBS

Však to je super, lebo to už je taká doba proste, že fakt ti stačí mať mobil pri sebe, tam už máš všetko uložené, stiahnuté. Však aj platiť sa dá mobilom, takže peňaženku nosiť je pomaly zbytočné :D

miahu

priatel ju ma tiez a on si aj tu ich apku chvali, ze tam ma aj preukaz aj recepty, ked ma nieco predpisane, tak len s mobilom chodi. no kadeco tam ma.