Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čím ďalej, tým viac mi to prekáža

Príspevok v téme: Čím ďalej, tým viac mi to prekáža
dianaaa

Trápi ma jedna vec. Možno si poviete, že zbytočne riešim, kazím si vzťah zbytočným premýšľaním, ale ja už nevládzem. Mám vzťah s chlapom, ktorý spával so 7 (pre mňa dosť veľkým počtom žien) a to aj s takými, s ktorými nebol vo vzťahu, niekde len na festivaloch, chatách, proste sex na jednu noc. Ale v skutočonosti to bolo za 10 rokov jeho sexuálneho života le občas. Môj počet sexuálnych partnerov: 0. Je to pre mňa strašne, skúsil rôzne praktiky, ja nič. A k tomu,čo ma asi najviac hnevá je, že málokedy používal kondóm, väčšinou bez neho. U mňa to evokuje veľkú nezodpovednosť. Prosím pomôžte mi. Začína sa mi tým hnusiť a nedokážem s ním spať, keď on to robil bez citu, bez lásky. Viem, že to nie je obrovská prekážka vo vzťahu,a le mňa to veľmi veľmi trápi. Neviem sa s tým zmieriť. Má podľa Vás taký vzťah budúcnosť?

Mesačný princ

Moireal - nikto tu predsa neútočí, len som ja osobne vyjadril svoj názor.

Ak by prišlo dievča na prvé rande so skúmavkou a injekčnou striekačkou, tak by som sa otočil na päte.

ale ok. On je sebec a ona paranoidná - perfektne sa budú dopĺňať :)

kamilkakonvalinka

Keby sa mu nieco stane. Nejako sa porani, zacne krvacat a bude potrebovat pomoc. Co mu povies, nebol si na testoch a nedotknem sa ta, aby som nedostala aids?

Moireal

Naco tu utocite? Iba sposobujete, ze sa jej bude hnusit este viac,lebo sa brani vasim reciam. Diana, porozpravaj sa s nim narovinu, fakt narovinu. Povedz mu co citis, daj to zo seba von, nech je to akokolvek neprijemne. Takto si posilnite doveru. Ked bude vidiet, ze mas k nemu doveru a povies ako to citis, mozno ti povie aj on co citi. Ziadna komunikacia je koniec vztahu, takisto pocit, ze niesme tym druhym doceneni.
Rozumiem ti a chapem mozno aj to zranene ego. Ked si si predstavovala, ze pre svojho prveho budes aj ty prva. Mas pravo slobodnej volby, tak ako aj on. Sudit ho nemozes ale mas pravo od neho chciet ten test. Okrem toho skus urcite daku terapiu, za predpokladu ze on ti zato stoji. Ak nie, nechaj ho tak. Je vela chalanov, ktori este ziadnu nemali a su sikovni a pracoviti. Odporucam ti uz aj prestat chodit sem do diskusie. Podnetov na rozmyslanie tu mas dost ale uz ti to zacina prerastat cez hlavu lebo ludia si velmi radi rypnu, vsak to pozname. Tak si nad tym popremyslaj. A terapia ti ublizit nemoze, mozes len ziskat. :)

Messje

Som rada ze ma viac ludi rovnaky nazor
A este nieco Diana
Vieš co je kvapuockova infekcia?
To ked ste spolu rok ste sa ani raz nepobozkali?

Dominika0101

Ano? A si predstav, ze by si chodila s chalanom, ktory mal iba jednu partnerku. Jeho by na testy urcite nikto neposielal. Ale co ak on ma nejaku chorobu? :)
Tu je baba len nastvana a ziarli

DontWorry

Vsetko sa da dohodnut, ale isla by som nanho s usmevom a milo, ze pojdeme na tie testy obaja. Nech aj on citi, ze moze verit tebe a neze on pojde na testy, lebo ty sa chovas ako policajt. Hovorim, keby ma chlap nutil ist na testy tymto arognatnym spôsobom tak by som nesla a len preto, ze nevies sa o veciach rozpravat kludne a s normalnym tonom. Ty ho obvinujes z irelevantnych veci, domyslas si, si paranoidna, ked to ani nemusi byt pravda. A presne tuto paranoju by sa nedalo znasat.
Skus zmenit postoj k nemu a ku krvnym testom a mozno sa aj prestane vykrucat.

A pre tvoje osobne dobro ti poviem, ze sa chovas ako stihacka...zamysli sa

Dominika0101

Neskutocne to prehanas. Keby mal jednu alebo dve, tak by ti to bolo jedno a ziadne testy by si nechcela. Ale si nahnevana, ze ich bolo 7 a uz vyvadzas. To aby si uz kazdy robil testy. Sa nad tym zamysli. Ani by som sa necudovala, keby ta posle do kelu

Dianaaa

A nech sa aj na mňa vykašle za komandovanie. A možno by som aj bola rada, aspoň by som zistila, že za to nestojí, aby som ho vôbec niečo poprosila. Už mi to je jedno.